Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
    Wydaje mi się że interpretacja tegoż tekstu jest jednoznaczna i nie wymaga komentarza :)
    To jednak jestem za głupi, skoro nie domyśliłem się twoich faktycznych intencji.

---------- Post dodany o 13:23 ---------- Poprzedni post o 13:15 ----------

Jak dla mnie brakuje kilku istotnych części :)
    Faktycznie głowa w przypadku kobity też się przydaje, choć to ponoć dla nich jest to najseksowniejsza część ciała u faceta. A i w tym momencie przypomniał mi się taki oto żarcik, o facetach i umyśle właśnie:

Budzi się komórka mózgowa. Wstaje, rozgląda się. Pustki, sama jedna, wszędzie cisza. Rusza przed siebie w nadziei, że kogoś znajdzie, spotka. Nic. Siada zasmucona. Nagle daje się słyszeć kroki. Komórka patrzy przed siebie, a z oddali zbliża się do niej druga komórka mózgowa.
    - jednak nie jestem sama! - mówi nasza.
    - No nie...ale czemu tak sama tu siedzisz? Chodź na dół, tam jest impreza.

Skomentuj

Zamieszczone przez Racjonalny Zobacz posta
      To jednak jestem za głupi, skoro nie domyśliłem się twoich faktycznych intencji.
      W sumie śmieszne to jedynie
      :)

Ja miałem jednak na myśli standy :)

Skomentuj

Ja miałem jednak na myśli standy:)
        . No moja ma bardzo długie, ale przez to chwiejna jest dość.

Skomentuj

Uhhh, poćwiczyłbym z nią, jako były oszczepnik, naszą zapewne dla obojga ulubioną dyscyplinę sportową:biggrin:...:
          http://ofsajd.onet.pl/fotogalerie/be...eria-maly.html
          Last edited by Racjonalny; 29.05.2012, 19:43.

Skomentuj

Pany, jak wymawiacie nazwę tego forum?
            "dyiyaudio"? "diejłajaudio"? A może jeszcze jakieś inne "fąfąfą" stosujecie na tę okoliczność?

Skomentuj

Może STX forum, jak to sugerują niektóre tutejsze "tuzy"?.
              Last edited by Racjonalny; 31.05.2012, 08:31.

Skomentuj

Może STX forum
                Ja kwestii tej nie mogę dyskutować - mam to "oklauzulowane" w kontrakcie

Ale tak na poważnie - rozmawiam z kimś i chcę temuż przekazać informację: Mam siedemnaście aktywnych kont na... No właśnie, gdzie?

Skomentuj

Ja mówię po prostu forum. Ale to wynika stąd, że - jak wiesz - z racji niechęci do spędzania czasu przed komputerem nie jestem aktywny na forach internetowych. Tak o tematyce audio, jak i dowolnej innej, więc i uściślać - używając wspomnianego określenia - nie muszę.

Skomentuj

Ja tam mówię po prostu [dij-audio] i się nie przejmuję. Zresztą ja wymawiać poprawnie można sobie posłuchać na google translate.
                    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Dlaczego warto uczyć sie fizyki w szkole http://deser.pl/deser/1,111857,11554..._dowiodl_.html

Skomentuj

http://www.core77.com/blog/ny_design...22575.asp#more orientuje się ktoś, gdzie można kupić tą część na której stoją nogi stołu i przymocowana jest do ściany półka ? Jak to się nazywa ?

Skomentuj

https://www.google.pl/search?q=rozet...w=1366&bih=653
                          o to chodzi?
                          Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Szukaj pod nazwą "kryza"

Skomentuj

Kryza montażowa jest najbardziej podobna, ale to na zdjęciu ma gwint w który można rurę wkręcić. Jakaś redukcja z grubej rury na 3/4 cala ?
                              Chyba zostanie kupno kryzy i spawanie do rury, będę robił półkę na książki :)

Skomentuj

Gdy dochodzi do rozwodu, winne są zawsze obie strony. I żona i teściowa.

Skomentuj

Dokładnie a wiesz mam najlepszy sposób na 100% antykoncepcje??

Moją twarz...

Skomentuj

zawsze to powtarzam mojej teściowej :P
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Świetna wizytówka:
                                      http://www.engadget.com/2012/06/09/l...rds-555-timer/

Skomentuj

Też kiedyś lubiliście Cejrowskiego?:
                                        http://pis24.blogspot.com/2012/03/po...a-z-pieka.html
                                        Komentarze pod wpisem bardzo celne, ale i tak dalekie od tych, na jakie Cejrowski zasłużył.

Skomentuj

Też kiedyś lubiliście Cejrowskiego?:
                                          Ja dalej lubię.
                                          Pomimo, że pewnie gdybym spotkał Pana Wojtka twarzą w twarz i doszło by do wymiany światopoglądowej na pożegnanie dalibyśmy sobie mówiąc kolokwialnie po zębach.
                                          Nie zmieniło by to jednak stosunku mojego do Pana Wojtka.
                                          Nie rozumiem tej całej "afery buddyjskiej".
                                          Poglądy i sposób ich wrażania przez Pana W.C. są ogólnie znane , także w tej sprawie.
                                          Dlatego po obejrzeniu odcinaka o budzie nie byłem ani zaskoczony, ani wstrząśnięty, ani zbulwersowany.
                                          W przeciwieństwie do co po niektórych osób które wyglądały jak by właśnie przyleciały z Marsa.
                                          Pan Wojtek nie jest zresztą osamotniony w licznym zbiorze katolików.
                                          Takich samych argumentów używał ksiądz który próbował uczyć mnie religii (tak tak na jego nieszczęście na nią chodziłem).
                                          Wpajając nam do głowy że oglądanie Gwiezdnych Wojen to grzech itp. bzdety. (George Lucas jest buddystą).
                                          Zaryzykuje i powiem że pewnie kościół by się pod tym pewnie podpisał.
                                          Spawa jest też mocno przedawniona, autor bloga ma chyba spóźniony refleks.
                                          Telewizja publiczna nie wymiotowała tego odcinka ale umieściła go na DVD - dziwne.
                                          TVN nie miał problemów z emisją a przecież narzędzie to diabelskie jest.

Co do występów gościnnych pod krzyżem.
                                          No cóż jak zauważyłeś mój drogi forumowy kolego (mam nadzieje po mimo moich braków) "nobody is perfect".

Skomentuj

Czaruję...
                                          X