Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

No to piszmy sobie tak

Powiedz to przedszkolakom czy pierwszoklasistom czy w jakiej tam klasie się uczy czytać (nie pamiętam już).

Można opowiadać tu dowcipy o żydach ? Bo zam kilka (czy w ten sposób kogoś urażę ? )

Skomentuj

Ja znam setki o żydach i murzynach ale czy to tak wypada...:???:

Skomentuj

No właśnie. Raczej nie bardzo. No chyba, że chce się takiemu jednemu prezesikowi przypodobać :p
        Last edited by Racjonalny; 06.12.2011, 11:19.

Skomentuj

I tak własnie poprawność polityczna niszczy wolność wypowiedzi.

A propos polityki :

Po wygranych wyborach, Donald zebrał swych popleczników i mówi:
          - No kryzys mamy, a więc musimy podwyżki zrobić.
          - Ale gdzie?
          - No to jest problem, zróbmy tak - ja będę podawać litery alfabetu, a wy podacie po jednym słowie na tę literę, i tam podwyższymy. To lecimy: A!
          - Alkohol! - zawołał Rostowski
          - B!
          - Benzyna! - pan Arłukowicz
          - C!
          - Cukier! - Sikorski
          - D!
          - Drewno! - powiedział Pawlak
          - E!
          - Elektryczność! - Schetyna
          - F!
          - Fszystko! - rzekł Komorowski.

Skomentuj

Dobre dobre O gejach już było więc...

Co to jest jak 3ech pedałów idzie gęsiego?

Ten w środku ma urodziny

Skomentuj

Dobre!! . Ale i tak "nie przekonają nas, że białe jest białe a czarne jest czarne". Ja-ro-sław Pol-skę zbaw. Lub jak to on w hymnie narodowym zaśpiewał: Wolskę...
              Odnośnie gejów. "Cudowne dziecko dwóch pedałów". Takim oto krasomówstwem popisał się swego czasu na antenie sprawozdawca sportowy relacjonując wyścig kolarski :lol:. Nie gorsze było uznanie klasy jednego z cyklistów przez stwierdzenie "cudowne dziecko dwóch pedałów" :lol:. To dopiero mówca! :biggrin:
              Skoro cytaty, to słów zmieniać nie mogłem, ale jednak, panowie, proponuję nie używać we własnych wypowiedziach pogardliwych sformułowań typu "pedał". I nie ma to czegokolwiek wspólnego z poprawnością polityczną, ale z kulturą osobistą i szacunkiem do drugiego człowieka.
              Last edited by Racjonalny; 06.12.2011, 11:43.

Skomentuj

No to Yoshi już się zacznij pomału pakować bo coś mi się zdaję że zaraz wpadnie do Ciebie jakie ABW czy CBŚ czy GROM czy co tam jeszcze... - za pomówienia i wyśmiewanie....

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
                  Można opowiadać tu dowcipy o żydach ? Bo zam kilka (czy w ten sposób kogoś urażę ? )
                  A znasz o łysych, karłach, blondynkach, policjantach, Jasiu?... Każdy kawał jest o czymś albo o kimś - zawsze zastanawiasz się, czy wypada, czy kogoś nie urazisz? Nie, nie zastanawiasz się, bo tylko żyd jest w tym towarzystwie uprzywilejowany. Powiedziałbym jeszcze, że pedał jest uprzywilejowany na równi z żydem - ale czy nie obrażę żyda? Albo pedała? Najśmieszniejsze w tej całej "kawałologii" są nie kawały same w sobie ale cała ta pieprzona poprawność polityczna. Może nawet nie tyle śmieszna co żenująca... Pamiętacie może Majewskiego przepraszającego Szewacha na antenie tevałenu za "słodkie pomarańcze z Hajfy wymieniane na polskie stare kamienice"? ŻE-NU-JĄ-CE!. Był to właściwie element, który przesądził o tym, że przestałem oglądać gówniane telewizje "informayjno-popowe" i ograniczam się tylko do Planete i National Geografic - nie ma to jak pooglądać słonia na sawannie - od razu człowiek lepiej się czyje. Słonie, choć wydają się być dosyć mądre (a może właśnie dlatego), nie wpadły jeszcze na tą największa z głupot cywilizacji, jaką jest poprawność polityczna.

Skomentuj

Skomentuj

To i może mnie będą ścigać za "naśmiewanie" się z najlepszego premiera i najlepszego prezydenta, jakich nasza ziemia nosiła swego czasu :flapper:. I za to, że jeszcze może źle nie mówię, ale na pewno źle myślę o zmarłych :flapper:. W przypadku tych osobników, mam to w...:flapper:
                      Załączone pliki

Skomentuj

Shiver, a zastanawiałeś się, czy czasem Kermit się nie obrazi?

O Kaczora oczywiście nie pytam bo z niego nie tyle można, co wręcz wypada się nabijać - tak co by w trendzie i nurcie się utrzymać. Ciekawe, czy nadal można by było sobie z niego nabijać, gdyby się przyznał, że jest żydem albo pedziem - albo jednym i drugim, hehe.

Skomentuj

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
                          A znasz o łysych, karłach, blondynkach, policjantach, Jasiu?... Każdy kawał jest o czymś albo o kimś - zawsze zastanawiasz się, czy wypada, czy kogoś nie urazisz? Nie, nie zastanawiasz się, bo tylko żyd jest w tym towarzystwie uprzywilejowany.

Szczerze to nie zrozumiałem i dalej nie wiem czy mozna czy nie można
                          A że wspomniałeś o Jasiu to mi sie przypomniał dowcip

Pani na lekcji pyta dzieci:
                          Kto, ile arbuzów przyniesie nie używając dłoni ?
                          Zgłasza się Piotruś i mówi: ja wezmę dwa, jednego pod pachę i drugiego pod pachę.
                          Pięknie odpowiada nauczycielka.
                          Po czym zgłasza się Grześ i mówi: ja wezmę trzy; jednego pod pachę, drugiego pod pachę i trzeciego sobie na "dzidę" :)
                          Zaskoczona nauczycielka stwierdza: no nie ładnie Grzesiu, nie ładnie, no ale zaliczam.
                          Jako trzeci zgłasza się Jasiu i mówi: no to ja wezmę 5 arbuzów.
                          Nauczycielka: "jak to" !? (z niedowierzaniem...)
                          Jaś oznajmia: Jednego pod pachę, drugiego pod pachę i jeszcze Grzesia na dzidę

Skomentuj

Racjonalny Mocny ten demotywator

dabyl racja, moim zdaniem poprawność polityczna została wymyślona przez zakompleksionych ludzi z postawą roszczeniową którym tak na prawde nie wiadomo o co chodzi ale wiecznie im jest źle. Myślicie, że w USA czy Niemczech to nie ma kawałów o Polakach ?

Trochę o pieniadzach :

Przychodzi mama Jasia do biura pośrednictwa pracy, żeby synowi robotę jaką załatwić:
                            - Pani, nie byłoby dla Jasia jakieś roboty, bo pije chłopak i pije....
                            - A co Jasiu potrafi?
                            - No murować umie, podstawówkę skończył...
                            - A to mamy: murarz, 4000 na rękę...
                            - Pani kochana! Toć przecież Jasiu cały czas będzie chodził pijany, jak tyle pieniędzy zarobi... A za mniej coś nie ma?
                            - No jest jeszcze - pomocnik murarza, 3000 na rękę ....
                            - No ale 3000? To przecież będzie pił i pił... A tak za 600-700 złotych to coś by się nie znalazło?
                            - 600-700... Hmmm... To by Jasio musiał studia skończyć..

Wielka kumulacja. Stoi dziennikarz pod budką Lotto i robi wywiady.
                            Podchodzi do gościa i pyta:
                            - Co pan zrobiłby z tak wielką wygraną?
                            Facet myśli i mówi:
                            - No to większe mieszkanie bym kupił.
                            - A reszta?
                            - Reszta na konto.
                            Podchodzi do drugiego gościa i pyta:
                            - A co pan by zrobiłby...
                            - No, kupiłbym jakiś zajebisty samochód?
                            - A reszta?
                            - Resztę bym zainwestował!
                            Nagle podjeżdża facet Merolem 600 SEL, elegancko ubrany, wysiada z samochodu i staje w kolejce...
                            Podbiega do niego dziennikarz i pyta:
                            - A co pan by zrobił z tak wielką wygraną??
                            - No to spłaciłbym skarbowy, potem ZUS...
                            - A reszta?
                            - A reszta kurwa niech czeka!

Skomentuj

Hm, czemu ten temat schodzi mocno na zagadnienia orientacji seksualnej? :flapper:. No i też z tego powodu przypomniała mi się historia, ponoć autentyczna. Student zamieszkał w akademiku na pierwszym roku z jednym gościem. No i po jakimś czasie zaczął odczuwać bół w...tam. Poszedł do lekarza, lekarz go zbadał, student się pyta co i jak a lekarz:
                              - przecież pan wiem
                              - nie wiem
                              - no wie pan przecież
                              ...
                              Okazało się, że ten jego nowy koleżka z akademika go w nocy czymś usypiał i...powiedzmy, korzystał z jego zaplecza. Masakra.

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
                                Szczerze to nie zrozumiałem i dalej nie wiem czy mozna czy nie można

o Jasiu to mi sie przypomniał dowcip
                                A zastanawiałeś się, czy Jaś nie jest czasem żydem? Albo pedziem? Albo czy nie urodził się jako Joanna?

A co za różnica? Albo opowiadasz o czym chcesz (oczywiście byle by były śmieszne), albo dajesz sobie spokój, nie opowiadasz w ogóle i omijasz wątek ze spuszczoną głową. Sam decyduj - masz do tego prawo. Gdzieś czytałem, że mamy wolność słowa...

Skomentuj

Gdzieś czytałem, że mamy wolność słowa...
                                  Ksiądz Boniecki pewnie też tak myślał, dopóki nie wypowiedział się ostatnio w prawdziwych słowach o kościele:flapper:. Ze wszystkiego innego można kpić i szydzić, ale z religii, kościoła i jego wytycznych...NIGDY!! :flapper:

Skomentuj

Zamieszczone przez Racjonalny Zobacz posta
                                    Ze wszystkiego innego można kpić i szydzić, ale z kościoła i jego wytycznych...NIGDY!!
                                    No to wejdź sobie na forum portali typu Onet, WP...

Skomentuj

Shiver, a zastanawiałeś się, czy czasem Kermit się nie obrazi?
                                      To jest Oscar, kumpel Kermita

Skomentuj

I przy okazji podaj mi adres portalu, na którego forum "śmieją się i szydzą" z judaizmu

---------- Post dodany o 12:14 ---------- Poprzedni post o 12:14 ----------

Zamieszczone przez Shiver Zobacz posta
                                        To jest Oscar, kumpel Kermita
                                        :rolleyes:

Skomentuj

No to wejdź sobie na forum portali typu Onet, WP...
                                          Tyle że na przykład sprawy sądowe wytacza się tym, którzy według "wierzących" profanują symbole religijne, a nie wobec tych, którzy wyzywają innych od "pedałów" i pałają do niech szczerą nienawiścią. I usta zamyka się też tym wobec kościoła krytycznym, jak wspomniany ksiądz Boniecki, czy choćby Pieronek. Darskiego z telewizji chcieli wypierniczyć katole też właśnie za to, że "zbezcześcił" ich symbol religijny, targając biblię i nazywając ją księgą kłamstw (słusznie). Bo to właśnie taki kraj, katoland, że na kościół i religię złego słowa powiedzieć nie można, gdyż cię zwyczajnie zlinczują. Ale za to pedał, mason, czarnuch, żyd...o tak można, a nawet trzeba i to kościół i prawicowy ciemnogród chwali. Itd itd...Bądź więc też dabyl trochę krytyczny wobec całości zagadnienia, a nie skupiaj się tylko na tym co dla jednej strony w argumentacji wygodne, ale tej strony przywar nie widząc, lub nie chcieć widzieć wcale.
                                          Last edited by Racjonalny; 06.12.2011, 12:28.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X