Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez benek161 Zobacz posta
    Zobaczcie zdjecia z rzekomego przeszukania
    Wygląda na zbiory zwykłego kolekcjonera - i to takiego raczej mało zamożnego... Ale przed momentem kątem ucha słuchałem radiowej Trójki - dwóch gości w studio, z którymi redaktor rozmawiał min. na temat tego niedoszłego "zamachu". Wspominali coś o czterech tonach materiałów wybuchowych oraz o "tysiącach sztuk amunicji" - wiecie coś więcej na ten temat?

A tak w ogóle - chyba potwierdzają się moje podejrzenia na temat kolegi R. (zachowawczo zastosowałem inicjał - nie wiem czy nick jest już "chroniony" nakazem sądowym?), bo od owego aresztowania coś przestał się odzywać
    Last edited by dabyl; 20.11.2012, 18:13.

Skomentuj

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
      A tak w ogóle - chyba potwierdzają się moje podejrzenia na temat kolegi R. (zachowawczo zastosowałem inicjał - nie wiem czy nick jest już "chroniony" nakazem sądowym?), bo od owego aresztowania coś przestał się odzywać
      moze sie przestraszyl i pozbywa sie swojej kolekcji?

Skomentuj

Nie wiedziałem gdzie wrzucic wiec wklejam tutaj - http://www.overclock.net/t/1298425/b...n-and-build/40 - ciekawe monitorki komputerowe, widac ze solidnie zaprojektowane.

Skomentuj

nawet nie skonczone - nie ma na co popatrzec :p

Skomentuj

No faktycznie gość miał "arsenał". Jacy politycy taki zamachowiec :lol:

Skomentuj

Pare ciekawych linków:
              http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,444...dal_i_pol.html
              Współautor artykułów naukowych: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?term=Kwiecien%20b
              I na koniec: http://pantarhei.salon24.pl/465613,k...aszego-bombera
              marcinsywala.pl
              Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

nie czytalem calosci, ale wynika z tego ze sam sie wkopal - za duzo gadal
                ale wybral zla droge. przeciez zrobilby z politykow "meczennikow" a ci co by przezyli zyskaliby pewnie wieksze poparcie...

---------- Post dodany o 10:44 ---------- Poprzedni post o 10:32 ----------

http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/art...KRAJ/121129941 jednak mial troche tych reczy

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                  nie czytalem calosci, ale wynika z tego ze sam sie wkopal - za duzo gadal
                  Bo najpierw gadał później wpadł na pomysł żeby ich wysadzić w powietrze. Typowy narwaniec. Gdyby to był ktoś bardziej wyrachowany, kto działa z zimną krwią to zapewne by mu sie udało, tak jak temu norwegowi..

Skomentuj

http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/art...KRAJ/121129941 jednak mial troche tych reczy
                    To jest arsenał?? Nie jeden na wsi ma wiecej takich klamotów w stodole
                    Na forach i portalach co 2-3 tak pisze, a to nie jest zaraz powód do zamykania kogoś. Wg mnie opcje są dwie: albo ABW musiało sie pochwalić wynikami zeby im uprawnień nie zabierali (a jest projekt ws ograniczenia im uprawnień) albo rząd chce zrobić prowokacje i pierwszego lepszego narwańca zamkneli który za dużo gadał aby zastraszyć i mieć podstawy do represji na prawicy. Ogólnie cała sprawa grubymi nićmi szyta...

Skomentuj

To jest arsenał?? Nie jeden na wsi ma wiecej takich klamotów w stodole
                      w zasadzie to pomijajac pistolet, amunicje i granat... to ja mam wiecej tego w dom! mam sie juz bac?! :huh::???:

ale faktycznie, arsenalem bym tego nie nazwal. nawet jednej bitwy by tym nie wygral

albo rząd chce zrobić prowokacje i pierwszego lepszego narwańca zamkneli który za dużo gadał aby zastraszyć i mieć podstawy do represji na prawicy. Ogólnie cała sprawa grubymi nićmi szyta...
                      ja na to drugie stawiam

chyba pora pozbyc sie TV i dostepu do neta zeby zaczac zyc w miare spokojnie :/

Skomentuj

chyba pora pozbyc sie TV i dostepu do neta zeby zaczac zyc w miare spokojnie :/
                        Co do TV to się w zupełności zgadzam ale internet to tak naprawdę praktycznie jedyne w miarę obiektywne źródło informacji. Dlatego tak rząd chciał przeforsować ACTA itp bzdety.
                        A tak swoją drogą założę sie że gościa albo zamkną do zakładu psychiatrycznego skąd po paru latach wyjdzie jako wrak człowieka albo popełni "samobójstwo" w celi.Na pewno go ot tak sobie nie wypuszczą. Szkoda człowieka...

Skomentuj

stawiam na seryjne samobojstwo - obstawiamy kiedy go zabija? oj przepraszam, sam sie zabije

Skomentuj

internet to tak naprawdę praktycznie jedyne w miarę obiektywne źródło informacji.
                            To też nie jest tak do końca prawda. Poszukując informacji w internecie człowiek przeważnie i tak wybiera te źródła, które wydają mu się najbardziej "zbliżone do prawdy jaką sam wyznaje". Niestety nie jesteśmy w stanie do końca obiektywnie oceniać otaczającego nas świata i bodźców z niego do nas trafiających. Dotyczy to zresztą również dziennikarzy i reporterów, którzy przekazują nam informacje już obarczone "własnym obiektywizmem".

Niemniej jednak zgodzę się z twierdzeniem, że internet i tak jest ciekawszym niż telewizja miejscem do odnajdywania różnych informacji z otaczającego nas świata - czy to polityki, biznesu, nauki czy zwykłej rozrywki - a dzieje się tak dlatego, że w internecie mamy nieporównywalnie więcej niż w radio i telewizji źródeł, do których możemy sięgać. Podczas gdy w tevau "lecą" same biesiady i informacje, w internecie możemy wybrać sobie... choćby wizytę na jakimś forum tematycznym

Ja pozbyłem się telewizora (fizycznie - aby mnie nie kusiło) w lutym tego roku i jestem z tego powodu bardzo zadowolony :) Trochę tylko brakuje mi tylko Planete i National Geografic - mimo to polecam takie rozwiązanie.

Skomentuj

Trochę tylko brakuje mi tylko Planete i National Geografic
                              wlasnie te kanaly (cala grupa discovery) ogladam najczesciej

Skomentuj

Samo Discovery Chanel - kiedyś wydawało mi się ciekawym programem, ale ostatnimi czasy przerodziło się w totalny chłam. Jak np lubiłem oglądać pierwszą serię OCC, to z biegiem czasu zrobił się z tego dziwny reality szoł o rodzinie Teutulów, z wyciąganiem ich prywatnych problemów i brudów na pierwszy plan i równocześnie przesuwając na dalszy samą budowę chopperów, co przecież powinno być głównym wątkiem serii. Ciekawie oglądało się pierwsze serie Pogromców - ostatnio również seria popsuła się, bo pogromcy zamiast na ciekawych "doświadczeniach" skupili się na gwiazdorzeniu. Podobnie z wieloma innymi, choć oczywiście nie wszystkimi, pozycjami dostępnymi na kanale. Denerwuje mine ten sam schemat - ekipa ludzi typu "mechanik samochodowy z pięknym irokezem, kupą biżuterii na pazurach i permanentnie noszący ciemne okulary", zadanie do wykonania, ograniczony czas na jego wykonanie, brudy i niesnaski członków ekipy na pierwszym planie - uda się, czy się nie uda... no i zawsze udaje się w ostatniej chwili... Za to Planete jakoś udawało się trzymać poziom - przynajmniej do lutego, gdy jeszcze miałem do niego dostęp.

Skomentuj

Jak np lubiłem oglądać pierwszą serię OCC, to z biegiem czasu zrobił się z tego dziwny reality szoł o rodzinie Teutulów
                                  oj tak, z tym sie zgadzam

wszystkie te kanaly maja jednego wlasciciela...
                                  ale kazdy jest przeznaczony dla innego widza.
                                  ja np ostatnio bardzo czesto ogladam TLC, ktore rowniez bardzo lubi moja mama

Skomentuj

Genialnym programem na DC było złomowisko, bardzo lubiłem to oglądać. Co do hamerykańskich chopperów, hot rodów itp to nie przepadam, wkurza mnie ta amerykańskość w tych programach, wkurzają mnie "indywidualności" występujacych tam ludzi (gdzie sie podziali normalni ludzie, czy każdy musi tam wyglądać jak wieśniak?) i jak słusznie zauważył dabyl, zupełnie poszli w złym kierunku jakiegoś reality show.
                                    Pogromcy mitów faktycznie podupadli. Jedyne co chyba warto oglądać to "Więcej niż magia", ten program podobno nie jest reżyserowany.

Na NG lubię oglądać dokumenty o 2 wojnie światowej, to chyba najciekawsza część ich ramówki.

Ale jakby się tak zastanowić to jedynym programem który nie robi wody z mózgu i pokazuje prawdę to jest Eurosport (prawdę pomijając taki Tour de France i rzekomą "czystość" pod względem dopingowym startujących tam kolarzy hehe)

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
                                      Pogromcy mitów faktycznie podupadli.
                                      Fakt, cos ostatnio mniej aktywny jestem :P

Skomentuj

Genialnym programem na DC było złomowisko,
                                        Popieram.

Pogromców mitów też lubię. Poturbowanych często oglądam.
                                        A co tydzień musi być: "Najniebezpieczniejszy zawód świata"
                                        marcinsywala.pl
                                        Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Genialnym programem na DC było złomowisko, bardzo lubiłem to oglądać.
                                          nadal to leci w odmienionej wersji - juz nie to samo co kiedys :/

Jedyne co chyba warto oglądać to "Więcej niż magia", ten program podobno nie jest reżyserowany.
                                          niestety jestem innego zdania. nawet jak iluzje sa prawdziwe (w sensie tylko zasluga dynamo) to jest to tak pokazane ze "wzbogaca" ta sztuczke

Na NG lubię oglądać dokumenty o 2 wojnie światowej, to chyba najciekawsza część ich ramówki.
                                          ja uwielbialem ogladac filmy dokumentalne o lotnictwie... tylko nie wiem czy to lecialo na planet czy gdzies na discovery

---------- Post dodany o 23:37 ---------- Poprzedni post o 23:36 ----------

aha - brudna robota byla jeszcze dobra
                                          prowadzacy nie aktor, sceny czasami glupie, ale wazne ze zawsze sie wybrudzil

Skomentuj

Czaruję...
                                          X