Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Aj panowie, czy Wy aby nie przesadzacie? Gralismy z 4 druzyna swiata. Ameryka poludniowa to zupelnie inny futbol i nam bardzo trudno sie gra z takim przeciwnikiem. Mecz nie byl zly, choc napewno niedosyt jest. Bramka samobojcza bardzo przypadkowa. Przynajmniej bramka Obraniaka byla piekna i dla niej warto bylo zobaczyc caly macz :)

Aha, no i slowa uznania dla kibicow, pieknie sie zachowali przy hymnie naszych przeciwnikow.

Skomentuj

Oby ten nowy zarząd PZPNu zrobił troche porządku. Może też i naszej kadrze sie wtedy "poprawi". Na wielkie wyniki nigdy nie liczyłem i nadal nie liczę. POwiedzmy sobie szczerze, jesteśmy kiepscy w tym sporcie.

Ale juz niebawem kolejne emocje w kategoriach gdzie przynajmniej mozna liczyć na jakieś wyniki czyli skoki narciarskie i biegi w wykonaniu Justyny .

Skomentuj

Mecz tylko pokazał, że trzeba popracować nad taktyka i zaangażowaniem graczy. Jak zwykle z mocniejszym przeciwnikiem widać było gorsze wyszkolenie techniczne co jest problemem wręcz kluczowym i wynika ze złego szkolenia i selekcji talentów. Jeden Obraniak i trójka z Borussi nie mogą dobrze panować nad piłką - cała pomoc powinna mieć tą umiejętność.

Podobało mi się również to co zrobił Glik po samobóju. Najpierw łapy na głowę ale poźniej szybko wstał, jakby chciał wszystkim powiedzieć "nie będę się przejmował, bo trzeba grać dalej i walczyć".

Ale juz niebawem kolejne emocje w kategoriach gdzie przynajmniej mozna liczyć na jakieś wyniki czyli skoki narciarskie i biegi w wykonaniu Justyny .
        Taa... Emocje powiadasz.

Skomentuj

Zamieszczone przez gooralesko Zobacz posta
          Taa... Emocje powiadasz.
          Zdecydowanie większe niż mecze naszych 11 kopaczy. Chyba wszyscy fani piłki nożnej cierpią na typowo polski kult porażek, pewnie czerpią z nich satysfakcję. Ja wolę jednak oglądać w tv tych co więcej wygrywają niż przegrywają .

Zamieszczone przez gooralesko Zobacz posta
          zaangażowaniem graczy
          No właśnie, zaangażowania Justynie nie można odmówić. Mogłaby nim obdzielić tych 11 i jeszcze by starczyło jej na wygrywanie . Widziałeś jak rok temu wbiegała podczas tour de ski na alpine cermis ? Po zobaczeniu tego rozumie sie że to jest coś wiecej niz ślizganie sie na dwóch deseczkach. Ja takiego zaangażowania, takiego wysiłku i determinacji w wykonaniu naszych piłkarskich "gwiazd" nie widziałem i pewnie nigdy nie zobaczę.

Skomentuj

Yoshi,Ty to masz nosa: http://sport.interia.pl/justyna-kowa...sez,nId,714729

Skomentuj

ImageUploadedByTapatalk1353152792.814269.jpg Natchnienie po AS więc takie cos wystrugałem ale miałem problem z wypełnianiem ImageUploadedByTapatalk1353152871.707889.jpg

Skomentuj

Zamieszczone przez wieniu26 Zobacz posta
                Natchnienie po AS
                az tak tam zglodniales?

Skomentuj

Tak :)
                  Zbierał siły ...

Skomentuj

Zamieszczone przez tomq88 Zobacz posta
                    Tymi wężami podłączomnymi z tyłu do kolumn był tłoczony olej do chłodzenia głośników?
                    Tomq88, ty, jako osoba - jak wiem - gorliwe wierząca, nie powinna uznawać niemożliwości istnienia czegoś tylko dlatego, że nie jest to "szkiełkiem i okiem" zmierzone i/lub mierzalne, jako że przeczy to twojej logice, nieprawdaż? .

Skomentuj

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...wiadomosc.html

"Z ustaleń radia wynika, że zatrzymany mężczyzna to mieszkaniec Krakowa , w średnim wieku; ma wyższe wykształcenie techniczne. W czasie przeszukania lokalu podejrzanego znaleziono materiały wybuchowe. Według TVN24, jest pracownikiem Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, niekarany."

Racjonalny?... cicha woda

Skomentuj

dabylu ubiegłeś mnie bo właśnie miałem to wkleić:
                        Podejrzany został aresztowany pod zarzutem przygotowań do zamachu terrorystycznego z użyciem materiałów wybuchowych na konstytucyjne organy Rzeczypospolitej Polskiej.
                        Według informacji RMF FM osobą zatrzymaną jest mieszkaniec Krakowa, w średnim wieku, ma wyższe wykształcenie techniczne.
                        Z nieoficjalnych informacji wynika, że mężczyzna jest pracownikiem jednej z krakowskich uczelni wyższych.
                        Zdaniem śledczych niedoszły zamachowiec od kilkunastu tygodni przegotowywał się do ataku, konstruując profesjonalne ładunki wybuchowe.

Skomentuj

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
                          Racjonalny?... cicha woda
                          Gadałem z nim dziś na GG, a chyba w aresztach nie mają wifi :) Poza tym przypakowany R jest z Politechniki Krakowskiej :)
                          Ale generalnie byłoby śmiesznie :)
                          Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                            Gadałem z nim dziś na GG, a chyba w aresztach nie mają wifi Poza tym przypakowany R jest z Politechniki Krakowskiej
                            To są czystej postaci metody zwodzenia organów ścigania

Skomentuj

Sprawdzali czy nie werbowal LuSzTi-ego
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                Sprawdzali czy nie werbowal LuSzTi-ego
                                A myślicie, że kto mu projektował zapalniki elektroniczne :)
                                Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Taaa, a jakimś dziwnym trafem parę godzin po informacji o zatrzymaniu podano "najnowsze sondaże" poparcia społecznego dla partii politycznych gdzie PO 34% a PiS 18% (przed niby zatrzymaniem słupki sie równały)... Nie widzicie tu jawnego sterowania tłumem przez rząd? Prowokacji? Teraz bedą mieli "podstawy" do inwigilacji prawicy, zwłaszcza ONR i MW które rosną w siłę z racji niezadowolenia sytuacją w Polsce
                                  P.S. Nie mam zamiaru popełnić samobójstwa

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                                    A myślicie, że kto mu projektował zapalniki elektroniczne
                                    To było przecież moje zadanie :P

Skomentuj

No jakby sie gościowi udało, mielibyśmy całkiem ciekawą sytuacje polityczną .Fakt śmierdzi to troche "ustawką" pod sondaże, podobnie jak zadyma 11tego, gdy policja biła sie sama ze sobą udajac prowokatorów hehe

Skomentuj

qr... trzeba bylo mu pomoc zeby sie udalo :p
                                        ale nie na prezydenta bo on tu nie ma wladzy...

Zamieszczone przez benek161 Zobacz posta
                                        P.S. Nie mam zamiaru popełnić samobójstwa
                                        lepiej zacznij prowadzic regularnie videoblog!

a tak na powaznie - ciekaw jestem kiedy lud wyjdzie na ulice... bo zaczyna byc coraz gorzej

Skomentuj

Zobaczcie zdjecia z rzekomego przeszukania http://fakty.interia.pl/galerie/pols...,1702684,1,269
                                          Przecież to śmiech na sali, ktoś miałby tym wysadzić Sejm?!? :lol:
                                          Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                          a tak na powaznie - ciekaw jestem kiedy lud wyjdzie na ulice... bo zaczyna byc coraz gorzej
                                          Lud już wychodzi, czego dowodem jest ostatni Marsz Niepodległości (w 2011r- ok 20tys ludzi, 2012r na moje oko ok 50tys choć organizator podaje 100tys, a Wyborcza i TVN 15-20tys). A u Bronka? Ledwo 3-4 tys (GW i TVN podaje ponad 10tys). U antify nawet 1tys nie mieli Statystyki o czymś mówią, ludzie są coraz bardziej wkurwieni...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X