Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

a ile wolal wiecej za wysylke?

dla mnie najwiekszym szczytem chamstwa jest aukcja z opisem "odbior w punkcie - 10zl"

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
      "odbior w punkcie - 10zl"
      A wiesz czego to dotyczy? Czy też nie doczytałeś? Odbiór w punkcie to nie odbiór osobisty.
      Odbiór w punkcie realizuje np RUCH, gdzie wybierasz sobie gdzie mają Ci dostarczyć Twoją paczkę - np jakiś punkt RUCHU i tam Ci ją dostarczają, a Ty odbierasz sobie to z punktu.
      Tańsze niż wysyłka pocztą czy kurierem, a np często bywasz w markecie, gdzie jest kiosk RUCHU i przy okazji odbierasz sobie paczuszkę.
      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

nie nie nie - chodzilo o odbior osobisty w sklepie. napisalem ogolnie, ale wiele firm za odbior w skepie wola kase!
        szczerze mowiac to wole kupic to samo w drozszym sklepie ktory nie zarabia na wysylkach

Skomentuj

u mnie tez tak bylo jak kupowalem karte muzyczna
          odbior w sklepie za 10zl (chyba)
          ale musieli ta karte najpierw zamowic
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Witam
            Jak myślicie na ile są wiarygodne informację w sieci, że od 1. stycznia 2013 roku będzie koniec drogich połączeń do PLAY?
            Czy ceny się wyrównają ?

Skomentuj

to MUSZE zrobic to szybko i najlepiej od reki?
              Pawle nie znasz fundamentalnej zasady:
              Nic nie MUSISZ :)
              Teraz jak już znasz...

Skomentuj

Z tego co się orientuje było już wiele kar nakładanych na operatorów. Dotyczyły one głównie cen... więc może któraś z nich zadziałała (chodź stosunek kara do zysków i tak jest zazwyczaj na plus dla operatora).

Skomentuj

Polska - Urugwaj
                  marcinsywala.pl
                  Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

No właśnie, jedziemy z nimi !!

Skomentuj

Straszna bryndza...

Skomentuj

ale o co chodzi?

Skomentuj

ale o co chodzi?
                          Zapewne o mecz Polska-Urugwaj. Z tego co się orientuję, to nasi strzelili już dwa gole... przy czym przegrywają 3:1... :glare:

Skomentuj

Dokładnie tak. Udało się zdobyć bramkę Obraniakowi do stanu 2-1, tlyko po to by za kilkanaście sekund później było już 3-1 Dla Urugwaju. Mamy bandę paralityków, smutny fakt...

Skomentuj

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
                              Z tego co się orientuję, to nasi strzelili już dwa gole... przy czym przegrywają 3:1...
                              jak to mozliwe? :huh:

Skomentuj

samobój a jak...

Skomentuj

byl jeden samobój polaków, potem 2-0 dla urugwaju, 2-1 po golu obraniaka i chwile póżniej już 3-1

Skomentuj

jak ja sie ciesze ze tego nie ogladam... az takim optymista to nie jestem :p

Skomentuj

To dobrze, ze nie oglądałem :\

Ale porażka

Byłem na meczu z RPA i widziałem jak grali.
                                      Jednym słowem żenada!

Na euro grali zupełnie inaczej :)
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                        Na euro grali zupełnie inaczej
                                        E tam pewnie grali tak samo kiepsko ale ogólna euforia nie pozwalała Ci tego dostrzec :P

Skomentuj

Niestety ale piłka nożna u Nas leży. Co sie dziwić przecież "z g...a bata nie ukręcisz". Jedna czy dwie "sławy" o ile tak to mozna napisać nic nie wskóraja. Podobnie w innych dyscyplinach ...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X