Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Marian, moze skusisz sie na szerokopasmowce Vintydz?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
      Marian, moze skusisz sie na szerokopasmowce Vintydz?
      No nie wiem, jak się projekt nie uda to Wavecora sprzedam szybciej niż głośniki "z telewizora" :) A jak nie sprzedam to użyję do innej konstrukcji, gdzie vintage nie będzie pasował.

---------- Post dodany o 18:57 ---------- Poprzedni post o 18:56 ----------

Zamieszczone przez Shiver Zobacz posta
      Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale w tych WLM'ach jest membrana bierna dla bety i do tego bass reflex?
      Raczej eminence siedzi w zamkniętej a BR jest na bas umieszczony od dołu.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
        Raczej eminence siedzi w zamkniętej a BR jest na bas umieszczony od dołu.
        Wedle broszury Wuelem to coś pod betą to membrana bierna a nie głośnik.

Skomentuj

Zamieszczone przez Shiver Zobacz posta
          No nie wiem, jak się projekt nie uda to Wavecora sprzedam szybciej niż głośniki "z telewizora" A jak nie sprzedam to użyję do innej konstrukcji, gdzie vintage nie będzie pasował.
          Nie z telewizora, tylko z radia :P komplecik Sab greencone mozna kupic za okolo 200-300zl.

Skomentuj

A za ile je można sprzedac?
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Pewnie za tyle samo. To tak, jak z samochodami - do pewnego czasu tracą co roku na wartości, a od pewnego momentu chodzą już stale po te "2-3 stówki"

Skomentuj

Tyle samo kosztuje radio-dawca, ale po co komu stare zepsute radio jesli potrzebuje tylko glosnikow?

Moim zdaniem kazdy fan diy powinien kiedys skosztowac dzwieku tych glosnikow :)

Skomentuj

Nie omieszkam
                  Pytałem z ciekawie ile realnie sa warte.
                  Bo to za ile je ktos wystawia to inna bajka
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Sprzedalem juz kilka kompletow Greenconow i ceny oscylowaly miedzy 200-300zl. Zalezy od stanu glosnikow i modeli. Moim zdaniem to i tak nieduzo jak za tak wyborne glosniki. Co to jest 200zl? tyle to kosztuje jeden dobry glosnik, ktory nie jest Tonsilem.

Oczywiscie jest cala masa innych szerokopasmowcow, ale to juz idzie sie w grzazki grunt i nie zawsze bedzie grac jak malina.

Skomentuj

Miałem kiedys radio-amplituner Saba, miało bodajże 2x15w i było w takim zaokrąglonym drewnie, w sumie ładny klocek był :)

Skomentuj

A jednak można :)
                        http://ncplus.pl/sklep/promocje
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                          Taa... Dopiero jak UOKiK i KRRiT się za nich wzięli.

Skomentuj

I przepraszają.. :)

http://www.tvn24.pl/platforma-nc-prz...,318038,s.html

---------- Post dodany o 22:37 ---------- Poprzedni post o 22:33 ----------

A coś c+ sport nie wiedzę w tych ofertach.

Skomentuj

Jako że w wątku motoryzacyjnym biją się oponami to wrzucam tutaj:

Skomentuj

I nie widzę cen "dodatków" takich jak HBO do najwyższego pakietu.
                                Czy tylko ja mam ten problem?
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Panowie, do jakich wysokotonówek można porównać wysokotonówki Wavecora? (chodzi mi o brzmienie)
                                  Nigdy ich nie słyszałem a akurat TW030WA01 odpowiadał by do mojej nowej konstrukcji...

http://audiodrivers.eu/prest/pl/32-w...tw030wa01.html

Skomentuj

tyle to on wart nie jest
                                    jak nie chcesz ryzykowac kasy to moge wyslac 1szt na probe. akurat kurzy sie na polce

Skomentuj

Ten jest dużo lepszy wg pomiarów.
                                      http://audiodrivers.eu/prest/pl/130-...tw030wa10.html

Skomentuj

Marian bierz dużego :)

słuchałem go juz kilka razy i zawsze mnie urzeka
                                        wg mnie można go porównać do morela supremo ( jak 9950 do 2905/97 )

czekam na niego
                                        bede go mial max w piatek
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

zmieniamy temat http://www.wykop.pl/ramka/1480113/ci...pis-przypadku/ przeczytajcie PS na dole

Bo to Polska wlasnie...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X