Dabyl, coś w tym jest. Ja mam pytanie o frezowanie forniru już przyklejonego do mdf , cz trzeba ho jako s "okleić dookoła" żeby nie pękł ? Fornir olcha 0,8mm.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
Skomentuj
-
A kto widział nową serie Daytona Ultimax?
http://www.daytonaudio.com/index.php...ax-series.html
Do kina "chyba" się nada
Skomentuj
-
E no nie no.
Może Google poda adres jakiegoś forum, serwisu czy innego Poradnika P.T. Konsumenta gdzie łatwo i szybko wszystko widać, najlepiej w tabelce i z gwiazdkami dla Best Buya?
Tu się buduje własnymi ręcami i głową, nie poleca czy zachwala gotowego towaru, owszem, słucha niekiedy z ciekawości kupnych gotowców, ale raczej nikt tu nie posiada ciśnienia na biegłość i orientację w ofercie rynkowej i pytanie o kompetentną poradę w kwestii jakości i godnych polecenia produktów przemysłu zestawogłośnikowego prowokować będzie raczej do smutnego wzruszenia ramionami.
Proponuję ująć swój los we własne ręce z gotowością do ponoszenia trudów :)
I jeszcze jakieś
krótka piłka
Skomentuj
-
kat01, to pytanie znalazłoby wiele odpowiedzi na najpopularniejszym polskim forum "erudytów" stereo czyli AS.
Tak poważnie to pokazujesz pierdziawki do kina domowego. Słuchałem kilku modeli Taga Harmony. Do stereo, jakość dźwięku - dramat. Wykonanie jeszcze większy dramat.
Za 1700zł możesz kupić dobre używki.
Piłka jest okrągła, bramki są dwie (używane lub wykonane przez siebie DIY np z używanych przetworników) :)Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0
Skomentuj
-
dzieki za podpowiedzi, to nie dla mnie lecz kolegi który nie m czasu na DIY. Zadałem pytanie tu bo kady z was ma jakies wyrobione opinie, wielu jezdzi po salonach i słucha roznych kolumn i widziało je na żywo, wie z czego są wykonane itp... z tą krótką piłką to chodziło mi o to że dzisiaj musze mu dac znac a nie że kogoś poganiam. Zadałem pytanie , uzyskałem satysfakcjonującą mnie odpowiedz i jest spoko. mx 140 to strzał w dyszkę. Pozdro
Skomentuj
-
Kat01: Może zanadreagowałem na "krótką piłkę". Sądzę, że przyczyną była nadmierna skrótowość komunikatu/zapytania. Po rozwinięciu na "dłuższą piłkę" komunikat staje się znacznie strawniejszy, jak już wiadomo co, po co, skąd i dlaczego. Ale to bywa, jak się nie dookreśli precyzyjnie wypowiedzi - każdy siłą rzeczy wyrozumie, co i ile zechce, czy akurat mu się uda (niekiedy żebyś nie wiem, ile określał, i tak się nie udaje, ale wtedy nie jest to nasza wina, skoro zrobiliśmy podług swoich możliwości wszystko, by zostać dobrze zrozumianym). A reakcja była, jaka była, bo z reguły reaguję i patrzę bykiem na zapytania z gatunku "gospodin, skażytie, kak żyt?", upieram się i stawiam na możliwie pełną jednostkową samodzielną samosterowność.
Skomentuj
-
Musisz sobie usmażyć i zażyć kanarka (znany od antyku przepis Gajusza Pliniusza Secundusa): nie wiadomo tylko, czy na pewno należy usunąć łeb z dzióbkiem, flaki i pióra, czy lepiej działa, gdy zostawić... Podobno ten specyfik posolony mniej wraca.
---------- Post dodany o 13:57 ---------- Poprzedni post o 13:08 ----------
Nadal w temacie metod na kaca nieortodoksyjnych - sposób na Murzyna, wymaga biegłego czarownika:
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez wrotekpoz Zobacz postaPaweł odpalałeś gg ?
Zamieszczone przez marian Zobacz postaaśnaebaem wczoraj... łeb mi pęka
Skomentuj
Skomentuj