Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dabyl, coś w tym jest. Ja mam pytanie o frezowanie forniru już przyklejonego do mdf , cz trzeba ho jako s "okleić dookoła" żeby nie pękł ? Fornir olcha 0,8mm.

Skomentuj

Ap ropo wytłuminia, to moja Linia jest wytłumiona pianka tapicerską + ovata. Wszystko dobrze współgra ze sobą
      marcinsywala.pl
      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

srajPad ?

http://pclab.pl/news52478.html

Skomentuj

moja wkrętarka wysiada, zrobiła pół otworu na terminal i po baterii

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
            Jak coś się wymyśli na kiblu to czasem jest to gówniany pomysł.. tu mamy 2 w jednym gówniane miejsce i gówniany sprzętu.

Skomentuj

Sprzęt sam w sobie nie jest gówniany, jest nawet bardzo dobry. Niestety cena jest gówniania, a to już inna.... bajka

Skomentuj

A kto widział nową serie Daytona Ultimax?
                http://www.daytonaudio.com/index.php...ax-series.html

Do kina "chyba" się nada

Skomentuj

panowie krótka piłka: co polecicie kolumienki do 1700zł (nowe) DIY odpada ,nie dołokładamy do ceny.... Prosze o rade?
                  1 Kef C5
                  2 (nowość) TAGA Azure F60
                  3 Taga Harmony TAV-906F
                  4 Indiana Line Nota 550 N
                  5 JBL Studio 180
                  6J BL LOFT 50

Skomentuj

E no nie no.
                    Może Google poda adres jakiegoś forum, serwisu czy innego Poradnika P.T. Konsumenta gdzie łatwo i szybko wszystko widać, najlepiej w tabelce i z gwiazdkami dla Best Buya?
                    Tu się buduje własnymi ręcami i głową, nie poleca czy zachwala gotowego towaru, owszem, słucha niekiedy z ciekawości kupnych gotowców, ale raczej nikt tu nie posiada ciśnienia na biegłość i orientację w ofercie rynkowej i pytanie o kompetentną poradę w kwestii jakości i godnych polecenia produktów przemysłu zestawogłośnikowego prowokować będzie raczej do smutnego wzruszenia ramionami.
                    Proponuję ująć swój los we własne ręce z gotowością do ponoszenia trudów :)
                    I jeszcze jakieś
                    krótka piłka
                    Sorry.

Skomentuj

MX-140 - troche sie pokombinuje i powinno sie zmiescic w budzecie

Skomentuj

kat01, to pytanie znalazłoby wiele odpowiedzi na najpopularniejszym polskim forum "erudytów" stereo czyli AS.
                        Tak poważnie to pokazujesz pierdziawki do kina domowego. Słuchałem kilku modeli Taga Harmony. Do stereo, jakość dźwięku - dramat. Wykonanie jeszcze większy dramat.
                        Za 1700zł możesz kupić dobre używki.
                        Piłka jest okrągła, bramki są dwie (używane lub wykonane przez siebie DIY np z używanych przetworników) :)
                        Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

ale sie zakrecilem - mx-140 mieszcza sie w budzecie bez kombinowania!

Skomentuj

Paweł odpalałeś gg ? :)

Skomentuj

dzieki za podpowiedzi, to nie dla mnie lecz kolegi który nie m czasu na DIY. Zadałem pytanie tu bo kady z was ma jakies wyrobione opinie, wielu jezdzi po salonach i słucha roznych kolumn i widziało je na żywo, wie z czego są wykonane itp... z tą krótką piłką to chodziło mi o to że dzisiaj musze mu dac znac a nie że kogoś poganiam. Zadałem pytanie , uzyskałem satysfakcjonującą mnie odpowiedz i jest spoko. mx 140 to strzał w dyszkę. Pozdro

Skomentuj

Kat1 to weź od kolegi kase i sam mu złóż ładniejsze :)
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Kat01: Może zanadreagowałem na "krótką piłkę". Sądzę, że przyczyną była nadmierna skrótowość komunikatu/zapytania. Po rozwinięciu na "dłuższą piłkę" komunikat staje się znacznie strawniejszy, jak już wiadomo co, po co, skąd i dlaczego. Ale to bywa, jak się nie dookreśli precyzyjnie wypowiedzi - każdy siłą rzeczy wyrozumie, co i ile zechce, czy akurat mu się uda (niekiedy żebyś nie wiem, ile określał, i tak się nie udaje, ale wtedy nie jest to nasza wina, skoro zrobiliśmy podług swoich możliwości wszystko, by zostać dobrze zrozumianym). A reakcja była, jaka była, bo z reguły reaguję i patrzę bykiem na zapytania z gatunku "gospodin, skażytie, kak żyt?", upieram się i stawiam na możliwie pełną jednostkową samodzielną samosterowność.

Skomentuj

aśnaebaem wczoraj... łeb mi pęka

Skomentuj

Witaj w klubie
                                      Tyle, że ja się już troszkę podleczyłem

Skomentuj

Musisz sobie usmażyć i zażyć kanarka (znany od antyku przepis Gajusza Pliniusza Secundusa): nie wiadomo tylko, czy na pewno należy usunąć łeb z dzióbkiem, flaki i pióra, czy lepiej działa, gdy zostawić... Podobno ten specyfik posolony mniej wraca.

---------- Post dodany o 13:57 ---------- Poprzedni post o 13:08 ----------

Nadal w temacie metod na kaca nieortodoksyjnych - sposób na Murzyna, wymaga biegłego czarownika:

Skomentuj

Nie na temat...
                                          Zamieszczone przez wrotekpoz Zobacz posta
                                          Paweł odpalałeś gg ?
                                          prawie zawsze mam wlaczone jak jestem w domu. jak cos do mnie macie to piszcie. jak jestem zajety to odpisze pozniej

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                          aśnaebaem wczoraj... łeb mi pęka
                                          mnie boli od miesiaca bez picia :p

Skomentuj

Czaruję...
                                          X