Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

stomatolog poczeka kolejny miesiac :(
    250zl :crying:

Skomentuj

Jaki model laptopa ? To może niekoniecznie być sama matryca.

Skomentuj

Jak nie lapek to wtyczka lub kabelek jak lapek to może być tasiemka

Skomentuj

Dokładnie, a taśma to nie jest mega duży wydatek. Warto sprawdzić.

Skomentuj

panowie, czy ktos z was powiekszyl zdjecie?
            przeciez wyraznie widac stluczenie matrycy!

uszkodzenie mechaniczne!!!!!

asus K70io
            oryginalna matryca LG Philips juz zamowiona

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta

[/COLOR]mam zla wiadomosc - skonczyly sie dla mnie tanie plyty :(
              zwolnili znajomego pilarza. a reszta pracownikow to oszuci i naciagacze! nie mowiac o partaczu pilarzu...

jedyne co mi zostaje to kupowac cale arkusze i jezdzic do znajomego to ciac :(
              http://www.youtube.com/watch?v=PreAABChTyQ

Skomentuj

Choć nigdy nie lubiłem Tonsili,to jest to dosyć przykre:

https://plus.google.com/photos/11325...481?banner=pwa

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                  Choć nigdy nie lubiłem Tonsili,to jest to dosyć przykre:

https://plus.google.com/photos/11325...481?banner=pwa
                  Te zdjęcia mają z 4 lata jak nic, nie wiem co się w tym czasie zmieniło, ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Nie umiano wykorzystać drzemiącego w zakładzie potencjału, nawet po kolejnych odrodzeniach jak Fenix z popiołów. Nie pojawiały się nowe konstrukcyjnie głośniki warte zainteresowania. Jak widać inni potrafią (przykład STX'a).
                  Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

http://narodowcy.net/izraelscy-kibic...ki/2013/02/12/
                    Oczywiście polskojęzyczne media o incydencie (delikatnie mówiąc) nie wspomniały...

Skomentuj

Nie wchodzę na takie strony :P

Skomentuj

Wspomniały, wspomniały...
                        http://ofsajd.onet.pl/newsy/izraelsc...dwanskie/hljsb

Skomentuj

Ale TVN i GWno prawda już nie...
                          http://www.tvn24.pl/sport,4/ula-radw...dy,305889.html

---------- Post dodany o 21:53 ---------- Poprzedni post o 21:51 ----------

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                          Nie wchodzę na takie strony :P
                          A szkoda, człowiek wykształcony i inteligentny wyrabia sobie zdanie na podstawie opinii obu stron

Skomentuj

Zamieszczone przez benek161 Zobacz posta
                            A szkoda, człowiek wykształcony i inteligentny wyrabia sobie zdanie na podstawie opinii obu stron
                            Znam punkt widzenia tej strony :)

---------- Post dodany o 22:20 ---------- Poprzedni post o 22:11 ----------

Ale TVN i GWno prawda już nie...
                            Mnie akurat mało interesuje ten fakt (to lżenie Pani Radwańskiej). (tak dyplomatycznie mówiąc)
                            Więc mnie nie rusza, że nie wspomniały. Zresztą i tak nie oglądam i nie czytuje w.w. źródeł info. :)
                            Abdykacja papieża też jest mi obojętna ( znowu ujmując to bardzo dyplomatycznie) a wszędzie o niej głośno :)
                            Last edited by raven1985; 12.02.2013, 22:27.

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                              Mnie akurat mało interesuje ten fakt (to lżenie Pani Radwańskiej). (tak dyplomatycznie mówiąc)
                              Więc mnie nie rusza, że nie wspomniały. Zresztą i tak nie oglądam i nie czytuje w.w. źródeł info.
                              Tu nie chodzi o sam fakt że żydki im naubliżały ale o zachowanie mediów. Gdyby byłaby to odwrotna sytuacja przez tydzień byłoby głośno o polskim antysemityźmie i Bóg wie czym jeszcze

Skomentuj

Gdyby byłaby to odwrotna sytuacja przez tydzień byłoby głośno o polskim antysemityźmie i Bóg wie czym jeszcze
                                Obawiam się, że jednak nie wie A nawet jeśli by była to mnie to nic a nic nie obchodzi :) (znowu ujmując to delikatnie)
                                Nie wiem też co miało by z tego wynikać ?

Skomentuj

Raven moze Cię to nie interesować ale w benek w gruncie rzecyz ma racje. Asymetria przedstawiania pewnych faktów w mediach jest bardzo wyraźna. W mediach jest takie potępianie antysemityzmu, rasizmu itp zjawisk "na pokaz".

Skomentuj

Zgadza się że jest :) Tylko co z tego wynika ?

Skomentuj

Wynika z tego kształtowanie opinii społecznych. Jeśli media, których słucha ileś tam milionów czy setki tysięcy ludzi będą mówić o pewnych sprawach, a o innych nie, lub pewne sprawy będą przedstawione w odpowiedni sposób to te media mogą w bardzo prosty sposób wpływać na opinie społeczeństwa. Coś takiego jak rzetelne dziennikarstwo jest w zasadzie na wymarciu.

A właśnie przypomniał mi się stary kawał apropos powyższego

Chruszczow założył się z Kennedy'm kto będzie szybszy na 100 metrów . Jako młodszy, bardziej wysportowany wygrał Kennedy.
                                      Na drugi dzień "Prawda" napisała: "Serce Narodu Radzieckiego Towarzysz Chruszczow zajął zaszczytne drugie miejsce, Kennedy zaś był przedostatni".

Kawał, kawałem ale jak widać sam sposób przedstawiania prawdy ma znaczenie.

Skomentuj

Jeżeli Cie to nie interesuje to nic . A jeżeli interesuje to dużo. Np to, że cały świat mediów jest światem hipokryzji, udawanych gestów i zachowań, udawanej poprawności. Że taki pismak nappierw grzmi pod publiczkę ze swojej dziennikarskiej ambony a w duchu myśli sobie "jebany żyd" itp. Wszystko jest sztuczne i na pokaz. To taka dziennikarska prostytucja, za pieniądze i poklask mówią nie to co myślą ale to co chcą usłyszeć ludzie u władzy.
                                        Ktoś kto sie wyłamie z tego łańcuszka wzajemnej adoracji, pokaże prawdę, jest od razu wytykany paluchem i obrzucany błotem. Bo lepiej być "akuratnim" dla każdego niż niewygodnym na pewnej grupy.

Skomentuj

Jeśli chodzi o info w TV,to już wolę poczytać na dany temat w necie... sam widzę jak rodzice,którzy nie przeglądają internetu w ogóle,są "ogłupiani" przez media. W mediach podają tylko garstkę informacji,w internecie zaś jest tego znacznie więcej. Jednak,czy się ogląda TV czy przegląda internet,trzeba mieć do tego dystans,bo nie wszystko co podają może być prawdą... lub kłamstwem.

Przykład:

"Nie obyło się także bez wy*zwisk typu : "Ka*to*lic*ka k...y".

"...próbowali wytrącić z równowagi polski debel, skandując m.in. „katolickie s..i”.

Więc co krzyczeli? k...y czy s..i?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X