Zamieszczone przez dolphin123
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
-
I to w dodatku (prawdopodobnie) kłamca,bo moim zdaniem,głośnik w subie Manty którego ma aktualni na sprzedaż,nie jest nywy,i prawdopodobnie nie oryginalny. Widać też jak by kopułka była wyciągana po wklęśnięciu. Sub wygląda na brudny,przynajmniej w kilku miejscach widać kurz... a ponoć sub był tylko wyciągnięty z kartonu tylko po to aby zrobić fotki. http://moje-kolumny.manifo.com/sklep
I ten jego sub: "Prawdziwy potwór o potężnym, głębokim basie schodzącym do 20HZ" aż mi się nie chce komentować...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez mbar Zobacz postaI głośniki każdy w inną stronę, jak to ma grać, to nie wiem
---------- Post dodany o 11:26 ---------- Poprzedni post o 11:23 ----------
Zamieszczone przez marian Zobacz postagłębokim basie schodzącym do 20HZPasmo przenoszenia:
20Hz - 300Hz
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Paweł S. Zobacz postabedziemy tylko informowali czy otwieramy temat?
W sumie takie metody można by wprowadzić w innych, poważniejszych dziedzinach życia. Wypadki komunikacyjne? Nic prostszego - pozamykać wszystkie drogi i po sprawie...
Skomentuj
-
Może kogoś zainteresuje darmowy internet mobilny: http://www.areo2.pl/
Co prawda nie najszybszy bo 512,ale zawsze to gratis.
Skomentuj
-
oj to były czasy, razem z kumplami (a reaczej nasi ojcowie) na nielegalu ciagali kable (koncentryki!) nawet miedzy blokami - mielismy tak spietych chyba ze 20 kompow.
nalepsze bylo jak u kogos rozłaczyla sie wtyczka to sieć padała u wszystkichoj bylo fajnie... a pozniej jedno lacze 512 na wszystkich
Skomentuj
-
jezeli liczysz w winisd to podajemy wartosc tego co jest na koncu. czyli nie D a ten mniejszy wymiar jeszcze dalej na prawo.
z tych polinkowych 160mm dlugosci ma 61mm
---------- Post dodany o 17:03 ---------- Poprzedni post o 16:53 ----------
mam zla wiadomosc - skonczyly sie dla mnie tanie plyty :(
zwolnili znajomego pilarza. a reszta pracownikow to oszuci i naciagacze! nie mowiac o partaczu pilarzu...
jedyne co mi zostaje to kupowac cale arkusze i jezdzic do znajomego to ciac :(
Skomentuj
Skomentuj