Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Mistrzostwo swiata jesli chodzi o wykonanie
    Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

I do brzmienia tez cieżko sie przyczepić
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez Bumpalump Zobacz posta
        Faktycznie, już sie cenom nie dziwię. Uzasadnione.

Skomentuj

I połączenia oczywiście lutowane, stara szkoła.

Skomentuj

Nie wszedzie, logika i plytka z przekaznikami jest na zlaczach szynowych

Skomentuj

Nie wszedzie, logika i plytka z przekaznikami jest na zlaczach szynowych
              Coś co warto do naszych diy wprowadzić

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Skomentuj

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
                Faktycznie, już sie cenom nie dziwię. Uzasadnione.

To nie tylko wykonanie. Dźwięk na najwyższym poziomie.
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

http://www.geekweek.pl/galerie/4671/...szystko-jasne- Dlaczego kobiety żyją dłużej od mężczyzn? Teraz wszystko jasne!

Skomentuj

Dzisiaj pewna niewiasta przywaliła swoją alfą w moje auto jak stałem w czasie dołączania się*do ruchu ^^
                    Na prostej drodze w dodatku, u mnie rysa na lakierze u niej pęknięta lampa, ten zderzak ma już dwa auta na sumieniu i to tym samym rogiem (i betonowy słupek ale to moja wina).
                    Jako zobaczyłem tą alfę to nawet kasy nie wziąłem ^^

Skomentuj

Szukam kogoś kto zrobił by dla mnie rysunek w CAD-ie.

Skomentuj

Alfa ma najlepszy wynik w teście zderzeniowym
                        Nie dojechała do ściany bo sie zepsuła
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Hehe :biggrin:

To te samochody same jadą w kierunku ściany?
                          Myślałem że wszystkie są holowane na lince...

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                            Myślałem że wszystkie są holowane na lince...
                            No własnie, w przypadku Alfy powinien być dla niej stan najbliższy normalnemu ;-)

Skomentuj

Coś*chyba tym jest, ale wydaje mi się że alfa po prostu najszybciej wprowadziła ograniczoną żywotność w swoich produktach ^^ (reszta goni w temacie)
                              159 jakimi się psiarscy wozili na nieszczęście jeździły bez holowania :)
                              Teraz kijanki straszą po ulicach.

Skomentuj

Generalnie podzielam twierdzenie, że trwałość samochodów spada, ale nie aż tak drastycznie jak nam się wydaje. Jaki odsetek pojazdów w naszym kraju waszym zdaniem ma przebieg zgodny z tym co wskazują cyferki na liczniku? Moim zdaniem może 20% i nie wiem czy nie przesadziłem. Taki stan rzeczy wymusił rynek i bardzo ograniczeni pod względem wiedzy technicznej nabywcy pojazdów. Kupa śmiechu z tymi kupującymi czasami, wiem co mówię, pomimo tego, że nie sprzedaję samochodów ani nowych, ani używanych. Także twierdzenia, że na dzień dzisiejszy pojazdy mają trwałość ok 200, 300 kkm i się rozpadają jest lekko naciągnięte. Bo duży odsetek tych pojazdów ma rzeczywiste przebiegi ok 500 kkm.
                                Pozdrawiam.

Skomentuj

Sony CDP-X707ES

Skomentuj

Panowie.
                                    Czy uszkodzone styki przekaźnika w układzie opóźnionego załączania głośników mogą powodować, że dźwięk pojawi się dopiero gdy potencjometr ustawimy w połowie jego głośności i dodatkowo ten kanał gra ciszej?

Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka

Skomentuj

Zamieszczone przez marivs Zobacz posta
                                      Panowie.
                                      Czy uszkodzone styki przekaźnika w układzie opóźnionego załączania głośników mogą powodować, że dźwięk pojawi się dopiero gdy potencjometr ustawimy w połowie jego głośności i dodatkowo ten kanał gra ciszej?

Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka
                                      Mogą.

Skomentuj

Te kołki pod kable na pcb są fajne, widział ktoś coś podobnego w sklepach ?

Skomentuj

Tutaj masz: - chociaż nie do końca to to ciekawe jako punkty pomiarowe-http://mklec.com/connectors/pcb-header-pins/test-probe-post-pcb-pins-gold-plated,
                                          a tu są pin konektory: http://www.ebay.com/itm/100-Connecto...p2047675.l2557

Skomentuj

Czaruję...
                                          X