Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez ruffpl Zobacz posta
    Nie na temat...
    Kup w końcu tego nowego kompa i wywal xpka :razz:
    mi też czasami nie działa.

Skomentuj

Zamieszczone przez ruffpl Zobacz posta
      Kup w końcu tego nowego kompa i wywal xpka
      No jest taki plan :flapper:

Skomentuj

na chrome na xp nie dziala juz wiele stron
        trzeba miec kilka przegladarek :/

chyba tez bede musial nowe kompy kupic bo ja ciagle na xp jade

Skomentuj

Marian, serio uzywasz XP na codzien, tak bez przymuszonej woli, z wlasnych checi, bez narkotykow i innych wspomagaczy?

Skomentuj

a co w tym dziwnego?
            ja win7 zainstalowalem dopiero jak x-com mi nie poszedl na xp
            pogralem miesiac i usunalem

wszystko mi chodzi, nie mam pilnej potrzeby zmiany... wiec po co mam zmieniac?

ale przegladarki juz nie chodza jak trzeba
            office tez mi juz nie chodzi
            wiec powoli trzeba szukac nowego kompa :(

Skomentuj

To trochę wam zejdzie na zapoznanie się z win10 jeśli przechodzicie z XP
              http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Dla mnie bardzo dziwnego. Nawet SSD stanowi problem w xp. Uzywam tego cholernego XP od czasu do czasu, bo na innych systemach nie działa mi sprzęt, z którego korzystam.

Skomentuj

Warto pomyśleć o łatach bezpieczeństwa.
                  Win XP to już relikt niestety.

Skomentuj

Przecież można kupić legalnie za 100zł klucz do Win7 z poleasingowych kompów i zaktualizować bezpłatnie do Win10.
                    To chyba Marian pytał o nowszy komp i ja czekam jeszcze kilka miesięcy na APU Ryzen 5 3600G to 8 rdzeni, 16 wątków w 7nm i wystarczy mi na kilka lat. Ceny SSD teraz są znakomite i nie warto kupować dysku mniejszego od 500GB. Podobnie z pamięcią. No i zasilacz 200W do tego wystarczy.

Wysłane z mojego meizu note9 przy użyciu Tapatalka
                    Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

tomekk_ może potwierdzi, ale z tego co mi się wydaje, to już nie ma takiej możliwości by sobie za darmo aktualizować z win7 do win10?
                      http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Jeszcze miesiąc temu była i chyba nic się nie zmieniło.

Skomentuj

Zamieszczone przez KonradRak Zobacz posta
                          Przecież można kupić legalnie za 100zł klucz do Win7 z poleasingowych kompów i zaktualizować bezpłatnie do Win10.
                          Raczej "legalnie" ;-) . Jest sporo napisane w internecie nt legalności takich kluczy, warto poczytać jakie musza być spełnione wymagania aby używany soft był faktycznie legalnie odsprzedany. Nie żebym się czepiał i udawał świętego, warto jednak czasem dopowiedzieć pewne kwestie. Bo ktoś kiedyś może się zdziwić będąc przekonanym że ma legalnego windowsa ;-).

Skomentuj

Też analizowałem tę kwestię bo córce muszę kupić Windowsa. Nie będę się popisywał i cytował mądrzejszych ale z tego co wyczytałem i zrozumiałem jest to na 100% legalne. Oczywiście nie można go kupić od przypadkowego sprzedawcy alledrogo.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                              Dla mnie bardzo dziwnego. Nawet SSD stanowi problem w xp
                              na moim lapku prawie zaden ssd nie chodzi :(
                              stad tez nie musze zmieniac...

Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
                              Warto pomyśleć o łatach bezpieczeństwa.
                              Win XP to już relikt niestety.
                              nie zapominaj ze wielu z nas korzysta bardzo sporadycznie z komputera, nie to co WY
                              a w pracy komputery np nie sa podlaczone do sieci, wiec jakie zagrozenia?

ale osobiscie faktycznie mam problemy z antywirami :/
                              zaden juz sie nie aktualizuje :(

Zamieszczone przez KonradRak Zobacz posta
                              juz nie dziala. chcielismy tak w pracy zrobic :/

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                na moim lapku prawie zaden ssd nie chodzi :(
                                stad tez nie musze zmieniac...
                                A zmieniałeś w ustawieniach BIOS funkcję AHCI ??
                                Interfejs SATA jest kompatybilny wstecz czyli jak masz dysk SSD w standardzie SATA 3 to będzie pracował pod kontrolerem SATA 1 i 2 gen tylko z odpowiednio mniejszymi prędkościami ale tak czy siak powinno banglać kwestia zmiany w BIOS :)
                                PS co to za lapek ?

Skomentuj

Zamieszczone przez kokoelloko Zobacz posta
                                  A zmieniałeś w ustawieniach BIOS funkcję AHCI ??
                                  mam jakis dziwaczny chipset, ktory toleruje jakies 4-8 dyskow, ktore juz dawno nie sa produkowane :p
                                  to konflikt sprzetowy a nie wina ustawien

asus K70IO

Skomentuj

Tutaj znalazłem kilka informacji na twój problem , może coś pomoże :
                                    https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3329188.html

Skomentuj

Windows 10 normalnie się instaluje na kluczu Win 7 i nie trzeba bawić się w instalację 7 i aktualizację, od razu instalacja Win 10 :)

Skomentuj

A wiecie tak na marginesie że przecież nie ma żadnego obowiązku aktywacji w10? Wszystko działa normalnie tylko jest znak wodny i tyle.

Skomentuj

Zamieszczone przez kokoelloko Zobacz posta
                                          Tutaj znalazłem kilka informacji na twój problem , może coś pomoże :
                                          https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3329188.html
                                          dzieki, ale juz nie bede inwestowal w tego lapka
                                          czekam az monitor kompletnie padnie (od czasu do czasu robi sie bialy - wina kontrolera monitora w lapku, bo na zewnetrznym monitorze dziala poprawnie)

albo jak bede mial wene zeby postawic calego kompa od zera :p

Skomentuj

Czaruję...