Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Shiver Zobacz posta
    Szkoda tylko że swoimi konstrukcjami sprzed paru lat zepsuł sobie opinie bo wiele osób z branży gdy słyszy o nim tylko głupio się uśmiecha
    A możesz napisać o jakie konstrukcje chodzi?

My byliśmy słuchać liniówki i basów HF30, grało to naprawdę dobrze... a cena? raczej konkurencji nie ma :)

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
      Ja pamietam jak z SilverSoundem toczył boje na estradowcu, właśnie o basy w tappedzie iż to "klon" paczek SS. Co jak co, ale sprzęt wychodzi mu pro :)

Skomentuj

Stare odwrotki typu "martin" i tym podobne z huczącym basem w zakresie 70hz i powyżej, tak jak pisałem sprzed wielu lat kiedy jeszcze babrał się w kilomaxach itd.

Skomentuj

A to już przeszłość. Tuby od kilomaxów robiły za relikt, teraz HF30 i HF32 są na topie.
          Na warsztacie stał prototyp jakiegoś basu, duuuży nietypowy sub, ale nie wiemy co to bo to tajemnica na razie.
          Fakt jest faktem że takie coś to pierwszy raz na oczy widziałem :)

Skomentuj

No ok ok, ale smród pozostał :) Ja tam nawet mu dopinguje, jego basy są prawdopodobnie w swej cenie nie do pobicia (niestety nowych dzieł niesłyszałem :( ), kiedyś próbowałem znajomych na nie namówić ale jak usłyszeli Pan Draus to szybko się rozmyślili, niestety.

Skomentuj

Zamieszczone przez Shiver Zobacz posta
              Ja tam nawet mu dopinguje,
              Jak się jeszcze bawiłem na estradzie, to to był mój mentor - tak jak dla wielu tu jest Irek. Wydzwoniłem do niego miliony hehe ale powstało przez to bardzo wiele ciekawych konstrukcji - też byłem i w sumie nadal jestem zwolennikiem tubowania, tyle ze w domu to bezsens lekki.

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
                SilverSoundem toczył boje na estradowcu
                Czytałem trochę tego kiedyś ale o wzmacniaczach, kilka ciekawych postu było
                Boje o DF

Ja naprawiałem jakieś "jego" ADS-y.
                Ciekawe są te nowe już pod jego marką , ale to rzadkość.
                Nawet zdjęcia ciężko upolować w necie :)

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                  Ciekawe są te nowe już pod jego marką
                  Te nowe białe wyglądają kozacko :)
                  Ciężkie jak cholera (4001 i 6001 w racku waży około 70kg, niosłem wczoraj ), są skonstruowane pod jego paczki, czyli kupując u Niego paczki od razu można zamówić odpowiednie końcówki, kupowanie innych się nie opłaca.

Skomentuj

Ciężkie jak cholera
                    Chwalił się kiedyś na forum , że zrobił przetworkę więc może kolejna seria będzie lżejsza
                    Teraz to czysty analog więc swoje ważyć musi :)

Fajnie że jest ktoś kto takie rzeczy robi

Skomentuj

w racku waży około 70kg, niosłem wczoraj
                      Miałbym dobry sprzęt na "bicka" :P.

Skomentuj

Ja mam dość po wczorajszym dźganiu twojego klamota :P

Skomentuj

Panowie kto jest z Wrocławia, lub bliskich okolic i mógłby w moim imieniu podejść w jedno miejsce sprzęt oblukać?

Skomentuj

Ja mam 170cm w butach :)
                            Jeśli chodzi o moc subów to kopały niemiłosiernie, i zejście słychać było daleko, a przejść z jednej strony paczki na drugą od przodu przy rozkręconych głośno nadstawkach bez zatykania uszu wręcz niemożliwe :)
                            Załączone pliki

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                              3 drogi z ARNem 226-05 na dole?
                              jak w ladnym stanie to mozesz kupic
                              Ewentualnie istnieje coś jeszcze z podłogówek w kwocie do 200-250 przystępnego ?

Skomentuj

Zamieszczone przez harash Zobacz posta
                                Ewentualnie istnieje coś jeszcze z podłogówek w kwocie do 200-250 przystępnego ?
                                musisz szukac okazji
                                raz da sie kupic, innym razem nie ma nic

Skomentuj

Panowie polećcie jakieś głośniczki komputerowe 2.0 do 3 stówek bo ja się nie znam :( Mogą być używane.

Skomentuj

T20 T40 Creative nie są złe. Chyba że chcesz moje TB i panelik do nich? Zaraz wrzucę fotkę.

Skomentuj

Zapomniałem dodać-creativy znam i faktycznie są ok :) No pokaż co tam masz.

Skomentuj

tb
                                        uploadfromtaptalk1368626932748.jpg

Skomentuj

Tu jest manual do panelu. Kilka ciekawych opcji jest jeśli chodzi o sterowanie tego malucha.
                                          http://www.apart-audio.com/uploaded_...Pir_MANUAL.pdf

Obudowy 2,2litra ale trzeba je frezować i wykończyć.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X