Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz posta
    Za to masz chwałę i uznanie na forum
    Zupy sobie na tym nie ugotuję :P:P:P

Excele mogą sie przeterminować
    U poprzedniego właściciela leżały kilka lat, nic im się nie stanie :P
    Last edited by LuSzTi; 08.06.2013, 18:02.
    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
      U poprzedniego właściciela leżały kilka lat, nic im się nie stanie :P
      Chyba dobrze się stało, że zmieniły właściciela. Jakim człowiekiem trzeba być, żeby Excele leżały i to parę lat...
      Last edited by LuSzTi; 08.06.2013, 18:03.

Skomentuj

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
        Chyba dobrze się stało, że zmieniły właściciela. Jakim człowiekiem trzeba być, żeby Excele leżały i to parę lat...
        To się nazywa firma produkcyjna. Zostały kupione na testy, wybrane zostały inne głośniki, te leżały. W sumie częste zjawisko. W firmie wypadałoby to sprzedać kanałem oficjalnym żeby zdjąć ze stanu, trochę z tym zachodu więc lepiej niech leżą, może się kiedyś przydadzą. Więc może wstrzymaj się z takimi ocenami.
        Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta

Ale każdy jak sprzedaje głośniki to pisze, że to nówki nie śmigane, leżały u babci w szafie 5 lat nawet nie wygrzane :P:P

Skomentuj

To się nazywa firma produkcyjna. Zostały kupione na testy, wybrane zostały inne głośniki, te leżały. W sumie częste zjawisko. W firmie wypadałoby to sprzedać kanałem oficjalnym żeby zdjąć ze stanu, trochę z tym zachodu więc lepiej niech leżą, może się kiedyś przydadzą. Więc może wstrzymaj się z takimi ocenami.
            W sumie o tym nie pomyślałem, może przez to że nigdy nie miałem okazji do kupna przetworników taką drogą.
            A post był bardziej w luźnej formie, nie miał na celu nikogo obrazić, nie jestem konfliktowy :)

Skomentuj

O jakim Excelu Panowie mówimy?

Skomentuj

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
                O jakim Excelu Panowie mówimy?
                W18EX001, wczoraj pomierzyłem go z Morelem ET338 :)

Skomentuj

Może być fajna sprawa :)

U mnie jak zapewne wiesz jest W18E001 (nie EX) + Morel 728 Supreme i to jest dopiero para... :)

Skomentuj

racja
                    Moje to 07
                    Chyba nic z tego nie bedzie
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

No tam jest dość kiepsko z efektywnością w wyższym paśmie. Wersje 4R są równiejsze i nie ma tej charakterystycznej górki. w stronę niższych częstotliwości.
                      dj_zibi ma 4R, może w przyszłości coś się wymyśli. Na pewno nie przez najbliższy czas.

Skomentuj

Za to masz chwałę i uznanie na forum
                        Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                        Zupy sobie na tym nie ugotuję :P:P:P
                        Fałszywa kokieteria. Nie robiłbyś tego, gdyby nie także o to chodziło .

Skomentuj

Śmigał juz ktos przez "blablacar" ? :)
                          Ja dopiero teraz dowiedziałem się o takiej stronce.
                          http://www.blablacar.pl/wspolne-prze...%84ski-Silnowo

Skomentuj

http://www.wiocha.pl/947435,Polak-potrafi

Skomentuj

Zamieszczone przez benek161 Zobacz posta
                              http://www.wiocha.pl/947435,Polak-potrafi
                              No rzeczywiście... Polak potrafi xD

Skomentuj

marian czy ty naprawdę nie słyszałeś nie szeleszczacej AMJ?
                                Poza tym to szeleszczenie ( jej głos i górne jego partie ) to ok 4kHz.
                                Kiedys wylaczalem rta i szukałem częstotliwości, żeby wiedzieć z czym walczyć :)

I to prawda! Na morelach brzmi ciepłej

AMJ i SS to zzzzuuuuuoooo....
                                Last edited by marian; 10.06.2013, 00:03.
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Polak.... rzeczywiście

Ale pomysł wg mnie bardzo dobry :)
                                  Jeszcze sub w muszli klozetowej czy w klozecie i byłby swietny komplet
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                    marian czy ty naprawdę nie słyszałeś nie szeleszczacej AMJ?
                                    Na kolumnach które słyszałem do tej pory nie :)
                                    Może to nie za sprawą samych głośników? może po prostu ja jestem wrażliwy na tą częstotliwość?
                                    Ale skoro inne osoby twierdzą że faktycznie szeleści...

To u kogo mogę posłuchać "nieszeleszczącej" AMJ? :)

---------- Post dodany o 00:10 ---------- Poprzedni post o 00:06 ----------

Po za tym, Łukasz, skoro np. kolumny mają płaską charakterystykę (lekkie odchyły kilku db), to jak mogą te sybilanty się wybijać? jest to oczywiste że za sprawą samego nagrania a nie głośników :)

Skomentuj

No oczywiście, ze nagrania a nie głośników.
                                      Tylko, ze na morelach brzmi łagodniej niż na ss'ach.
                                      I teraz dlaczego tak jest? :)

Postaram ci sie cos przywieźć na DIYas
                                      O ile bedzie
                                      Tylko nie koniecznie bedzie to kolumna :)
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

No nie mówcie że nie macie gdzieś jakiś skarbów?

Ja mam w sumie nowiutkie audaxy aerożelowe.

I sobie tak leżą , może coś kiedyś się z nimi zadzieje na plus.

Skomentuj

Danio moze wavecor byłby dla nich dobry?
                                          Tylko znając ich charakter to podpasowalby bardziej SS
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X