Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
    waloos, zaraz staniesz się mistrzem offtopicu normalnie...
    Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
    Za niedługo z lodówki mi wyskoczy...
    Niemili jesteście, ale niech wam będzie...już siedzie cicho... :(

Skomentuj

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
      Z tą ładną obudową też bym nie przesadzał zalatuje plastikowymi miniwiezami :P
      kwestia gustu
      a plastiku tam nie uswiadczysz

Skomentuj

Zamieszczone przez asa Zobacz posta
        Trzymaj się. Wiem coś na temat fal kulminacyjnych . Jak by nie daj Boże Cię zalało, to mów czego potrzeba, bo mam dług wdzięczności w stosunku do Ludzi, co kiedyś mi i moim Krajanom pomogli.
        pozdrawiam
        asa
        P.S.
        Ehh no obecnie nie mamy wody, i koparek/spychów :P ale to kwestia czasu :)

Dowożą nam wodę 3x dnia więc nie jest źle, jutro ma pójść z innego rozlewiska/ujęcia. Czekam na koparkę, bo mam na podwórku 20cm mułu. Na szczęście nie ucierpiałem, ale już się przygotowałem dziś na jakby co - od 9 rano do 22.30 kopałem rów koło domu, i jednocześnie z ziemi tamę od strony rzeki, by mnie znowu nie podmoczyło. Niestety jeżdżąc w tym mule gdzieś trafiłem na kamień i rozwaliłem zderzak w Renówce, było ją obniżać... brr :P I jeszcze mi tarcza hamulcowa strzeliła, trzena wymienić... ale to kiedyś. Vectra nie ucierpiała, stoi i grzecznie czeka na gazownika - termin mam na 24, ale warto czekać.

Byłem się też przewieźć zobaczyć tamte bardziej zalane tereny - w niektórych miejscach tragedia, w domu 30cm mułu, wszystko zalane... zamulone.

A tak nawiasem - warto za 5k wziąć do opłat Audi A6 po powodzi rok 2004, silnik 1.9Tdi - świeci sie check, abs i esp... Bawił się ktoś w auto popowodziowe?

Skomentuj

A silnik odpala?
          Jeśli tak to weź na czesci i rozbierz
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
            A silnik odpala?
            No właśnie aku był wyjęty, a potem zalany a nie miałem swojego żeby sprawdzić - jutro podjadę, jak odpali, to wezmę - spróbuje wyprać tapicerkę, a jak nie - to tak jak mówisz, na części.

Skomentuj

Wracając do wysokotonówki z czatów to tam siedzi GDWK 8/50, miałem coś takiego i miło wspominam. Demonem detaliczności może nie jest, ale kolumny miały bardzo fajną stereofonię i przestrzeń.

Skomentuj

No właśnie - wracając do tematu czatów, bierz - nie zastanawiaj się o ile cena do 400zł. Lepiej gra to niż premium, ale TW bym wymienił na choćby Seasa alu, czy alu od STXa. 13/50/9 to najlepszy głośnik tonsila IMO, miałem na jego punkcie hopla i miałem ich 16szt - w tym 4szt oem, których sprzedaży żałuje do teraz :)

Skomentuj

Monitorki cz@t i monitorki premium to te same kolumny różnią się tylko zewnętrznie ( wiem bo mam ). Monitorki cz@t to cena około 300 zł - 350 zł więcej nie warto dać .
                  Cz@t 130 i Premium front to przede wszystkim inne wysokotonówki i jak dla mnie to Premium gra lepiej " swobodniej " że to tak określę .
                  U mnie jeszcze leży kilka GDN-ów :-) .

Skomentuj

Cz@t są dobre gdy je zmodyfikujemy i wg projektu borysa zmienimy wysokotonówkę na morela.. :)

Skomentuj

Zamieszczone przez toopcool Zobacz posta
                      Monitorki cz@t i monitorki premium to te same kolumny różnią się tylko zewnętrznie ( wiem bo mam ).
                      Zamieszczone przez toopcool Zobacz posta
                      Cz@t 130 i Premium front to przede wszystkim inne wysokotonówki
                      To zdecydował byś się

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                      Cz@t są dobre gdy je zmodyfikujemy i wg projektu borysa zmienimy wysokotonówkę na morela..
                      Tylko to było MTM, i projekt zwroty należało by zmodyfikować, chyba że lubi ktoś zestawy z charką w kształcie U :) hehe Średnica jest cofnięta w odsłuchu.

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
                        Tylko to było MTM
                        byl tez projekt na jednym
                        tylko teraz nie jestem pewien czy to byly borysa czy kogos innego

Skomentuj

Zamieszczone przez morozaw Zobacz posta
                          Koledzy, doradźcie, ile warto maksymalnie dać za tonsil czaty 130 oraz monitorki również czat?
                          Czy w ich cenie można kupić / złożyć coś ciekawszego?
                          Jeśli za monitorki dasz 350 zł lub mniej to warto , fronty ( Cz@t 130 ) widziałem w granicach 500 zł .
                          Gra to nie najgorzej a jeśli uznasz że apetyt Tobie urósł to możesz w łatwy sposób poprawić jakość .
                          Wystarczy trochę chęci i można wiele.

http://www.elektroda.pl/rtvforum/vie...489&highlight=

http://www.elektroda.pl/rtvforum/vie...367&highlight=

Skomentuj

http://diyaudio.pl/showthread.php/12...9-GDWK-10-80-T

Do jednego nie było zwroty, ew można było użyć od biedy 1szt 6ohmowej i kombinować ze zwrotnicą.

Był do Seasa 27tbfc/g w wątku wyżej wrzuciłem z serii Excellence, z 10/80/2.

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
                              Ehh no obecnie nie mamy wody, i koparek/spychów :P ale to kwestia czasu :)

Dowożą nam wodę 3x dnia więc nie jest źle, jutro ma pójść z innego rozlewiska/ujęcia. Czekam na koparkę, bo mam na podwórku 20cm mułu. Na szczęście nie ucierpiałem, ale już się przygotowałem dziś na jakby co - od 9 rano do 22.30 kopałem rów koło domu, i jednocześnie z ziemi tamę od strony rzeki, by mnie znowu nie podmoczyło. Niestety jeżdżąc w tym mule gdzieś trafiłem na kamień i rozwaliłem zderzak w Renówce, było ją obniżać... brr :P I jeszcze mi tarcza hamulcowa strzeliła, trzena wymienić... ale to kiedyś. Vectra nie ucierpiała, stoi i grzecznie czeka na gazownika - termin mam na 24, ale warto czekać.

Byłem się też przewieźć zobaczyć tamte bardziej zalane tereny - w niektórych miejscach tragedia, w domu 30cm mułu, wszystko zalane... zamulone.

A tak nawiasem - warto za 5k wziąć do opłat Audi A6 po powodzi rok 2004, silnik 1.9Tdi - świeci sie check, abs i esp... Bawił się ktoś w auto popowodziowe?
                              Muł jak wyschnie, to śmierdzi jak diabli. Co do autkek, moja stara mazducha 6 jeździła po wodzie jak czołg Przypchał się odpływ od wykroplin klimatyzacji po tych brodzeniach do 30cm, więc mimo tego że nie zalana była to i tak wodę poczuła w środku . Z gazowaniem Vectry miałem kłopoty swego czasu, wiec przypilnuj fafowca.

Skomentuj

Zamieszczone przez asa Zobacz posta
                                Z gazowaniem Vectry miałem kłopoty swego czasu, wiec przypilnuj fafowca.
                                Który silnik miałeś? ja mam 1.8 115km (X18xe), a fachowiec jak fachowiec, wiekszość ludzi z okolic jeździ do niego i nie narzeka - jednak i tak wolałbym sam założyć, ale i tak mi nie ma kto klepnąć...

Skomentuj

raz widzialem "profesjonalnie" zalozona instalacje. gdzie w kombiaku wlew gazu zamontowal ktos na srodku blachy pod ostatnimi oknami :/
                                  u mnie na osiedlu jezdzi impreza WRX z wlewem gazu na samym srodku zderzaka!
                                  nie wiem jakim kretynem trzeba byc zeby tak montowac wlew gazu :/

Skomentuj

A może to nie wlew tylko hak?
                                    Moj hak wyglada właśnie jak wlew :)

A ja zadał bym inaczej pytanie :)
                                    Jakim kretynem trzeba być żeby gaz założyć do subaru?
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

?

A ja zapytam jeszcze inaczej:
                                      Jakim kretynem trzeba być by płacić za paliwo 5,50zł/L jak można 2,30zł/L? :)

Skomentuj

Ja bym założył.

Skomentuj

A może to nie wlew tylko hak?
                                          Moj hak wyglada właśnie jak wlew
                                          z boku? to jest na samym srodku zderzaka patrzac na samochod z boku. prawa strona o ile dobrze pamietam

to jest to najladniejsze subaru z konca lat '90
                                          cos w tym stylu

wiec zapewne wlasciciel wielkich zasobow finansowych nie posiada

Skomentuj

Czaruję...
                                          X