Odpukać, wszystko jak na razie jest OK, mam takiego kombika Laguna 1 1,8, albo 1,6 (nie jestem pewien już) jako drugie autko - chodzi idealnie na gazie jak i benzynie.
Tak sie zastanawiam jak postawienie czegoś na biurku miałoby automatycznie poprawic jakość brzmienia ? Jakieś teorie? Szczególnie, że kwestia wyszła od wysokich tonów. Jak kopułka źle gra to słychać to zarówno z 3m jak i z metra a moze nawet bardziej z metra niż z 3.
Masz rację... z drugiej strony to off top, piszemy na każdy temat...
Niech sobie piszą, a później się żalą że śmietnisko się robi...
Dział "Na Luzie" subforum "Off topic" temat "Spam post"....wydaje mi sie, że to miejsce jest właśnie po to żeby je zaśmiecić a nie inne tematy. To tutaj można skakac z tematu na temat, a nie w innych wątkach :)
Gdzieś ten syf musi się znaleźć :)
W porównaniu do innych forów, to na tym, dzięki kulturze userów i pracy modów i tak jest porządek :)
Tak sie zastanawiam jak postawienie czegoś na biurku miałoby automatycznie poprawic jakość brzmienia ? Jakieś teorie? Szczególnie, że kwestia wyszła od wysokich tonów. Jak kopułka źle gra to słychać to zarówno z 3m jak i z metra a moze nawet bardziej z metra niż z 3.
Przeciez nikt nie mowi o zmianach dzwieku tweetera, w kontekscie ustawienia kolumny na biurku.
Wiem o tym, ale patrząc takimi kategoriami to prawie każdą dyskusję tutaj trzeba by przenosić do jakiegoś wątku. Masz rację, że jest wątek motoryzacyjny i lepiej żeby t było tam, bo jak ktoś czegoś będzie szukać to ma w jednym miejscu, ale czy jest to możliwe ? Szczególnie, że tutaj dyskutuje się o wszystkim...moim zdaniem ciężkie do zrealizowania aczkolwiek nie niemożliwe :)
Jeśli jest dany temat, którego dotyczy dyskusja to tam powinno sie pisać. Jeśli go nie ma to Spam Post :) jest od tego.
Nie wiem czemu chcesz "wprowadzać" nowy porządek na forum.
Dla mnie EOT
marcinsywala.pl Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Panowie, nie ma co się kłócić, spam post to spam post, można pisać o wszystkim... ale gdy mamy obok temat w którym rozmawiamy o pewnej rzeczy, to po co pisać to tutaj?
To tak jak by pisać tu o rowerach, a zaraz parę tematów niżej mam "rowery i akcesoria"... bez sensu, czyż nie?
Przeciez nikt nie mowi o zmianach dzwieku tweetera, w kontekscie ustawienia kolumny na biurku.
No właśnie dyskusja zaczęła sie od tego, ze podobno tweeter gra w tej konstrukcji gorzej niż mógłby po czym wyskakujesz z twierdzeniem ze to jest kolumna studyjna i ma stać na biurku jakby to miało tłumaczyć całą te kosntrukcje i wyjaśniać, że to jest jakis wielki zamysł konstruktorski w tym wszystkim z niskim podziałem włacznie (w celu zapenienia dobrych ch-k kierunkowych, ja jakoś nie mam z tym problemu na prawie 2x wyższych podziałach)
Skomentuj