Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie prawda.
    Awansis 2.0 jeszcze
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

z tw sami oceńcie czy jest dostatecznie filtrowany:

Last edited by raven1985; 14.06.2013, 17:46.

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
        Ty pracujesz i słuchasz kolumn na stole studyjnym przez cały czas?

Naciągana ta twoja teoria
        Wystarczy, ze bedziesz mial glosniki na biurku i juz BF inaczej dziala.

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
        PM tylko to nie wiele wspólnego ma z faktem cięcia 2 rzędem na 1.9k
        No oczywiscie, nie pisalem tego w kontekscie filtrowania na 1.9khz.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
          Jak ktos szuka niezbyt drogiego auta z turbina, ktory doskonale sprawuje sie na LPG, to polecam cos ze Renaulta w wersji 2.0 T 140,150,170 koni.
          W czym to montowane i które roczniki? bo nie widzę coś na allegro... a bym coś takiego przygarnął :)

Skomentuj

I znów bedzie, ze sie czepiam
            Widzisz gdzieś tam stół czy inne biurko?
            Ja widze gustowne podstawki.
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Panowie, od takich pogaduch chyba jest wątek motoryzacyjny?

Skomentuj

Odpukać, wszystko jak na razie jest OK, mam takiego kombika Laguna 1 1,8, albo 1,6 (nie jestem pewien już) jako drugie autko - chodzi idealnie na gazie jak i benzynie.

Skomentuj

Zamieszczone przez benek161 Zobacz posta
                  Masz rację... z drugiej strony to off top, piszemy na każdy temat...

Niech sobie piszą, a później się żalą że śmietnisko się robi...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                    I znów bedzie, ze sie czepiam
                    Widzisz gdzieś tam stół czy inne biurko?
                    Ja widze gustowne podstawki.
                    A na druga strone i trzeci post to sie nie chcialo rzucic okiem? :) http://audiohobby.pl/topic/1/4747/2

Skomentuj

Tak sie zastanawiam jak postawienie czegoś na biurku miałoby automatycznie poprawic jakość brzmienia ? Jakieś teorie? Szczególnie, że kwestia wyszła od wysokich tonów. Jak kopułka źle gra to słychać to zarówno z 3m jak i z metra a moze nawet bardziej z metra niż z 3.

Skomentuj

bceca91075.jpg

ja mam taką kolumnę i czy może tak być dla projektu zwrotnicy 3SM czy muszę jakieś drastyczne zmiany robić?
                        proszę o odp

Skomentuj

PM mówisz o tym z pytaniem o 3 way?
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez benek161 Zobacz posta

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                            Masz rację... z drugiej strony to off top, piszemy na każdy temat...

Niech sobie piszą, a później się żalą że śmietnisko się robi...
                            Dział "Na Luzie" subforum "Off topic" temat "Spam post"....wydaje mi sie, że to miejsce jest właśnie po to żeby je zaśmiecić a nie inne tematy. To tutaj można skakac z tematu na temat, a nie w innych wątkach :)
                            Gdzieś ten syf musi się znaleźć :)
                            W porównaniu do innych forów, to na tym, dzięki kulturze userów i pracy modów i tak jest porządek :)

Skomentuj

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
                              Gdzieś ten syf musi się znaleźć
                              Syf tez można porządkować :) Dlatego jest dział wątek motoryzacyjny znajdujący się w Forum -> Na luzie... -> Off topic
                              marcinsywala.pl
                              Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
                                Tak sie zastanawiam jak postawienie czegoś na biurku miałoby automatycznie poprawic jakość brzmienia ? Jakieś teorie? Szczególnie, że kwestia wyszła od wysokich tonów. Jak kopułka źle gra to słychać to zarówno z 3m jak i z metra a moze nawet bardziej z metra niż z 3.
                                Przeciez nikt nie mowi o zmianach dzwieku tweetera, w kontekscie ustawienia kolumny na biurku.

Skomentuj

Wiem o tym, ale patrząc takimi kategoriami to prawie każdą dyskusję tutaj trzeba by przenosić do jakiegoś wątku. Masz rację, że jest wątek motoryzacyjny i lepiej żeby t było tam, bo jak ktoś czegoś będzie szukać to ma w jednym miejscu, ale czy jest to możliwe ? Szczególnie, że tutaj dyskutuje się o wszystkim...moim zdaniem ciężkie do zrealizowania aczkolwiek nie niemożliwe :)

Skomentuj

Jeśli jest dany temat, którego dotyczy dyskusja to tam powinno sie pisać. Jeśli go nie ma to Spam Post :) jest od tego.
                                    Nie wiem czemu chcesz "wprowadzać" nowy porządek na forum.

Dla mnie EOT
                                    marcinsywala.pl
                                    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                                      Nie wiem czemu chcesz "wprowadzać" nowy porządek na forum.
                                      Ja niczego nie chce wprowadzać, nigdzie tak nie napisałem. EOT :)

Skomentuj

Panowie, nie ma co się kłócić, spam post to spam post, można pisać o wszystkim... ale gdy mamy obok temat w którym rozmawiamy o pewnej rzeczy, to po co pisać to tutaj?
                                        To tak jak by pisać tu o rowerach, a zaraz parę tematów niżej mam "rowery i akcesoria"... bez sensu, czyż nie?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                                          Przeciez nikt nie mowi o zmianach dzwieku tweetera, w kontekscie ustawienia kolumny na biurku.
                                          No właśnie dyskusja zaczęła sie od tego, ze podobno tweeter gra w tej konstrukcji gorzej niż mógłby po czym wyskakujesz z twierdzeniem ze to jest kolumna studyjna i ma stać na biurku jakby to miało tłumaczyć całą te kosntrukcje i wyjaśniać, że to jest jakis wielki zamysł konstruktorski w tym wszystkim z niskim podziałem włacznie (w celu zapenienia dobrych ch-k kierunkowych, ja jakoś nie mam z tym problemu na prawie 2x wyższych podziałach)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X