Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
    Bo to słówko by znacznie ogranicza długość wpisu w miejscu gdzie tego miejsca jest bardzo mało.
    Udowodniłem wówczas, prezentując dwie, lub trzy wersje, że można w ojczystym języku i równocześnie krócej .

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
      Myślałem że masz szpilkę SS. Bo to nie jest szpilka tylko jakiś samochodowy kastrat :P
      Po zdjęciu to oceniłes? :P

Czyli wyrok juz wydany
      Jest sens robic SPOTkanie?
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Chwila, chwila....
        Rozmowa dotyczyła narzekania na Illuminatory. Na razie okazuje się, że to nie Illuminator z neodymowym napędem tylko Revelator, w dodatku nie typowy Scan tylko wersja samochodowa, czyli można przypuszczać, że zmieniona. Oczywiście można podziałać z tym głośnikiem, ale później okaże się, że testowaliśmy nie ten głośnik co trzeba i ktoś uzna, że ten test to w zasadzie do dupy:)
        Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Dajmy szansę i jemu

To dosyć popularny głośnik w CA

Gdzie miało by się odbyć spotkanie?

Skomentuj

U mnie w Łodzi :)
            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Juz nie raz typowe firmy ca udowadnialy swoje lenistwo pchajac co lepsze głośniki bez przeróbek w nowa obudowe i sprzedając jako swój hi-end i wołając za niego kosmiczna cenę.
              Moze i tym razem było tak samo

Cena całości zestawu 3-way z ta szpilka to 15999zl jak dobrze pamietam

Zreszta to podobno tak dobry glosnik więc pp co było go jeszcze "ulepszac"?
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                "ulepszac"?
                bo się nie zmieściło :P
                I została sama membrana :)

Skomentuj

Wiesz, mi to tam w zasadzie rybka, może być ten:) Choć trzeba przyznać, że fajnie nam się rozwinęła rozmowa.
                  Najpierw były narzekania na Illuminatora, później się okazało, że w zasadzie Illuminator nie jest taki zły tylko szpilki są złe, już nie zależnie od serii.
                  A na sam koniec będziemy to potwierdzać samochodowym wydaniem Revelatora:)

Zwymiaruj mi go:
                  średnica frontu, grubość frontu, średnica magnesu, wysokość magnesu oraz podaj mi cutout - jaką trzeba zrobić na niego dziurę. No i wyślij mi je wcześniej. Pomierzę je wcześniej żeby w weekend nie tracić czasu.
                  Ja proponuję niedzielę 1 grudnia.

Skomentuj

Musiałem skoczyć po popkorn tak wciągnęła szpilka Czy spot jest organizowany dla zielonych czy dla chętnych ?

Skomentuj

Nie na temat...
                      Dobrze że nigdzie tak nie napisałem.

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                        wydaniem Revelatora
                        w wersji alpine
                        bo samochodowa szpilka jest taka :
                        http://www.scan-speak.dk/datasheet/pdf/r2004-602000.pdf
                        formalnie to są 3 chyba .
                        I wszystkie to illuminatory :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Sunny Zobacz posta
                          Czy spot jest organizowany dla zielonych czy dla chętnych ?
                          Max z 5 osób, ja mam mały pokoik a roboty trochę będzie :) Jeśli Dan, Łukasz i Raven potwierdzą przyjazd to w zasadzie zostaje miejsce dla mariana.

---------- Post dodany o 20:06 ---------- Poprzedni post o 20:04 ----------

My tu gadu-gadu a ja w międzyczasie ogarnąłem zwrotkę do monitorków na Wavecoreach :)

Skomentuj

Nie na temat...
                            My tu gadu gadu a ja w lesie z ogarnięciem drzwi w asterixie :crying:

Skomentuj

Nie na temat...
                              My tu gadu-gadu a ja kupiłem fajne tweetery na Allegro za kilkadziesiąt złotych

---------- Post dodany o 21:11 ---------- Poprzedni post o 21:09 ----------

LuSzTi jutro zadzwonie to dogadamy szczegóły
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Jeżeli spot byłby pod koniec miesiąca i "odzyskam" illuminatory to chętnie udostępnie bo dla mnie raczej miejsca brak:)

Skomentuj

Nie na temat...
                                  Zamieszczone przez Racjonalny Zobacz posta
                                  gdzie żeś wtedy był, hm?
                                  Byłem tu czujny, lecz ostrożnie przyczajony.
                                  Pamiętam bój w kwestii "by", ale nie dołączałem by nie tworzyć chóru w sprawie powtarzając z grubsza to samo.
                                  Nadmierny nacisk może wywołać opór i reakcję przeciwko ambitnym — jak to anglojęzyczni mówią "grammar nazi" a najweselej określają Finowie słowem "pilkunnussija".
                                  Strach zostać tak ometkowanym, bo wtedy nikt nie słucha choć sprawa słuszna, a tak... może jakoś... małymi kroczkami... nienachalnie... jakaś szansa.

Skomentuj

Skomentuj

Pany potrzebuje instrukcję poprawnego montarzu-instalacji kominka/pieca wolnostojącego (tzw. kozy)
                                      Chcę zamontować go tak by później bez problemu kominiarz mi to odebrał....

Skomentuj

Skomentuj

W związku z tym iż nie udostępniono mi miejsca do frezowania , szukam kogoś z okolic Poznania kto mógłby mi podfrezować 2 fronty

Skomentuj

Czaruję...
                                          X