Zamieszczone przez dj_zibi
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaNie lepiej kupić chlorek i laminat za 10-20zł i pobawić się samemu?
Skomentuj
-
_NATAN_5064 , co mogę od siebie dodać nt Twoich PCB. Przy opisówce za dużo warstw w Eaglu masz zaznaczonych. Po moich zabawach z opisówką zauważyłem, że najlepiej wychodzi jeśli we właściwościach drukarki ustawi się 'prawie' najmniejsze krycie/czernienie (nie pamiętam jak to się dokładnie nazywało). Dzięki czemu napisy są wyraźne.
Odnośnie białego nalotu - po zrobieniu opisówki > odmoczeniu PCB > zdjęciu papieru > bierzemy gąbkę/szczoteczkę + płyn do mycia naczyń/mydło i myjemy dokładnie płytkę. Gwarantuje, że napisy będą idealnie czarne, bez żadnego nalotu.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Chilihead Zobacz postaCzym pokrywasz płytki na opisie że są takie ładne czarne? Mi zawsze zostaje biały nalot z kredy.
wystarczajaco dobry napis bez bialego nalotu
Skomentuj
-
Poszukiwane dobre głośniki 6,5 cala które zagrają w zamkniętej obudowie ok 45L (2 głośniki na kolumne) dobry bas i średnica (nie gorsze niż z tesli 165-61/8) efektywność oraz moc na poziomie tych tesli, chce zrobić krok w przód ale pod żadnym z wymienionych względów nie może byc gorzej, wysokotonówka Visaton DSM 25 FFL. Cena myślę ze ok 700zł z wysyłką za 4 głośniki.Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R
youtube.com/user/Mr1Raziel
Skomentuj
-
Kolega, który raczkuje w DIY zapytał mnie o jedną kwestię i nie wiem jak mu do końca odpowiedzieć na zadane pytanie.
Zrobił klona podłogówek, które miały projektowaną zwrotnicę na front ze skosami i to nie wąskimi ;] użył tych samych przetworników i zwrotnic, wykończył całość, ale zapomniał o czymś bardzo istotnym... zrobił fronty płaskie jak stół, bez skosów.
Pyta, czy to aż tak bardzo wpływa na jakość dźwięku, bo nie wie czy robić domki od nowa ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaSkoro jest amatorem, to i tak by wielkiej roznicy nie uslyszal.
Skomentuj
-
Przy swojej cenie myślę że warto, a jak ktoś ma starszy cd z marnym DACiem/częścią analogową to mozna powaznie rozważyć taki zakup. W zasadzie po niecałych 4h użytkowania tej zabawki mam pewność że sam muszę zakupić coś podobnego. Na ten moment najpoważniejszym kandydatem jest Audiotrak DrDac3. Czasem używam sluchawek i stosowne wyjście jest mi potrzebne.Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
Grado SR125i
Skomentuj
-
Zamieszczone przez taz Zobacz posta
Jak bas w tym dacu? Nie mowie o audio voodoo czy cos, ponoc nie schodzi nisko.
---------- Post dodany o 22:25 ---------- Poprzedni post o 22:23 ----------
DACow sporo na rynku, jest w czym wybierac.
Skomentuj
Skomentuj