Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Będziesz robił jedną, czy od razu dwie nowe machniesz?

Skomentuj

Dwie nowe
      Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
        A masz monitor o rozdzielczości takiej jak ten film ? Myślę, że nie więc nic Ci po takim teście
        Oczywiscie nie mam takiego monitora, ale sprawa wyglada troszke inaczej. Wyobraz sobie sytuacje, w ktorej na laptopie z ekranem hd ready wlaczasz film w plajerze z rodzielczoscia fullhd. Film oczywiscie nie miesci sie na pulpicie, poniewaz rozdzielczosc jest za mala, ale procesor oblicza calosc filmu, a nie tylko fragment, ktory widac na ekranie. Gdyby bylo inaczej, film dzialalby plynnie odtwarzajac tylko jego np polowe szerokosci, a tak nie jest.
        Za wyswietlanie rozdzielczosci odpowiedzialna jest karta graficzna, a nie procesor, poza tym nowoczesne karty graficzne wspomagaja swoim gpu wyswietlanie filmow.

Oznacza to mniej wiecej tyle, ze gdybym podlaczyl do kompa odpowiedni monitor ( lub 4 mniejsze o ile karta by na to pozwolila ), to film 4k bylby wyswietlany przez problemu przez moj komputer, poniewaz procesor ma wystarczajaca moc do dekompresji i przetwarzania sygnalu. :)

Skomentuj

Wydaje mi się, że jest trochę inaczej niż mówisz. Jednak z racji niewystarczającej wiedzy w tym temacie nie będę dyskutować bo nie miałbym rzeczowych argumentów :)

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
            Bumpalump prosze o dodanie zdjeć za pomocą naszego mechanizmu
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Są dodane poprzez opcje dodaj obrazek

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                obrazki dodajemy za pomocą mechanizmu, ktory znajduje sie pod oknem posta
                " Chcesz dodać obrazki do tej wiadomości? Jeśli tak to zapraszamy tutaj: KLIK"
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Dobra juz wszystko wiem, dzięki, skasuj wiec posty niezwiazane z tematem oraz stare obrazki, ja dodam nowe

---------- Post dodany o 17:49 ---------- Poprzedni post o 17:45 ----------

Skomentuj

http://www.youtube.com/watch?v=6q89kKi_0_s

Oglądałem to na raty bo ciężko było. Dawno nie widziałem tak rozpieszczonego i niewychowanego nastolatka.

Skomentuj

A puste jak bęben... Mi było wstyd przed TV jak to ogladałem... :)
                      Ale chłopaki nadrobili
                      DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Fakt, zarówno Kuba jak i goście zdrowo po niej jechali, a ona mam wrażenie że nawet nie zauważyła.
                        Last edited by dragon; 19.03.2014, 19:08.

Skomentuj

W puste łatwiej włożyć :mellow:

Skomentuj

Niespełna 19 lat i zmęczona życiem... Moja babcia, która ma blisko 90 lat, rozszerzony pakiet chorób i marną emeryturę mogłaby tak powiedzieć ... ale nigdy czegoś takiego z jej ust nie usłyszałem...

To jest właśnie pogoń za kasą, parcie na szkło i bezstresowe wychowanie - wymysł nowożytnych czasów. Co będzie dalej? O tym za pewne niedługo się sami przekonamy.

Skomentuj

Panowie niestety, ale im więcej będzie się rozmawiać o tego typu ludziach i rozsyłać filmiki dalej i dalej, choćby tylko po to żeby się pośmiać, to coraz bardziej będzie się to odwracało przeciwko nam. Liczba wyświetleń rośnie, czyli jest popyt a jak jest popyt to jest i podaż.
                              Ja jeszcze młody jestem, ale pamiętam czas kiedy w TV można było zobaczyć coś ciekawego, czy to film, czy dokument, wydarzenia sportowe były transmitowane w dosyć szerokim zakresie. A dzisiaj ? 15-ta czy któraś tam edycja tańca z gwiazdami, gdzie po przeczytaniu na jakimś portalu kto będzie tańczył, nie wiedziałem kto jest gwiazdą, a kto tancerzem. Miliony ogłupiających seriali, ustawianych talent show i żenująca telewizja śniadaniowa zapraszająca "9letniego rapera" itd itp. No i połowa czasu antenowego w reklamach. A w między czasie trwają IO dla niepełnosprawnych i wypadałoby aby publiczna telewizja zrobiła jakieś transmisje. Nie dość że tym ludziom się to należy, to być może taka transmisja pomogła by innym niepełnosprawnym nabrać wiary w siebie i uwierzyć, że też mogą coś w życiu osiągnąć.
                              Kubę W. uważałem za inteligentnego gościa, który raczej obroni się przed robieniem show i zapraszaniem ludzi znanych z tego, że są znani. Jak widać mocno się pomyliłem, żeby zdobyć odbiorcę każdy się zeszmaci. Szkoda, że przyciąga się takim czymś tylko tą mało inteligentną część, która łasa jest na wszelkiego rodzaju afery i sezonowe sławy...ale z drugiej strony takimi łatwo manipulować a o to w tym wszystkim chodzi.
                              Od 3 lat nie mam dostępu do TV i jak na weekend wracam do rodziców to nie mogę wysiedzieć 10 min...może to i dobrze

Skomentuj

Brawo dla tego pana (waloos)!
                                Nie wiem czy macie dzieci... Ja mam.

Skomentuj

Teraz do znanego tancerza dobierają kogoś tam z ekranu.

Skomentuj

A kto to w ogóle jest?

Skomentuj

dziewczyna od drąga
                                      Tampa jak szpadel

Oglądałem wczoraj w telewizji
                                      Jak ja tylko wprowadzili to zrobiło mi sie wstyd i nie dałem rady dalej
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

To, że po świecie chodzą takie "tempe dzidy" to mnie nie dziwi ani nie wzrusza. Boli mnie jednak to, że telewizja promuje taką formę niedorozwinięcia intelektualnego, przykład całe te Warsaw Whore Shore czy jak to tam. A potem się szerzy wśród młodych, że czerpanie z życia to chlanie na umór, dawanie dupy na prawo i lewo i olewanie szkoły. Ehh ten kraj chyba już się pogrążył...

Skomentuj

co wy oglądacie .
                                          teraz boje się iść spać .
                                          Będę miał koszmary :(

Skomentuj

Czaruję...
                                          X