Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz posta
    ja stp gold do swojego auta kupowalem taniej niz silvery na allegro jakby co bym musial poszukac kontaktu
    Bo one goldy tylko z wyglądu sa a w rzeczywistości sa gorsze od silver

Zamieszczone przez wrotekpoz Zobacz posta
    Już załatwiam temat z Łukaszem
    Na początku przyszłego tygodnia zalatwie ci sprawe i podam ci kontakt do lokalnego "dystrybutora" to sobie zapłacisz i odbierzesz
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
      Bo one goldy tylko z wyglądu sa a w rzeczywistości sa gorsze od silver
      niestety zmuszony jestem i tak auto sprzedac i kupic anglika :(

- - - - - aktualizacja - - - - -

byliby chetni moze na Vifa D27TG-46-06 w cenie ok 140pln/para?

http://www.ebay.co.uk/itm/Vifa-tweet...item20e2d0264d

moge zorganizowac jesli by sie ktos znalazl chetny i ogarnac wysylke dpd do polski za 18gbp by wyszlo ok 193gbp/7par

moze do tego udaloby sie odzyskac 20% vat, jesli wysla bezposrednio poza uk
      Last edited by konradzik88; 09.04.2014, 22:11.

Skomentuj

A już miałem Wavecory kupować Ja byłbym chętny na jedną parę

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
          Ktos cos wie, co sie dzieje z Comendantem? Ponoc jego zdrowko nie bylo w najlepszej kondycji...
          Odświeżam, ma ktoś o Comandante W jakieś wiadomości?

Skomentuj

Zamieszczone przez KAPRINT Zobacz posta
            ma ktoś o Comandante W jakieś wiadomości?
            Ja mogę Tobie tylko napisać, że około 2 godzin po Twoim wpisie był na forum.

Skomentuj

Owszem był.
              Powodów do niepokoju nie ma, choć owszem zdrowie nie to już zupełnie, wręcz w ruinie i czuję się ostatnio słaby jak "materia miękka i podatna".
              Lecz nie dlatego brak wpisów.
              Zwyczajnie lubię poczytać o samodzielnych przedsięwzięciach audio, ale moja działka to tasuk, pogranicze diy, a to z racji, że co innego samemu zbudować coś znanego, a co innego samemu budować coś nieznanego... Jest to podróż samotna i o tasuku nie ma z kim, a o innych rodzajach obudowy to ja nie, nie, nie moja działka, są inni z większą wiedzą i doświadczeniem.
              Nadto wyjaśniono mi, że wpisy moje z racji języka i częstego braku powiązania ze ścisłą tematyką audio są dziwaczne, mało strawne i niemile widziane.
              Ale ja umiem albo po swojemu, albo w ogóle. Piszę jak i o czym mi pasuje, a skoro to razi, drażni i jest zbędne, no to trudno. Gdzie mnie nie chcą, mnie nie ma. Co to ja jakiś Arwas jestem?

Skomentuj

Zamieszczone przez Comandante W Zobacz posta
                Co to ja jakiś Arwas jestem?
                ... padłem

Skomentuj

Nie na temat...
                  Dziś żona w pracy (w restauracji) spotkała jakiegoś śmiesznego wielkiego gościa. Mówiła, że nie widziała żeby ktoś mógł siedzieć kilka godzin i tyle wyjadać. Po którymś już odniesionym talerzu zagadali na ten temat. Pochwalił sie, że jest z Austrii,mieszka w USA, zajmuje się kulturystyką i jest aktorem. Tak mijała micha za michą, talerz za talerzem, temat za tematem i jego charakterystyczne odpowiedzi w stylu Arniego " Wooow... dis izz ameiiiiizinggg." Wróciła do domu i opowiedziała mi o tym. Cały czas kojarzyła tego kolesia i dopiero w drodze do domu załapała kto to. Włącza google, wpisuje "Nagi patrol" i śmieje się " To ten koleś...ten paker Chip.. :biggrin:"
                  Last edited by ruffpl; 10.04.2014, 21:47.

Skomentuj

Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz posta
                    byliby chetni moze na Vifa D27TG-46-06 w cenie ok 140pln/para?

http://www.ebay.co.uk/itm/Vifa-tweet...item20e2d0264d

moge zorganizowac jesli by sie ktos znalazl chetny i ogarnac wysylke dpd do polski za 18gbp by wyszlo ok 193gbp/7par

moze do tego udaloby sie odzyskac 20% vat, jesli wysla bezposrednio poza uk
                    nie ma wiecej chetnych? :/

Skomentuj

Ja parę wezmę jak się uzbiera masa krytyczna.

Skomentuj

we wtorek lece do uk i bym wzial je od razu i zadzownil do sprzedawcy i wyslal bezposrednio swojego kuriera do pl zeby paczka nie szla na brytyjski adres tylko prosto do pl, ale bez chetnych nic z tego nie bedzie a cena to polowa polskiej chyba ze nie sa jakies wybitne w cenie 70pln wtedy nie warto zachodu :P

Skomentuj

Daj ogloszenie albo wpis w dziale zbiorowe zamówienia bo nie każdy tu zaglada. Napisz jeszcze temat na AS

Skomentuj

Witam szukam projektu kolumn ala ten projekt: http://diyaudio.pl/showthread.php/21...jekt-by-LuSzTi .
                            Czyli niewielkie monitory ewentualnie podłogowe o jak najmniejszej szerekosci, wiecie gdzie mogę takie coś znaleźć. W ramach trochę szukania nowych doświadczeń może być coś z aluminiowym seasem.
                            Budżet za przetworniki około 500-600 zł.

Skomentuj

Co możecie polecić na ożywienie forniru modyfikowanego ? Coś dobrego w nakładaniu i dla ludzi z ADHD.

Próbowałem już na jednych obudowach lakieru poliuretanowego domalux, ale strasznie się nie polubiliśmy, w zasadzie 3/4 puszki 1L skończyło w hasioku ;] i z dwojga złego wolałbym suchy modyfik....
                              Last edited by Sunny; 14.04.2014, 15:27.

Skomentuj

Podstawa to wiedzieć co jest położone na chwile obecną.

Skomentuj

Zaczynam od nowa z nowym fornirem modyfikowanym (suchym) i już wiem, że na pewno nie chcę lakieru poliuretanowego.

Skomentuj

Zamieszczone przez Sunny Zobacz posta
                                    i już wiem, że na pewno nie chcę lakieru poliuretanowego.
                                    I racja. Zrób spbie próbę najpierw, ja bym poszedł w wosk lub olej. Można dostać Osmo w 0,25l opakowaniach, spokojnie starczy na dwie paczki, łatwiesze nanoszenie i fajniejszy wygląd niż lakier z wałka, to tak moim zdaniem.

Skomentuj

Ja moge polecic wosk Starwax, bezbarwny. Ladnie sie naklada, a po wypolerowaniu ladnie odbija swiatlo zachowujac fakture drewna. Mam wiadro olejowosku Osmo semimat, moge zrobic probke obu na jakims kawalku forniru.

Skomentuj

Dzięki Panowie :)

Pogromca mitow, byłbym wdzięczny gdybyś zrobił próbki

Skomentuj

Zamieszczone przez Sunny Zobacz posta
                                          Dzięki Panowie

Pogromca mitow, byłbym wdzięczny gdybyś zrobił próbki
                                          Moge zrobic probki na nastepujacych fornirach. Wybierz sobie, ktory chcesz zobaczyc po nalozeniu oleju i wosku. Moge zrobic nawet i na 4 kawalkach, tylko zajmie to ciut wiecej czasu. Kazda probke musze przykleic do plyty.

Pozniej zrobie zdjecia porzadnym aparatem, tylko lepiej by bylo przeniesc rozmowe w jakis lepszy temat.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X