W galerii fornirów chyba będzie najlepiej. Fajnie jakbyś zrobił fotkę przed i po w podobnym świetle, żeby był obiektywizm.
A jak byś napisał co to za forniry to już w ogóle było by super :) Nie wymagam za dużo ?
"Rewelacyjnie zmniejszają pogłos i wyrównują charakterystykę częstotliwościową pomieszczenia. Zyskują przewagę nad klasycznymi panelami z pianki, gdyż działają już od najniższych częstotliwości. Eliminują pierwsze odbicia dźwięku pozytywnie wpływając tym samym na czytelność mowy oraz dźwięku"
aaale marketingowy bełkot, nigdy nie dam się na to nabrać :)
hehe, nie wiem jakie wisza u Ciebie, ale u mnie nie wisi nic i akustyka jest podla, wiec cos trzeba zrobic, chocby po to aby lepsze pomiary wychodzily.
Ale udowodniłeś co chciałeś. Panel nie odbijał, pochłaniał jakąś część - widać to na filmie. No i bardzo dobrze, bo masz pewność, że nie robisz na darmo i będzie to działać tak jak chcesz :)
Ale czy ja się afiszuję?
Mam z tego lekki ubaw, że ktoś kto zarzuca mi (wiarę?) w coś co jest potwierdzone pomiarami, mając taką wiedzę jaką ma, sam w to nie wierzy że tak może to działać.
Kiedyś też nie robili paneli DIY z wełny, aż w końcu ktoś to wykonał i potwierdził że jednak działa, że firmy które takie panele sprzedają nie robią ludzi w balona.
Więc kto musi wykonać taki panel jaki ja wykonałem aby inni uwierzyli że działa? Yoshi?
Skomentuj