Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

To załóżcie nowy
    Chętni do oglądania efektów pewnie sie znajda
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

moze po prostu wrzucic do galerii fornirow?

Skomentuj

W galerii fornirów chyba będzie najlepiej. Fajnie jakbyś zrobił fotkę przed i po w podobnym świetle, żeby był obiektywizm.
        A jak byś napisał co to za forniry to już w ogóle było by super :) Nie wymagam za dużo ?

Skomentuj

A zgadujcie! :P

Skomentuj

Jest temat o woskach, to może tam?

Skomentuj

To co, ktoś robi diy ?

;-)

Skomentuj

Mistrzowie Painta atakują

Skomentuj

Obudowa typu Closet?

Skomentuj

Patrzcie, panele z wełny za 190zł.

http://www.acousticity.pl/ustroje-ak...y-absorber-one

"Rewelacyjnie zmniejszają pogłos i wyrównują charakterystykę częstotliwościową pomieszczenia. Zyskują przewagę nad klasycznymi panelami z pianki, gdyż działają już od najniższych częstotliwości. Eliminują pierwsze odbicia dźwięku pozytywnie wpływając tym samym na czytelność mowy oraz dźwięku"

aaale marketingowy bełkot, nigdy nie dam się na to nabrać :)

Skomentuj

Wlasnie bede robil u siebie kilka paneli, juz mi czacha dymi od czytania.

Skomentuj

Ej, no co Ty, nie rób tego, to nie działa!
                        Mam takie panele i jest to kasa wyrzucona w błoto!

...wiszą u mnie nadal na ścianie bo chcę być cool, jak ktoś do mnie przychodzi to wiesz, +5 do lansu :thumbup:

Skomentuj

hehe, nie wiem jakie wisza u Ciebie, ale u mnie nie wisi nic i akustyka jest podla, wiec cos trzeba zrobic, chocby po to aby lepsze pomiary wychodzily.

Skomentuj

Możesz nawet je postawić jak Luszti:

https://diyaudio.pl/i/24138/lj9cyztw...1393155944.jpg

...bo i tak nie działa więc jeden czort gdzie będą, czy na ścianie czy na podłodze... a może schowane w szafie

Skomentuj

A pomiary wychodzą lepsze :P
                              Nawet to widać

- - - - - aktualizacja - - - - -

Marian widze znowu ci sie złość i awantura zalaczyla
                              Co by ktos nie napisał to i tak ty bedziesz przeciwny
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                A pomiary wychodzą lepsze :P
                                Nawet to widać
                                O kurde, czyli to nie jest marketingowy bełkot? :o

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                Marian widze znowu ci sie złość i awantura zalaczyla
                                Co by ktos nie napisał to i tak ty bedziesz przeciwny
                                Jakoś mój filmik nie został skomentowany, ciekawe dlaczego... bo pokazuje że jednak panel działa? :)

Skomentuj

Ale masz radochę z zaczepek, można by rzec, że z tego żyjesz :)

Skomentuj

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
                                    Ale masz radochę z zaczepek
                                    Może i mam, bo jak ktoś pisze głupoty nie potwierdzając tych informacji...

Skomentuj

Ale udowodniłeś co chciałeś. Panel nie odbijał, pochłaniał jakąś część - widać to na filmie. No i bardzo dobrze, bo masz pewność, że nie robisz na darmo i będzie to działać tak jak chcesz :)

Nie trzeba teraz się tym afiszować.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                        O kurde, czyli to nie jest marketingowy bełkot?
                                        Rozstrzygnięcie tej zagadki pozostawiam tobie :)
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
                                          Nie trzeba teraz się tym afiszować.
                                          Ale czy ja się afiszuję?
                                          Mam z tego lekki ubaw, że ktoś kto zarzuca mi (wiarę?) w coś co jest potwierdzone pomiarami, mając taką wiedzę jaką ma, sam w to nie wierzy że tak może to działać.

Kiedyś też nie robili paneli DIY z wełny, aż w końcu ktoś to wykonał i potwierdził że jednak działa, że firmy które takie panele sprzedają nie robią ludzi w balona.
                                          Więc kto musi wykonać taki panel jaki ja wykonałem aby inni uwierzyli że działa? Yoshi?

Dobranoc.
                                          Last edited by marian; 17.04.2014, 00:26.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X