Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
    Czy tu jest wysokotonówka visatona?
    Raczej tak.

Takie teksty mnie rozwalają:
    "Kolumny Topaz 15 to dwudrożny zestaw głośnikowy zbudowany w oparciu o starannie wyselekcjonowane celulozowe przetworniki"

...zwłaszcza w tym przedziale cenowym :rolleyes:

Skomentuj

No co?
      Wybierali miedzy alphardem, najtańszym tonsilem a tanim visatonem :P
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Ale napisali o celulozie, a nie papierze. Papier to brzmi tak tanio i kiepsko :)

Skomentuj

bo papier to gotowy produkt ktory mozna wykonac z roznych materialow

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
            No co?
            Wybierali miedzy alphardem, najtańszym tonsilem a tanim visatonem :P
            I już jest z czego starannie dobierać, oszustwa nie ma w tym

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
              bo papier to gotowy produkt ktory mozna wykonac z roznych materialow
              No tak, jednak tutaj mowa o typowym papierze, ktory jest wykonywany w wiekszosci z celulozy z dodatkami.

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
              I już jest z czego starannie dobierać, oszustwa nie ma w tym
              Pylon topaz to ewidetna kopia WLM, nawet zwrotnica jest bardzo podobna.

Skomentuj

Sprzątanie na ekranie :)

Wywaliłem już około 10 worków różnych śmieci, dwa kosze elektro śmieci, dwa kubły wiórów, a i tak jeszcze daleko do finału.

W niebieskim worku niespodzianka, pełno starych oryginalnych kaset audio :thumbup:
                Last edited by marian; 17.09.2014, 16:12.

Skomentuj

Dzialaj dzialaj Marian, u mnie to samo na garazu, wielkie sprzatanie i przemeblowanie :)

Skomentuj

Najlepsze jest to, że to nie ja tak zagraciłem ten warsztat, tylko były właściciel, i w takich warunkach robiłem wszystkie moje konstrukcje od 2008r.
                    Aż sam nie dowierzam że mi się udawało, a suby na dwóch Eminensach 15" nie były małe.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                      Najlepsze jest to, że to nie ja tak zagraciłem ten warsztat, tylko były właściciel, i w takich warunkach robiłem wszystkie moje konstrukcje od 2008r.
                      Aż sam nie dowierzam że mi się udawało, a suby na dwóch Eminensach 15" nie były małe.
                      jak posprzątasz to będziesz miał miejsca jak w profesjonalnej lakierni.
                      Pozdrawiam.

Skomentuj

Zamieszczone przez lokiec3 Zobacz posta
                        jak posprzątasz to będziesz miał miejsca jak w profesjonalnej lakierni.
                        No, i wtedy nie będę miał wymówki :biggrin:
                        (ale sprzętu i tak nie mam, a i bez wyciągu nie da rady)

170 oryginalnych starych kaset.
                        Jak myślicie, te Metaliki są coś warte?
                        Last edited by marian; 17.09.2014, 17:41.

Skomentuj

Ja mam do systemu audio podpięty magnetofon Yamaha KX-690. Jakość dupy nie urywa, ale fajnie się wszystko komponuje i można czasem posłuchać :)

Skomentuj

zapakuj szczelnie i zostaw jeszcze 1-2 dekady

Skomentuj

Aż mi się sentymentalnie mordka uśmiała, jak zobaczyłem te kasety :)
                              Jak myślicie, te Metaliki są coś warte?
                              Na razie pewnie jeszcze nie dużo ....

potrzebuje pieniedzy na wyjazd do nowej pracy wiec sprzedaje wszystko co tylko moge
                              O masz admin opuszcza swoje forum... - koniec świata ... :(

Skomentuj

Daleko nie jedzie :)
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Kill 'em all i Ride the lightning na kasecie oooo ja pier*****.

Nie miałbym serca tego oddać choćby za dużą kasę.

Skomentuj

Kasety Acid Drinkers sobie zostawiam, w śród nich jest nawet perełka "Acid Drinkers 1985 / 3 Version 4 Yonash / Acid On The Dance Floor", do której grafikę robił perkusista zespołu None "Demolka".
                                    Jutro do niego pojadę się pochwalić :thumbsup:

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
                                      O masz admin opuszcza swoje forum... - koniec świata ...
                                      nawet w UK mialbym przeciez dostep do neta

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                        nawet w UK mialbym przeciez dostep do neta
                                        To fajnie, w sumie to było pytanie prowokujące :razz:, chciałem sprawdzić jak ty to widzisz. Skoro nie opuszczasz diyaudio to jest dobrze :thumbsup:

Skomentuj

Kasety Acid Drinkers sobie zostawiam, w śród nich jest nawet perełka "Acid Drinkers 1985 / 3 Version 4 Yonash / Acid On The Dance Floor", do której grafikę robił perkusista zespołu None "Demolka".
                                          Jutro do niego pojadę się pochwalić :thumbsup:
                                          Weź autograf
                                          Bedzie jeszcze wiecej warta :P
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X