Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nasze klasy, FB, czy Twitery
    Nasza klasa w pewnym momencie zaczęła zarabiać na użytkownikach zmieniając regulamin i w ten sposób dostawała od użytkownika pozwolenie na przesyłanie jego danych dalej do różnych biur reklamy, co jak co ale użytkowników miała mniej niż FB. Do tego z biegiem czasu zmieniła się bardziej w portal z grami online i przez to Onet ją wykupił niedawno w tym też celu.
    http://pclab.pl/news60677.html

FB, jest w sumie wszędzie, chociaż dla przykładu w Rosji mają vk.com które się bardziej przyjęło niż nk.pl u nas. Największa baza użytkowników, możliwość reklamy, możliwość organizowania większych imprez bez potrzeby kontaktowania się z każdym smsowo czy telefonicznie, wszyscy zaproszeni są na bieżąco z wydarzeniem i każdy może dorzucić swoje 3 grosze. Mając 1000 znajomych można sobie zaznaczyć kogo posty chce się widywać na tablicy. I w sumie ja najczęściej korzystam z FB właśnie z "Wydarzeń" jeśli chcę gdzieś pójść, mogę sobie sprawdzić czy coś się dzieje danego dnia w moim mieście.
    Jeśli chodzi o "wszedłem po tygodniu i mam 40 zaproszeń od osób, których nie znam" można bez problemu ograniczyć widoczność swojego profilu do tego stopnia, że tylko Twoi znajomi go widzą i tylko Ty możesz wysyłać zaproszenia kolejnym znajomym.
    Generalnie swojego czasu każdy posiadał numer GG, wiem że niektórzy jeszcze z tego korzystają, dla mnie GG to utrudnienie w komunikowaniu się. Na FB mam kogo zechcę, potrzebuję skomunikować się z kimś, mam wbudowany komunikator, prześlę zdjęcie z telefonu, odbiorę na telefonie.
    Zacząłem hodować ptaszniki niedawno, mam kilka zoologicznych w mieście ale nie mam czasu do każdego jeździć, zadaję pytanie na "grupie" mojego miasteczka, dostaję odpowiedź i opinię o sprzedawcy, wiem gdzie jechać po pokarm. Proste.

Twitter, tu jest właśnie WSZYSTKO.. na szczęście nie przyjęło się jeszcze tak w Polsce.

Skomentuj

Jeśli ktoś nie dostał gramofonu pod choinkę może sobie złożyć z lego :)
      http://www.thevinylfactory.com/vinyl...e-out-of-lego/
      DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

jak ktoś potrzebuje i mu to w pracy pomaga to niech ma :) ciekawość swoją droga bo mnie jeszcze nic tak w internecie nie zaciekawiło żebym przeleżał 15h w wyrku z lapem na kolanach i zawsze mnie wkur.. pisanie na gg wolałem dzwonić do kogoś niż pisać i tłumaczyć a co do kloca to już przegięcie:drool: niech se zrobią shitbook heheh

Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz posta
        Jeśli ktoś nie dostał gramofonu pod choinkę może sobie złożyć z lego
        fajna sprawa ja coś szukam na ebayu ale zmiana mieszkania w lutym mnie zmusza do małej pauzy marian a co to za gramofon u ciebie stoi bo widziałem na fotach ładny sprzęcik :)

Skomentuj

Nie na temat...
          Zamieszczone przez marian Zobacz posta
          Ja myślę że w obu przypadkach jest też "ciekawość" w stylu "co tam słychać nowego" (i nie mam tu na myśli kto i jaką zrobił dziś "kupe"... no bo tego to faktycznie nie idzie zrozumieć)
          Na szczęście na naszym forum kupą może sie okazać dobór przetwornika do obudowy i na odwrót ....

Skomentuj

Skomentuj

Od szybkiej komunikacji mam whatsapp.

Skomentuj

Polacy tylko by narzekali
                Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz posta
                  Jeśli ktoś nie dostał gramofonu pod choinkę może sobie złożyć z lego
                  Co do lego, jak ktoś lubi jest wystawa na narodowym do 15 lutego. Polecam.

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                    Co do lego, jak ktoś lubi jest wystawa na narodowym do 15 lutego. Polecam.
                    Wybieram sie z młodym :)
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

teraz może już nie ma kolejek, pierwszego dnia stałem 1,5h, mój młody to fanatyk tych kloców. Co muszę przyznać to na żywo i mi się podobało w szczególności 11 metrowy Titanic.. :-)

Skomentuj

Słyszałem o tym tytaniku
                        Moj Mlody to tez fan lego klocków
                        Dostał tego tyle, ze jeszcze składa
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

No właśnie u mnie też jakiś domek z oświetleniem składają a dwa pudełka jeszcze leżą

Skomentuj

Zamieszczone przez ploter Zobacz posta
                            One w ogóle coś pochłaniają jak są zabite dechą na froncie hmm..

Skomentuj

Na froncie jest rama, większość frontu to materiał.

Skomentuj

Panowie może ja się mało znam ale jak przeglądam tą stronę: www.audiogurman.com/1.htm#tw025a28 to morele to głośniki z prawie idealnymi krzywymi częstotliwości. I w moim oku idealne do zwrotnicy pierwszego rzędu np z jakimś fajnym woferkiem 15-16 cm.
                                Co wy na to?

Skomentuj

Skomentuj

No i prawidłowo, bo już mnie mdli jak to słyszę...

Skomentuj

stereophile ma taką samą komorę bezechową jak ja :)

http://www.stereophile.com/stephenme...the_magico_q5/

:)

Skomentuj

Ale z tym stetoskopem to trochę przesada... chyba że dla lansu zrobił sobie z nim fotki.

Skomentuj

normalnie spr. wibrację obudowy akcelerometrem ale nie miał akurat i badał na słuch
                                          http://www.stereophile.com/content/m...r-measurements
                                          na dole w komentarzach

komorę ma taką samą szkoda tylko, że zabawki ma lepsze :(

Skomentuj

Czaruję...
                                          X