Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

www.spidersweb.pl/2015/01/sonos-niesamowite-nowe-logo.html

Skomentuj

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
      Jestem na Jessie ware, gra support Gia Koka. Grałoby fajnie ale nagłośnienie jest zrobione na altusafh wspomaganych subem... jakiś dramat.
      I jak było na Jassie? lepiej?

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
        Na TVP2 jest swietny koncert RAZ, DWA, TRZY -20 lat
        Polecam obejrzeć i kupic sobie płyta (2 płyty + DVD)
        Kilka dni temu, po odsłuchu u Przemka - zanabyłem i polecam :thumbsup:

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
          I jak było na Jassie? lepiej?
          Zagrali i zaśpiewali naprawdę fajnie, z zaangażowaniem. A nagłośnienie spierd...
          Bas wyciskał powietrze z płuc i zagłuszał resztę (bez względu na miejsce gdzie siedziałem), sszsszsszcz wszechobecne i pasmo obcięte gdzieś przy 12k.
          Nagłośnienie potrafi spierdolić nawet najfajnieszy koncert. Basu było tyle, że jak dawali mocniej czadu niskimi to widziałem że się ludzie zaczynali niepokoić.
          Ale artystów i tak należy docenić, było bardzo sympatycznie, a dziewczyna naprawdę wspaniale śpiewa.

Skomentuj

Może mi ktoś pomóc jak wystawić przedmiot na ebay :mad:/ robię to pierwszy raz. Jestem zarejestrowany na ebay uk i próbuję wystawić przedmiot do wysyłki na region europejski. Za każdym razem po podsumowaniu pojawia mi się, że wysyłka tylko do UK. Idzie to jakoś zmienić? W zaawansowanych opcjach zaznaczyłem miejsca gdzie nie wysyłam i odznaczylem wszystkie kraje europejskie...

Skomentuj

Pawel S., różowy lubisz? :biggrin:

Skomentuj

Eeee, kto stoi za tym różowym ?
                Paweł przegrał jakiś zakład ?

Skomentuj

Zamieszczone przez ruffpl Zobacz posta
                  Może mi ktoś pomóc jak wystawić przedmiot na ebay / robię to pierwszy raz. Jestem zarejestrowany na ebay uk i próbuję wystawić przedmiot do wysyłki na region europejski. Za każdym razem po podsumowaniu pojawia mi się, że wysyłka tylko do UK. Idzie to jakoś zmienić? W zaawansowanych opcjach zaznaczyłem miejsca gdzie nie wysyłam i odznaczylem wszystkie kraje europejskie...
                  Ktos to ostatnio przerabial
                  Miał z tym problem i sie nie udało

Zaraz poszukam
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Trzeba miec sprzedane w kraju zarejestrowania conajmniej 10 przedmiotow, dopiero potem mozna wystawiac aukcje poza swoj kraj. Dodatkowo od wystawienia komentarza za 10, sprzedany przedmiot, musi uplynac jakis czas, chyba dwa miesiace. Nie jest tak latwo sprzedawac na caly swiat jakby sie wydawalo.
                    Last edited by Pogromca mitow; 09.02.2015, 22:11.

Skomentuj

Wpadły mi w oko kolejne fajne głośniczki, mam ochotę któreś kupić.
                      AUDAX TW O25-A-20 i Dynaudio D260 Esotec
                      Wiem że to zupełnie inne konstrukcje, ale teoretycznie obydwa mają mieć ponadprzeciętną przestrzeń i detaliczność. Ktoś słyszał te przetworniki i może coś kliknąć?

Skomentuj

Chyba sobie odpuszcze na razie/ muszę jeszcze czekać kilka dni na jakieś tam weryfikacje połączenia konta ebay z paypalem.

Skomentuj

Zamieszczone przez ruffpl Zobacz posta
                          Chyba sobie odpuszcze na razie/ muszę jeszcze czekać kilka dni na jakieś tam weryfikacje połączenia konta ebay z paypalem.
                          Możesz napisać w opisie że wysyłasz na EU lub napisz że ws. wysyłki prosisz o kontakt. może się udać.

Skomentuj

Za ile te esoteci?
                            Wiem kto szuka :)
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Z nimi jest troszkę gorszy temat bo są daleko i kontakt tylko przez @, ale na razie kosztują 150 € za parę. AUDAXY mam na miejscu i są za 120.

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                                http://www.national-geographic.pl/ar...al-geographic/

:thumbup:

Skomentuj

Taka dzis ekierke kupilem na szybko..

Skomentuj

Przyda się do mierzenia malych elementów/ trzeba tylko kawałek odłamać :)

Ps. Spoko, moja mała córka liczy podobnie, już kilka dni się uczy wymawiać po kolei liczby :biggrin:

Skomentuj

wiem że to nie ten temat ale jest on w sumie o niczym.
                                      Mam kilka traf z demontażu, czy kogoś interesują takowe? z amplitunerów Yamaha, Onkyo, Marantz. W sumie 4 sztuki. Wszystki sprawne i nie robiące żadnych dodatkowych hałasów.

Skomentuj

Pomierz im napięcia, porób zdjęcia i wrzuć ogłoszenie, chętni na pewno się znajdą.

Skomentuj

Zamieszczone przez sylvek Zobacz posta
                                          wiem że to nie ten temat ale jest on w sumie o niczym.
                                          Mam kilka traf z demontażu, czy kogoś interesują takowe? z amplitunerów Yamaha, Onkyo, Marantz. W sumie 4 sztuki. Wszystki sprawne i nie robiące żadnych dodatkowych hałasów.
                                          najlepiej opisz i wrzuc w ogloszenia
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X