Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Micwoj Zobacz postaJestem na Jessie ware, gra support Gia Koka. Grałoby fajnie ale nagłośnienie jest zrobione na altusafh wspomaganych subem... jakiś dramat.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaNa TVP2 jest swietny koncert RAZ, DWA, TRZY -20 lat
Polecam obejrzeć i kupic sobie płyta (2 płyty + DVD)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaI jak było na Jassie? lepiej?
Bas wyciskał powietrze z płuc i zagłuszał resztę (bez względu na miejsce gdzie siedziałem), sszsszsszcz wszechobecne i pasmo obcięte gdzieś przy 12k.
Nagłośnienie potrafi spierdolić nawet najfajnieszy koncert. Basu było tyle, że jak dawali mocniej czadu niskimi to widziałem że się ludzie zaczynali niepokoić.
Ale artystów i tak należy docenić, było bardzo sympatycznie, a dziewczyna naprawdę wspaniale śpiewa.
Skomentuj
-
Może mi ktoś pomóc jak wystawić przedmiot na ebay :mad:/ robię to pierwszy raz. Jestem zarejestrowany na ebay uk i próbuję wystawić przedmiot do wysyłki na region europejski. Za każdym razem po podsumowaniu pojawia mi się, że wysyłka tylko do UK. Idzie to jakoś zmienić? W zaawansowanych opcjach zaznaczyłem miejsca gdzie nie wysyłam i odznaczylem wszystkie kraje europejskie...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ruffpl Zobacz postaMoże mi ktoś pomóc jak wystawić przedmiot na ebay / robię to pierwszy raz. Jestem zarejestrowany na ebay uk i próbuję wystawić przedmiot do wysyłki na region europejski. Za każdym razem po podsumowaniu pojawia mi się, że wysyłka tylko do UK. Idzie to jakoś zmienić? W zaawansowanych opcjach zaznaczyłem miejsca gdzie nie wysyłam i odznaczylem wszystkie kraje europejskie...
Miał z tym problem i sie nie udało
Zaraz poszukamJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Trzeba miec sprzedane w kraju zarejestrowania conajmniej 10 przedmiotow, dopiero potem mozna wystawiac aukcje poza swoj kraj. Dodatkowo od wystawienia komentarza za 10, sprzedany przedmiot, musi uplynac jakis czas, chyba dwa miesiace. Nie jest tak latwo sprzedawac na caly swiat jakby sie wydawalo.Last edited by Pogromca mitow; 09.02.2015, 22:11.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ruffpl Zobacz postaChyba sobie odpuszcze na razie/ muszę jeszcze czekać kilka dni na jakieś tam weryfikacje połączenia konta ebay z paypalem.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Hermes Zobacz postaGłosujemy na Pana Aleksandra!! http://adventure.nationalgeographic....69_600x450.jpg
:thumbup:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez sylvek Zobacz postawiem że to nie ten temat ale jest on w sumie o niczym.
Mam kilka traf z demontażu, czy kogoś interesują takowe? z amplitunerów Yamaha, Onkyo, Marantz. W sumie 4 sztuki. Wszystki sprawne i nie robiące żadnych dodatkowych hałasów.Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
Skomentuj