Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

https://www.youtube.com/watch?v=Ye6M...76F74334013A04

To jakiś fake czy tylko mi się tak wydaję?

Skomentuj

Nea Batera jest lepsza :-)

Skomentuj

Zamieszczone przez Rhainkraft Zobacz posta
        To jakiś fake czy tylko mi się tak wydaję?
        A co konkretnie masz namyśli?

Skomentuj

tragiczny werbel...

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
            A co konkretnie masz namyśli?
            W sumie sam nie wiem co mam na myśli, mam wrażenie że czasem ucieka uderzenie albo nie uderzyła a słychać poza tym są tak szybkie przejścia że dobry montażysta mogłby bez problemu dobre momenty zmontować. Poza tym nie wygląda na zbyt zmęczoną tymi pałeczkami :P

Skomentuj

Nie wiem gdzie ma mikrofony ale scena czasami nie pasuje do tego gdzie uderza w talerze

Skomentuj

... ja tam chciałbym być tym werblem, choć przez moment...

Skomentuj

ja tam wolał bym przyjąć jednak nieco inną pozycję niż ten werbel

Skomentuj

O właśnie w linku od Dabyl 2:28, leci seria a ona dalej tłucze w te talerze. Totalnie nie znam się na instrumentach perkusyjnych, w sumie na żadnych instrumentach się nie znam, więc jak uważacie? Ściema? :) Tak sobie myślę że jak bym usiadł z kratą piwa na tydzień i byłby jakiś kompan z umiejętnościami grania na perkusji pokazał co i jak to udało by mi się nauczyć uderzać w odpowiednim momencie i w odpowiedni sposób żeby montażysta zmontował to idealnie... Nie ukrywajmy że jednak Pani perkusitka gra tutaj pierwsze skrzypce, w sumie cyycki (można tutaj tak po 22?) nikomu się jeszcze nie znudziły

Skomentuj

O właśnie w linku od Dabyl 2:28, leci seria a ona dalej tłucze w te talerze. Totalnie nie znam się na instrumentach perkusyjnych, w sumie na żadnych instrumentach się nie znam, więc jak uważacie? Ściema?
                      Nie.
                      Dodaj do tego stopy których nie widać i masz komplet serii.

Tak sobie myślę że jak bym usiadł z kratą piwa na tydzień i byłby jakiś kompan z umiejętnościami grania na perkusji pokazał co i jak to udało by mi się nauczyć uderzać w odpowiednim momencie i w odpowiedni sposób żeby montażysta zmontował to idealnie...
                      Szczerze wątpię.
                      Oczywiście mogę się mylić

Skomentuj

O właśnie w linku od Dabyl 2:28, leci seria a ona dalej tłucze w te talerze.
                        Hmm, nie wiem dokładnie o czym piszesz, ale może chodzi o to, że na perkusji gra się nie tylko rękami, ale też nogami (co pani na filmiku pięknie prezentuje od około 3,20), więc "tłuczenie w talerze" wcale nie wyklucza pojawienia się "serii" - bo te serie, o których piszesz, to chyba właśnie stopa na perkusji, mam wrażenie. Moim zdaniem to raczej nie fake.

Skomentuj

Szczerze wątpię.
                          Oczywiście mogę się mylić
                          "potrzymaj mi piwo"

Dodaj do tego stopy których nie widać i masz komplet serii.
                          Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
                          na perkusji gra się nie tylko rękami, ale też nogami
                          Faktycznie, zaczyna się to sklejac w akustyczna calosc. Tym wiekszy podziw dla dziewczyn/y (Nea Bater jak pisze milky way też daje czadu :))
                          Last edited by Rhainkraft; 18.02.2015, 01:42.

Skomentuj

Zdarzylo mi sie kilkanascie razy siedziec za perkusja. Jak wiekszosc rzeczy, wydaje sie to prostsze niz w rzeczywistosci. Mam calkiem dobra koordynacje ruchowa ale jak tylko probowalem wlaczyc nogi to rece gubily rytm. Zreszta nawet samymi rekami na dwoch roznych garach grac w innym tempie, przejscia itp sa prawie nie do ogarniecia. A to co wyprawiaja magicy na drumm festach to przechodzi pojecie po prostu. Filmik typu fake nie przejdzie, jak umiesz "uderzac palkami w odpowiednim momencie" to po prostu grasz, bez fake'u :-)

Skomentuj

Panowie, piła panelowa Shelling to coś dobrego?
                              W Juanie mają tani MDF i tną na formatki właśnie taką piłą.
                              Pytanie tylko czy taka piła jest precyzyjna?
                              A może nawet jest lepsza niż ta w Castoramie?

Skomentuj

piła panelowa Shelling
                                np. dokładnosc ciecia 0,1 mm na 3 m długości (SCHELLING FMH 330/330)
                                Jak tani ten MDF? Cięcie w cenie materiału?

Skomentuj

A mi w Juanie strasznie drogo to pocięcie wychodziło. Wyceniłem kilkanaście półek i szafę i wyszło nie tanio. Kupiłem w zwykłej stolarni, wyszło z 50% taniej i jakościowo OK. Jak ktoś z Wawy to mogę polecić, płytex się ta stolarnia nazywa.

Skomentuj

Marian, w kazdym markecie jes pila panelowa, a dokladnosc ciecia to zalezy od operatora, a nie maszyny :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                                      Marian, w kazdym markecie jes pila panelowa
                                      Po prostu na zdjęciach Juana jest inna niż w Castoramie.
                                      W Castoramie płyty tnie się w pionie a na Juanowskich zdjęciach widzę że w poziomie, dlatego zapytałem :)

Skomentuj

Panowie, szukam service manual do amplitunera Telefunken HR 660. Narazie znalazlem tylko na platnych stronkach...

Ps. przydalby sie taki offtopik w temacie elektroniki.

Skomentuj

A jak u was widać Księżyc, wenus i marsa? :)

http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci...-wenus-i-marsa

Skomentuj

Czaruję...
                                          X