Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Rhainkraft Zobacz postaTo jakiś fake czy tylko mi się tak wydaję?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaA co konkretnie masz namyśli?
Skomentuj
-
O właśnie w linku od Dabyl 2:28, leci seria a ona dalej tłucze w te talerze. Totalnie nie znam się na instrumentach perkusyjnych, w sumie na żadnych instrumentach się nie znam, więc jak uważacie? Ściema? :) Tak sobie myślę że jak bym usiadł z kratą piwa na tydzień i byłby jakiś kompan z umiejętnościami grania na perkusji pokazał co i jak to udało by mi się nauczyć uderzać w odpowiednim momencie i w odpowiedni sposób żeby montażysta zmontował to idealnie... Nie ukrywajmy że jednak Pani perkusitka gra tutaj pierwsze skrzypce, w sumie cyycki (można tutaj tak po 22?) nikomu się jeszcze nie znudziły
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Rhainkraft Zobacz postaO właśnie w linku od Dabyl 2:28, leci seria a ona dalej tłucze w te talerze. Totalnie nie znam się na instrumentach perkusyjnych, w sumie na żadnych instrumentach się nie znam, więc jak uważacie? Ściema?
Dodaj do tego stopy których nie widać i masz komplet serii.
Zamieszczone przez Rhainkraft Zobacz postaTak sobie myślę że jak bym usiadł z kratą piwa na tydzień i byłby jakiś kompan z umiejętnościami grania na perkusji pokazał co i jak to udało by mi się nauczyć uderzać w odpowiednim momencie i w odpowiedni sposób żeby montażysta zmontował to idealnie...
Oczywiście mogę się mylić
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Rhainkraft Zobacz postaO właśnie w linku od Dabyl 2:28, leci seria a ona dalej tłucze w te talerze.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaSzczerze wątpię.
Oczywiście mogę się mylić
Zamieszczone przez Rhainkraft Zobacz postaDodaj do tego stopy których nie widać i masz komplet serii.Zamieszczone przez dabyl Zobacz postana perkusji gra się nie tylko rękami, ale też nogamiLast edited by Rhainkraft; 18.02.2015, 01:42.
Skomentuj
-
Zdarzylo mi sie kilkanascie razy siedziec za perkusja. Jak wiekszosc rzeczy, wydaje sie to prostsze niz w rzeczywistosci. Mam calkiem dobra koordynacje ruchowa ale jak tylko probowalem wlaczyc nogi to rece gubily rytm. Zreszta nawet samymi rekami na dwoch roznych garach grac w innym tempie, przejscia itp sa prawie nie do ogarniecia. A to co wyprawiaja magicy na drumm festach to przechodzi pojecie po prostu. Filmik typu fake nie przejdzie, jak umiesz "uderzac palkami w odpowiednim momencie" to po prostu grasz, bez fake'u :-)
Skomentuj
-
Shizo
Zamieszczone przez marian Zobacz postapiła panelowa Shelling
Jak tani ten MDF? Cięcie w cenie materiału?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaMarian, w kazdym markecie jes pila panelowa
W Castoramie płyty tnie się w pionie a na Juanowskich zdjęciach widzę że w poziomie, dlatego zapytałem :)
Skomentuj
Skomentuj