I podobno orzechowa tez jest dobra bo gryźć nie trzeba
Orzechowa jest spoko. Nie wiem czy znacie tzw.: "Monte" ?
Bierze się kieliszek orzechówki i kieliszek mleka
Wypijasz pół kielicha mleka, potem orzechówke i dokanczasz mleko. Autentycznie smakuje jak Monte
Orzechowa jest spoko. Nie wiem czy znacie tzw.: "Monte" ?
Bierze się kieliszek orzechówki i kieliszek mleka
Wypijasz pół kielicha mleka, potem orzechówke i dokanczasz mleko. Autentycznie smakuje jak Monte
Potwierdzam, ale dużo się tego wypić nie da
marcinsywala.pl Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Eee żadna woda z dupy, no chyba że ktoś nie może mleka pić.
Poza tym tego się nie pije dużo, bardziej w ramach przerywnika smakowego przy waleniu siwuchy :)
Dziewczyny w akademiku na imprezach się raczyły to nie wypadało odmówić
Ale i tak furorę robił 'turbo kisiel', dla nie wtajemniczonych kisiel na wódzie. Nigdy nie robiłem, więc nie znam przepisu ale jak mi dali spróbować to potrafiłbym cały kubek na raz zjeść. Trzeba się z tym hamować bo łatwo jest zaliczyć gwoździa
Eee żadna woda z dupy, no chyba że ktoś nie może mleka pić.
Poza tym tego się nie pije dużo, bardziej w ramach przerywnika smakowego przy waleniu siwuchy :)
Dziewczyny w akademiku na imprezach się raczyły to nie wypadało odmówić
Ale i tak furorę robił 'turbo kisiel', dla nie wtajemniczonych kisiel na wódzie. Nigdy nie robiłem, więc nie znam przepisu ale jak mi dali spróbować to potrafiłbym cały kubek na raz zjeść. Trzeba się z tym hamować bo łatwo jest zaliczyć gwoździa
To jest po prostu kisiel na wódce zamiast wody, czy jakos specjalnie obrabiany?
Narobiliście smaka tą porzeczkową, że wynalazłem w spiżarni "babciny" domowej roboty sok z czarnej porzeczki, troszkę wody, trochę ballantyny, szczypta cynamonu, no i powiem wam że smaczne :)
Czy mogę prosić o plik głośnika usher 8948a do "nowego" winisd? Próbowałem go utworzyć na kilka sposobów, ale bezskutecznie (wrmlabs@gmail.com). Z góry dziękuję
Skomentuj