W takim razie dzięki za fatygę i pomierzenie, dobrze wiedzieć ze w niskiej cenie coś powtarzalnego można kupić. Sam na razie takiego szczęścia nie miałem w przypadku wysokotonówek.
Hehe. Wiem, że to nie high end, ale potrzebuje coś co gra/ dziennie spędzam godzinę w samochodzie a radio i harczadla mnie tylko odbijają wiec musze jeździć w ciszy.
Można go nie cierpieć, kto jak uważa, ale może się zdarzyć że dzięki niemu, a dokładnie sprzętu który kupił za kasę którą zebrał, uratuje Twoje dziecko.
A Woodstock jest spoko.
Byłem, widziałem.
Oczywiście można się do czegoś doczepić jak kto bardzo chce, ale to kwestie pomijalne.
Z roku na rok uczą się, i to widać.
Jestem w trakcie przeprowadzki. Bedę miał wiekszy pokój (12mk2 -> 16,5mk2).
Kolumny poznaję na nowo. Zupełnie inne granie w większej kubaturze.
Muszę popracować nak akustyką pokoju, bo delikatny pogłos jest.
Ale 12mk2 a 16mk2 - niby tak mało, a różnica kolosalna. Przestrzeń i scena nie do poznania
marcinsywala.pl Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Ja ost za 5zl kupiłem ładowarkę gdzie są 2 gniazda usb i jest na równi z zapalniczka, kabel i tak zabieram swój bo one najczęściej padają, działa tyle mogę ci powiedzieć, patrz żeby była min 1A bo kiedyś miałem słabszą to szybciej tel nawigacja rozładowala niż miała ładować
taka ladowarka mi sie podoba, ale troche droga jak na jeden raz
CZy ja wiem czy droga? Porzadna 2,1+0,5A koszuje 50zł. Tanze wymiekaja po miesiacu albo predzej.
Ta w aukcji na pewno nie ma 4,8A a nawet jakby miała to układ ładowania w telefonie i tak ma swoje ograniczenie.
Minimum musi miec te 2A bo jak mniej to nie zdazy ladowac telefonu jak u mnie. Po 2 godiznach jazdy telefon 0%.
Z
Skomentuj