Od siebie polecę xiaomi / xiaoyi dash cam . Można wyrwać za 220-250 nowe
sam szukalem taniej kamery i kupilem tanie polecane NOVATEK 96650 WDR G50 Full HD ( https://allegro.pl/rejestrator-jazdy...014285893.html ) za 250zl a chwile pozniej zobaczylem ze jest nowe xiaomi, ktore w sklepie kosztuje 300zl! :/
moja kamerka nie jest zla. dziala jak nalezy, ma bardzoszeroki kat widzenia (chyba najwazniejsze!) i da sie cos tam zobaczyc :p
chociaz rewelacji nie ma z jakoscia obrazu w slabym oswietleniu
@gavron, Ty zadowolony jesteś? Tak czytam opinie na jej temat to raczej bez rewelacji. Wiadomo że oglądanie filmików z yt z jakością mają mało wspólnego, ale gdybyś miał możliwość podeślij jakiś link do Twojego filmiku(wrzuconego na jakiś hosting).
Preferowany dźwięk: ciepły (wypełniony, nie suchy), łagodny (bez natarczywej wyższej średnicy i wysokich tonów), stereofonia, przestrzeń, głębia (jak zwał tak zwał).
Preferowany dźwięk: ciepły (wypełniony, nie suchy), łagodny (bez natarczywej wyższej średnicy i wysokich tonów), stereofonia, przestrzeń, głębia (jak zwał tak zwał).
Najlepiej chyba posłuchać samemu. Dla mnie Marantz gra fajnie, ale sucho.
Niestety nie mam możliwości porównania obydwu modeli jednocześnie.
Zdecydowałem się na Marantza, Denon ma opinie że jest lekko natarczywy, a tego chcę uniknąć.
Ja bym inaczej to nazwał, po prostu gra bez wyrazu (słuchałem w salonie różnych modeli, oraz 7005 u mnie, u Gokara i Lusztiego).
Z jednej strony dobrze bo nie przebarwia, a z drugiej trochę nudno.
Ale to nic, ma po prostu grać i nie denerwować.
Najwyżej się sprzeda... :)
Mam sprzęt do roweru na trzech ledach 1800lm, na 3,7v. Na pełnej mocy akumulator starcza na 45 min i nieźle robi się gorąca.
Mega oświetlenie, stare auta na zwykłych żarówkach wymiękają.
Skomentuj