Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ktory telefon?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie będe dawał linków, żeby mnie admin nie skrzyczał Zrób tak. Ściągnij sobie apke Navigona i ją spatchuj do pełnej wersji lucky patcherem. Poszukaj w necie map europy Q3 2012 i skopiuj do folderu maps w telefonie. W ten sposób masz normalną nawigację tylko że w telefonie/ włączając ją phon sam zapyta czy włączyć wbudowany odbiornik gps- ty pewnie używasz nawigacji łącząc się przez internet w telefonie.

Skomentuj

http://forum.gsmcenter.pl/index.php
      Wszystkie systemy - dużo aplikacji itp.

Skomentuj

ja uzywam sygnica - tego z chomikaP i jest spoko!

Skomentuj

tak, uzywam tego co dostalem z telefonem.
          gdyby mi zalezalo tylko na nawigazji to bym kupil nawigacje...
          ale czasami zdaza mi sie wyjechac gdzies i chcialbym z tego skozystac!

tak wiec pora sie tym pobawic... ale jak tylko telefon wroci z serwisu. musze wyslac go w koncu z tym glosnikiem...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
            a mi nawigacja nie dziala bo jestem w roamingu miedzysieciowym
            Przecież roaming międzysieciowy jest teraz darmowy w Playu (dla abonamentowców z pakietem smartfon).
            Włącz w opcjach roaming danych.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
              jak tylko telefon wroci z serwisu. musze wyslac go w koncu z tym glosnikiem...
              :lol: czyżbyś próbował zbudować 2-way ze smartfona i nie chcesz się przyznać?....:thumbsup:

Skomentuj

Zamieszczone przez mbar Zobacz posta
                Przecież roaming międzysieciowy jest teraz darmowy w Playu (dla abonamentowców z pakietem smartfon).
                Włącz w opcjach roaming danych.
                roaming dziala. ale wtedy nie pobiera danych!

Zamieszczone przez ruffpl Zobacz posta
                czyżbyś próbował zbudować 2-way ze smartfona i nie chcesz się przyznać?....
                przeciez od samego poczatku narzekam na glosnik w sluchawce. niedosc ze znieksztalca dzwiek, to jeszcze wystarczy odrobina halasu i nic nie rozumiem :/

Skomentuj

Pobiera dane w roamingu, jak włączysz opcję w telefonie. Jeśli nie, to masz buga w sofcie. U mnie roaming danych działa :-)

Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2

Skomentuj

faktycznie bylo to w opcjach

Skomentuj

Tak byłem pewny na iPhone 5 ale zrezygnowałem i zamówiłem sobie HTC Droid DNA:

Prosto z USA bo niestety w Polsce ani ogólnie w Europie tego telefonu nie będzie, za niego wejdzie HTC Deluxe.

Skomentuj

Ile taka przyjemność?

Skomentuj

Jakoś 600$ + prawdopodobny vat na granicy daje ok. 2400 PLN.

Skomentuj

Wydaje mi się że Verizon nie jest kompatybilny z GSM (a taki znaczek jest na telefonie) więc chyba będzie problem z uruchomieniem tego w Polsce. Takim sposobem kupiłem SE Xperia na Ebay i wejście na kartę SIM było zaślepione, a obecnie telefon służy jako gadżet do netu przez WiFi. Użytkownicy Verizona nie korzystają z kart SIM. Słyszałem że można to jakoś jednak przeprogramować ale zwykły serwis się tego nie podejmie.

Skomentuj

Z tym telefonem nie powinno być problemu akurat:

"One of the new HTC Droid DNA's unsung features is its ability to jump onto global GSM networks, which is great when traveling overseas. Verizon certainly thinks so, and thanks to an unlocked SIM card slot, you can also slip in an AT&T or T-Mobile card and flip the DNA over to operate on those carriers."

Nie ma także simlocka.

Skomentuj

Czy miał ktoś z was do czynienia z tel zte drand x in

Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2

Skomentuj

Telefon dopiero do mnie doszedł ale wszystko ładnie działa, musiałem tylko dociąć kartę sim do micro sim.

Skomentuj

Panowie co sądzicie o nokii E72? Warto się pakować w ten telefon?

Szukam czegoś dla siebie, chodzi mi o kultowy, sprawdzony model w cenie do 500zł (używka) ze wsparciem technicznym w internecie (fora)

Najpierw myślałem nad E51, potem E72, potem wyszukałem HTC HD2 (bo zachciało mi się androida :P ) ale stwierdziłem, że HD2 jest trochę przestarzały, android niby chodzi, ale jednak to nie jest tel dedykowany pod androida. Teraz jestem na etapie Samsunga Galaxy S :)

Macie jakieś inne propozycje? :) Mój aktualny telefon to Samsung i600, którego doradził mi niejaki takero na tym forum, za co mu jestem bardzo wdzięczny, bo za telefon dałem 3 lata temu 200zł i jest to naprawdę fajny wszystkomający model, aczkolwiek patrząc w autobusie na ludzi bawiących się androidami to mi się też zachciewa

Skomentuj

Ja przez 30 m-cy używałem E72 i ani raz mnie nie zawiódł ale używałem 90% rozmowy/sms i reszta internet (tapatalk). Ogólnie już czas i charakter mojej jest po nim widoczny, teraz leży w szafie. Za ciekawostke dodam że przeglądając zawartość: www.youjizz.com filmy są automatycznie pobierane:-):-)

Skomentuj

Cudny90 ja jestem zwolennikiem serii E, chyba nawet jakiś tel ode mnie kiedyś kupiłeś Miałem E61, E61i obecnie mam E71 a wczoraj właśnie zamówiłem w/w E72 Wiele się od E71 nie różni(lepszy aparat, szybszy proc, obsł kart do 16gb i ciut dłużej trzyma bateria) ale stwierdziłem że proporcje cena/możliwość/jakość są idealne:) Do 500zl to prawie 2 kupisz:) Ja za swoją dałem 310zł z wysyłką, fabryczny kpl stan bdb(przez kup teraz bo nie chciało mi się polować, a wiem że da się za ok 250zł wyhaczyć )

Skomentuj

csbiczek, żadnego telefonu od Ciebie nie kupowałem Kupowałem tylko wtyki cinch i gniazda głośnikowe :)

No i znowu numerem jeden jest u mnie w tej chwili E72 :)

Aparat ma dobry, emaile da się wysyłać, opera na tym pewnie działa, GPS podobno ma wypasiony... Do tego dobra bateria (nie to co w androidach) tyylko brać :) Dzięki, ale jeśli ktoś ma jeszcze jakieś rady to proszę :)

W tej chwili w grze zostają 2 telefony: galaxy s i E72, wygrywa E72 :)
                                          Last edited by cudny90; 21.12.2012, 11:00.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X