Teściu wpadł do wody jak był z moimi dzieciakami na łódce. Jego stary majfon mc hammer zamókł i całkowicie umarł... Wpada do mnie wieczorem i mówi, że potrzebował coś na szybko a tam honor 8x którego oczywiście nie umie obsłużyć.... a ja z moim starym pozbijanym notem 3. Kiedyś się ze mnie śmiali, że noszę paletkę do ping ponga a teraz mój wygląda jak krasnoludek do telefonu teścia :razz:
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
ktory telefon?
Collapse
X
-
Patefil
Wymieniłem już baterię w moim K&M Mist. Faktycznie idealnie pasuje od Samsunga Galaxy Ace 2. Kupiłem Maximus 1950mAh. Wystarczy dolutować kabelki do styków baterii i zaizolować taśmą. Może potrzyma parę lat.
Skomentuj
-
Patefil
Czas działania Kruger&Matz Mist z wymienioną baterią. Od lewej dwa screeny w stanie czuwania przy braku aktywności, zrobiłem tylko kilka zdjęć i sms. Trzeci screen przy stale włączonym ekranie, na którym wyświetlało się zdjęcie. Telefon leżał w tym samym miejscu.
Skomentuj
-
Jeżeli ktoś by był zainteresowany to chyba będę mieć do sprzedania nową motorolę one action.
Telefon ten kupiłem w t-mobile z przedłużeniem umowy i prawdę mówiąc nie przypadł mi do gustu. Używałem go dosłownie 1 dzień. Niestety przy zakupie w salonie zwrot jest niemożliwy jak w przypadku przez internet ale może spróbuję jeszcze do nich napisać czy by mi jednak tego nie wymienili na coś innego. Ale jakby ktoś był zainteresowany to proszę pisać.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marcin V Zobacz postaPodobno t-mobile ma prawo do zablokowania takiego telefonu jak abonament jest nieopłacany.
Tylko tych dwóch operatorów prowadzi takie praktyki , Orange i Play z nich nie korzysta .
Jednym słowem można bardzo szybko stać się posiadaczem cegły bez zasięgu sieci w całej UE :)
Oczywiście nie twierdze że Yoshi mógł by wywinąć taki numer , nawet przez myśl mi to nie przeszło ale jak już o tym mowa to wole wszystkich nieświadomych ostrzec aby nie obudzili się z ręką w nocniku i bez zasięgu
Skomentuj
-
Takie telefony w skupach są spalone od dawna na całej linii , już były przypadki że na samym początku tego incydentu chłopaki z salonów GSM z centrum Sosnowca oddawali pieniądze ludziom bo telefony nagle przestawały logować się do sieci...
Przykra sprawa bo takich przypadków było sporo i sporo stracili pieniędzy .
Od tamtego czasu nie biorą sprzętu od tych operatorów z resztą nie tylko oni bo ogarnięty sprzedawca raczej nie będzie popadał w niepotrzebne ryzyko .
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Oskar29 Zobacz postaRedmi Note 7. To z xiaomi. Jak możesz to poczekaj bo ma niedługo wychodzić redmi 8 i Note 8 więc ceny poprzedniej generacji spadną. Będzie też wiadomo czy warto dołożyć czy nie (pewnie jak to u xiaomi bywa nie będzie się opłacało :p ).
Skomentuj
-
QidinAD
A ja napisze, że chyba najlepszym telefonem jaki do tej pory miałem jest właśnie Galaxy S8. Jest to w sumie pierwszy telefon z którego jestem w pełni zadowolony. Bateria trzyma około 2 dni. Zdjęcia robi bajka. Nie brakuje mu mocy i ma fajne propozycję. Mam drugi Hujajej P20 lite i to co wyrabia ten telefon po roku czasu ma szansę być materiałem na film. Ile to już razy sam zadzwonił do kogoś z listy o 2-3 w nocy to nie policzę. Był już kilka razy w serwisie i niby wszystko ok :) Taki towarzyski telefon. Z Xiaomi to na pewno Mi 9 i Redmi Note 7 i wyższy jak napisał Paweł S. Świetnym telefonem jest też seria Redmi K20 Pro i zwykła. Na Gearbest lub aliexpress można wyrwać, za naprawdę śmieszne pieniądze.
Skomentuj
Skomentuj