Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy forum umiera?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

W pewien sposób pomogło to by sfinansować własne konsktrukcje :)
    Ale jak pisałem wyżej nie zamierzam się z nikim kłócić, udzielam się w tematach w których mam coś do powiedzenia :)
    Luźna uwaga bardziej z mojej strony , w temacie ograniczonej aktywności

Skomentuj

Jak pojawią się tutaj jakiekolwiek oficjalne handlowo/komercyjne ogłoszenia wynoszę się stąd. Szanuje to forum za takie jakie jest i chciałbym aby takie pozostało, pewnie to mło istotne jest moje zdanie ale takie mam :-)

Skomentuj

widzisz
        niektórzy przychodza tu na chwile tylko po to, ze chca zarobic
        i zostaja tu chwile bo idea tego forum jest inna
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Łukaszu nie zamierzam z tym polemizować, ileś postów mam, poprzednio udało się uruchomić ogłoszenie, dostosuję się do zasad i tyle :)

Skomentuj

A ja chcialbym mieć możliwość kupienia taniej cześci elektronicznych czy głośników jeżeli firma uwzględniłaby dużą ilość zamówień od użytkowników forum. Taka zniżka na pewno wielu z nas by się przydała. Kiedyś gdzieś na tym forum czytałem że ktoś może taniej głośniki załatwić. A Wy nie chcielibyście?

Skomentuj

Fajnie by mieć ludzi pod ręką którzy mi wykonają dane elementy (stolarka, obudowy do wzmacniacza, CNC....). I byłoby to świetne dla mnie, i dla wielu innych osób.
              Last edited by .3lite; 30.04.2014, 22:51.

Skomentuj

No to przeciez będąc na forum wiesz kto sie czym zajmuje i czym najcześciej sie chwali
                Czy to musi byc zrobione oficjalnie, zeby ktos np US sie za to zabrał?
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

No to może mniej oficjalnie:
                  Np jeśli dany użytkownik może wykonać coś na zamówienie ( frezy albo obudowy itp itd.) można by wstawić mu przy nicku jakiś znaczek taki jak "konstruktor, pomocnik,..."
                  Takie nieoficjalne i mało widoczne dla osób "z zewnątrz"
                  Szczerze mówiąc to znam tylko 2 osoby od których mogę coś zamówić, a pewnie jest ich wiele więcej.

Skomentuj

Dlatego powstał kiedyś wątek: http://diyaudio.pl/showthread.php/21...c-poszukiwany!

Zostało w nim napisane dnia 06.03.2013 (czyli ponad rok temu):
                    Na razie zamykam - musimy przedyskutować sposób działania tego tematu w moderskim gronie.
                    Do tej pory, ani słychu ani widu odpowiedzi...
                    marcinsywala.pl
                    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

No i nic nie powstało czyli temat nie został naakceptowany.
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Ciekawe czy w ogóle jakiekolwiek dyskusje się odbyły.
                        A nawet JAKBY się odbyły, to może powinniście "lud" powiadomić o ustaleniach z wyższego szczebla?
                        marcinsywala.pl
                        Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Ale przeciez juz o to pytałeś
                          I nie tylko to
                          Odpowiedz sie pojawiła
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Pytałem, bo:
                            Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                            powinniście "lud" powiadomić o ustaleniach z wyższego szczebla?
                            marcinsywala.pl

Skomentuj

Panowie,
                              Zakładam że jeśli ktoś jest aktywny na forum zagląda tu raz dziennie, lub raz na kilka dni. Zakładam że jest to osoba doświadczona w danej dziedzinie lub mająca możliwość wykonać coś na zamówienie. Jaki problem w tym żeby inny user zainteresowany i szukający wykonawcy napisał "zlecę wykonanie...". Jeśli ktoś będzie zainteresowany wykonaniem danej rzeczy odezwie się. Co więcej może odezwać się kilka osób i macie możliwość negocjacji warunków. Czy nie tak?

Skomentuj

To widze marios ze ty jesteś świeży user i od wczoraj korzystasz z forum
                                W takim razie rozumiem- mozesz nie wiedzieć

To pomoge :)
                                1. Wchodzi w ogłoszenia
                                2. Zakładasz nowe ogłoszenie
                                3. w zakładce "prefiks" wybierasz [zlece]!

Dodam, ze nie jest to nowa funkcja

Jeśli pomogłem kliknij "dziekuje"
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                  To widze marios ze ty jesteś świeży user i od wczoraj korzystasz z forum
                                  W takim razie rozumiem- mozesz nie wiedzieć

To pomoge :)
                                  1. Wchodzi w ogłoszenia
                                  2. Zakładasz nowe ogłoszenie
                                  3. w zakładce "prefiks" wybierasz [zlece]!

Dodam, ze nie jest to nowa funkcja

Jeśli pomogłem kliknij "dziekuje"
                                  Po co ta Ironia??

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                  widzisz
                                  niektórzy przychodza tu na chwile tylko po to, ze chca zarobic
                                  i zostaja tu chwile bo idea tego forum jest inna
                                  hm zarobic?? Diy raczej srednio oplacalym interesem jest,a wykonanie danego zlecenia napewno nie jest wpolmierne z cena za jego wykonanie
                                  tematyka diy jest dla ludzi z pasja i lubiacych cos podlubac sobie i tacy sie tu udzielaja,mniej obdarowani zdolnosciami manualnymi uciekaja sie o pomoc bardziej doswiadczonych osob

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                    Ja bym coś nowego pokazał, ale od momentu ataków na mnie apropo pomiarów po prostu mam obawy.
                                    Wystarczyło że wkleiłem zdjęcie tych monitorków na AWX-ach to już dolphin zaatakował że głośniki za bardzo od siebie oddalone i że bas za nisko.
                                    Było zadane proste pytanie. No, ale jak ktoś nie umie odpowiedzieć, nie chce, czy woli pisać o tym że się czepiam, to jego sprawa i niech sam ten problem między sobą rozwiąże. Nie muszę Ci wszystkiego przytakiwać i klaskać, bo marian coś łaskawie pokazał... Zacznij robić pomiary to będziesz wiedział, że ktoś pyta o coś konkretnego i dlaczego, może nie będziesz każdego zapytania brał jako atak.
                                    Last edited by dolphin123; 01.05.2014, 10:27.

Skomentuj

Zamieszczone przez kaman777 Zobacz posta
                                      Po co ta Ironia??
                                      :)
                                      Bo dla mnie to smieszne
                                      Zarzucać, ze czegoś nie ma jak jest :)
                                      Rozumiem jakby to mówił początkujący :) ale Marios
                                      hm zarobic?? Diy raczej srednio oplacalym interesem jest,a wykonanie danego zlecenia napewno nie jest wpolmierne z cena za jego wykonanie
                                      tematyka diy jest dla ludzi z pasja i lubiacych cos podlubac sobie i tacy sie tu udzielaja,mniej obdarowani zdolnosciami manualnymi uciekaja sie o pomoc bardziej doswiadczonych osob
                                      To daj ogłoszenie [zlece] i moze ktos bedzie chciał pomoc

Ty juz wzmacniacz komuś składałeś, ze az ta osoba prosiła moderację o pomoc w kontakcie z tobą
                                      I my nie mamy zamiaru w takich tematach mediowac
                                      Last edited by lklukasz; 01.05.2014, 10:32.
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

ja nie potrzebuje dawac takiego ogloszenia dla mnie diy jest tym co pisalem wyzej, nie wzmacniacza a samej koncowiki a dokladnie uniampa,ja nic nie poradze ze ktos jest nieciepriwy i panikuje jak troche dluzej czeka od zakladanego wstepnie terminu....

- - - - - aktualizacja - - - - -

Pozatym ktos kto siedzi tutaj dluzej na forum wie do kogo sie udac o pomoc....

Skomentuj

Pozatym ktos kto siedzi tutaj dluzej na forum wie do kogo sie udac o pomoc....
                                          Zgadza sie
                                          Jestem tego samego zdania
                                          Wystarczy chwile tu posiedzieć i widać wszystko jak na dłoni
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X