Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio Show 2014

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

UWAGI MODERATORA
    "Fotorelacja z komentarzami z AudioShow 2014 Jan III Sobieski"
    Scaliłem wątki. Nie ma sensu tworzenia osobnych na ten sam temat..

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
      To ja wiem ale myslalem o audioshow.. :)
      Niestety nigdy nie byłem :(. Teraz mam za daleko :).

Skomentuj

dolphin123: I tu się nie zgodzę, ktoś się wysilił, poświęcił swój czas na zrobienie (całkiem przyzwoitych) fotek oraz napisanie opisu do nich, umieścił to na tym forum (dzięki czemu forum w zrozumiały sposób zyskuje) w oddzielnym wątku by nie zginęło wśród offtopu, a teraz zrównałeśjego pracę z postami "Byłem, dupy nie urwało.", tak samo zginie wśród tych 20 stron tematu ...

Skomentuj

Zamieszczone przez gi Zobacz posta
          a teraz zrównałeśjego pracę z postami "Byłem, dupy nie urwało.", tak samo zginie wśród tych 20 stron tematu ...
          To Twoje zdanie, nie moje. Każdy z nas może taką relację zrobić i mamy mnożyć wątki? Po co jak za chwilę w każdym znajdzie się ten sam zestaw i ta sama dyskusja na jego temat...?
          Pharoh potrafił tu wrzucić to co mu sie podobało i jest ok. Ten wątek będzie łatwiej znaleźć niż jego klony...

Skomentuj

Zgodnie z zasadami forum
            Jak juz jest jeden taki temat to po co kolejny?
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
              Zamieszczone przez gi Zobacz posta
              dolphin123: I tu się nie zgodzę, ktoś się wysilił, poświęcił swój czas na zrobienie (całkiem przyzwoitych) fotek oraz napisanie opisu do nich, umieścił to na tym forum (dzięki czemu forum w zrozumiały sposób zyskuje) w oddzielnym wątku by nie zginęło wśród offtopu, a teraz zrównałeśjego pracę z postami "Byłem, dupy nie urwało.", tak samo zginie wśród tych 20 stron tematu ...
              Przejrzyj poprzednie tematy AudioShow.
              Dziękujemy za ładne zdjęcia, ale niech będą w temacie AS 2014 a nie w innym, który to zaczynał być równoległym tematem...
              Po co nam drugi temat o tym samym?

A fotki nie zginą, o to się nie martw.
              Wystarczy cofnąć się do daty dzień po AS i już masz zdjęcia.

Jesteśmy "sławni"

Skomentuj

Kto to tak się rozłożył łokciami na kolumnach za grube tysie = ?

Skomentuj

MariuszElektro :biggrin:

Skomentuj

Witam

Może ktoś coś napisać na temat monobloków w pełni zbalansowanych bez sprzężenia zwrotnego oraz tego pre co grały w sobotę w Sobieskim.
                    Chodzi o ten projekt co pokazywał raven1985.

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                      Był .
                      Hds mu się nie podobał .
                      Nie przywitał się .
                      pharoh duży minus masz ...
                      W sobote byl, nawet dwa razy :P
                      HDS sie podobal, ale tylko HDS z calego estawienia
                      A Ciebie chyba tam nie bylo w tym czasie jak ja sluchalem, bo jak wszyscy wyszli po jakims utworze to tylko jedna osoba zostala z wystawcow.

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
                        Euphony 40 ? Prawie 8 tyś złotych za pare kolumienek na DX25TG i SDS-134
                        Chciałbym sprostować cena za parę(dwie sztuki) to 3700zł:)

Skomentuj

Witam serdecznie,czy mam szanse na skromne przyjęcie do grona dyskusyjnego? Specjalnie w tym celu zarejestrowałem się. Dziękuję za wizytę na naszej prezentacji.Alphard pełni funkcję pomocniczą, całego kopa dawała BEYMA 12 M300. To moja konstrukcja i niech się inni zastanawiają o co chodzi.Pozdrawiam serdecznie,będzie mi miło. W przyszłym roku będzie jeszcze ciekawiej..

Skomentuj

Witamy serdecznie!
                            Pierwsze pytanie, dlaczego dwa tweetery? Drugie pytanie, dlaczego tak mocno wyeksponowane wysokie tony?

Skomentuj

Dzięki za odp.,odpowiem pytaniem na pytanie: a jak jest na koncertach? dwa tweetery mają po 95 dB,moc zestawu to 300 RMS, tuby się nie nadają do zamkniętego pomieszczenia (109dB/1W/1m) i dodam rozszerzenie bazy. Dużo wysokich się przydaje o ile nie jazgoczą

Skomentuj

Dwa w celu "dogonienia" reszty.

Zamieszczone przez ascpentoda roman-d Zobacz posta
                                Witam serdecznie
                                Witamy.

PS. to ja dałem płytę Vadera

Skomentuj

Dzięki Panowie, było miło, płyta robi wrażenie i jest już podobno nieosiągalna. Jeżeli "coś" podwija nogawki to faktycznie trzeba dogonić ale bez przesady. Pewnie było trochę za dużo ale można zdjąć ,gorzej jak nie ma z czego dodać . W preampie była moja elektronika a basy nie były podkręcone na maxa. sztką jest zapanowanie nad fazami. korekcja jest potrzebna w tym systemie, pracującym prawie bez filtrów.

Skomentuj

Ta płytka rozłożyła nie jeden zestaw
                                    Dziwne oczka ludzie mieli (wystawcy) po włączeniu "diabelskiego nasienia"

Skomentuj

Większości się podobało... nawet ludzie zaczęli wchodzić do pokoju z tekstem: "nooo, w końcu jakaś normalna muzyka" :thumbsup:

Skomentuj

Dokładnie, ale to w miejscu, gdzie płytka zaczęła grać popranie.. Co ja powiedziałem? Płyta zaczęła grać? Możliwe to?

Skomentuj

o jaka płytę chodzi? czy o ten szatański metal? czy to kogos ze skóry obdzierali:/

Skomentuj

Czaruję...
                                          X