Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

My na Audio Show 2017

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez irek Zobacz posta
    Mikrofon pomiarowy na statywie z unijigiem, niezlozonego malego suba na wystawke.
    Moge jeszcze przytargac na wystawe uniampa300E w zeszlym roku gral w STX-ie. Mam tez sporo smieci DIY a ze z wawki jestem to wezme co chcecie, cewki, rezystory, kondensatory jakies glosniki, duze male, rozny sprzet pomiarowy, jakies plytki prototypy itd. itp.
    Super, tylko nie wiem czy będzie tyle miejsca :)
    W tym roku będzie tyle sprzętu że dwa krzesła wywalamy.
    Ogólnie to widzę oczami wyobraźni gdzie co miało by stanąć, ale wymiary pokoju zweryfikują czy wszystko wejdzie dopiero jak się rozpakujemy i rozstawimy stoliki.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Gokar o ktorej mam byc? Tak jak w zeszlym roku o 6:30?
    Nieeeeeeeeeeee
    Nie budź ludzi na kacu

Planowana pobudka o 8.

Skomentuj

Mikrofon pomiarowy na statywie z unijigiem
      Myślę, że to jest dobry pomysł, aby podeprzeć się czymś przy opowiadaniu jak to wszystko od strony praktycznej wygląda. Tylko można by dać jakiś krótki opis, w zeszłym roku pamiętam ktoś dopytywał się co to jest i do czego służy pokazując na JIGa z mikrofonem, gdy byłem akurat w pokoju diyaudio.

Skomentuj

Bydgoszcz zaczyna się pakować.

Panowie, jak zwykle zapomnieliśmy o tacce na cukierki dla dziewczyn.
        Jeśli ktoś coś takiego ma i może przynieść, niech da znać.

Coś w tym stylu:

Skomentuj

Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
          Aparatu nie mam, pozbyłem się - pomylka.
          Ja wezNe!
          DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Miałem nadzieje że wpadne na weekend. Nie uda sie.
            Bawcie się dobrze!
            marcinsywala.pl
            Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
              Panowie, jak zwykle zapomnieliśmy o tacce na cukierki dla dziewczyn.
              Chcesz żeby przytyły xD

Skomentuj

Dziewczyny tez moge gdzies podwiesc Ale nie obiecuje, ze dotre z nimi na czas hehe
                a Twoja bedzie na AVS? :p

irek, super zdjecie!! :thumbsup:

Skomentuj

Jakiś słabo podobny na zdjęciu, ale charakter jak najbardziej ujęty :)

Do wglądu:
                  [/url]
                  Last edited by Meteo; 16.11.2017, 12:04.

Skomentuj

Skomentuj

a ja zrobilem sobie wolne i poprawiam malowanie rur

Skomentuj

Zamieszczone przez Meteo Zobacz posta
                        Do wglądu:

Skomentuj

Dzięki chłopy za wczoraj, trochę u was posiedziałem. Żałuję że dzisiaj nie mogę być, szczególnie jak Paweł uruchamial swoje monitory :P. Pozdrawienia od Adriana

Skomentuj

Zamieszczone przez Meteo Zobacz posta
                            Chcesz żeby przytyły xD
                            No chyba że tak:
                            https://www.olx.pl/oferta/volkswagen-passat-b5-1-6-kombi-1999-nie-dla-januszy-CID5-IDtJbaJ.html

Skomentuj

Bydgoszcz wraca do domu.
                              Pogoda straszna, śnieg z deszczem... :sleep:
                              Last edited by marian; 19.11.2017, 21:46.

Skomentuj

Marian, udało Ci się posłuchać kabelków z pokoju sąsiadów?

Skomentuj

No właśnie nie, ponieważ Stasiop nie przyszedł (bo miał przyjść w piątek) albo się minęliśmy.
                                  Last edited by marian; 19.11.2017, 23:06.

Skomentuj

Panowie :)
                                    Dziękuję wszystkim za mega fajną imprezę i spędzony czas. Fajnie było Wasze mordki pooglądać i dowiedzieć się kilka nowinek o "siedem jeden" czy "osiem dziewięć"

W mojej opinii mamy fajną ekipę. Potrafimy się bawić i wspólnie zrobić prezentacje która trzymała bardzo wysoki poziom. Moim zdaniem najlepiej graliśmy z wszystkich !at właśnie podczas tego AVS :)

Jutro wrzucę jakieś fotki które mogą ujrzeć światło dzienne :)
                                    <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Zamieszczone przez gokar83 Zobacz posta
                                      Jutro wrzucę jakieś fotki które mogą ujrzeć światło dzienne :)
                                      Pisząc o świetle dziennym przypomniałeś mi jedną rzecz. W pokojach DIYaudio i AS było właśnie głównie światło dzienne, podczas gdy w "audiofilskich" pokojach było raczej światło nastrojowe. Mi to nie robiło różnicy, ale pewnie część osób wchodziła do tych pokoi z mniejszym namaszczeniem niż do tych gdzie było więcej "audiofilskiej atmosfery" :)

Skomentuj

Z mojej strony mogę pogratulować Wam naprawdę profesjonalnego pokoju. Było widać duże zainteresowanie pokojem Diy Audio. Byłem u Was tylko na chwilę, w pokoju siedział Tomek (jeśli dobrze pamietam) i udało mi się kilka słów zamienić z Marianem :) Jeszcze raz gratuluje, bo w tym roku naprawdę pokazaliście klasę.

Skomentuj

Zamieszczone przez Arturos Zobacz posta
                                          Marian, udało Ci się posłuchać kabelków z pokoju sąsiadów?
                                          AudioVideoSnob w większości ta impreza powinna się nazywać. Generalnie mało było pokoi z normalnym podejściem do audio, szkoda. Gratuluję chłopakom. Zdrowe i luźne podejscie, dobre granie, za rok oby było równie dobrze, a może i lepiej? :)

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Skomentuj

Czaruję...
                                          X