Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

My na Audio Show 2017

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Panowie, czy reflektujecie na wystawę iAmpa z OPS4 i IPS A9 w wykonaniu jako integra, z regulacją głośności i selektorem wejść.
    Wygląda tak jak tutaj, przy czym jest już skończony, z ładną szybką z przodu :)
    [/QUOTE]
    Mógłbym go dostarczyć w piątek przed wystawą, zabrałbym go w sobotę pod koniec dnia wystawowego.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
    - zwrotnica: Luszti PLS HELP
    Podziały na 370 Hz i 2 kHz :)
    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Dziekuje.

Skomentuj

Czcionka ujdzie, czy normalna new roman?

Skomentuj

Nee, ladne daj spokoj.
          Jest super.

Skomentuj

Like that?

Skomentuj

Mysle ze jak naglowki pogrubisz, to bedzie lepiej.
              Tak poza tym chyba OK.

Bedzie czytelne.

Literowka przy "zintegrowany" i "projekt i wykonanie" raz masz z "i" raz z "/"

Skomentuj

To na szybkiego idę do pracy! Tak 22-6 :/

Skomentuj

Nie przesadzaj. Napiszemy recznie jak cos, bez jaj.

Skomentuj

i jeszcze jedna karteczka musi być Teraz Gra i strzałka hihi
                    <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                      Panowie, czy reflektujecie...
                      Pewnie że tak.
                      Prześlij opis do Meteo.

Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
                      Mysle ze jak naglowki pogrubisz, to bedzie lepiej.
                      Tak poza tym chyba OK.
                      Też mi się podoba.
                      Tylko z tym opisem to ja jeszcze pomyślę i dam znać jutro dokładniej

Zamieszczone przez gokar83 Zobacz posta
                      i jeszcze jedna karteczka musi być Teraz Gra i strzałka
                      Dokładnie.
                      I czerwony druk (jeśli można).
                      Zastanawiam się jakie ustawienie będzie dobre, etykiety z opisem na kolumnach czy na dywanie. To się też dotyczy strzałki.
                      Wizualnie lepiej będzie gdy będą na dywanie.

Skomentuj

Czcionkę zostawcie. Wymusza dłuższe spojrzenie i co za tym idzie przeczytanie. I o to chodzi

Skomentuj

Zamieszczone przez Meteo Zobacz posta
                          Like that?

Wszystkie tabliczki do pokoju ( a w tym powyższy spis + "teraz gra" i inne ) mogę wykonać na laminacie grawerskim na CNC. Napiszcie proszę wymiary dla tych tabliczek. Myślę że około 200x100 [mm] w pionie dla każdej z powyższych kolumn wystarczy?
                          Laminat mam tylko złoty z czarnym rdzeniem (tło złote szczotkowane, litery czarne martowe )... ale będzie to lepsze niż jakakolwiek kartka.... Jeżeli potrzebne są dodatkowe oznaczenia to piszcie - muszę mieć czas na zrobienie plików do CNC.

Aha... i NIE jest to problem dla mnie więc ustalcie co trzeba i jaką ilość i zabieram się za grawerowanie. :)

Ps. Jutro zrobię dla przykładu napis "Teraz gra" i wkleję zdjęcie

Skomentuj

Closed nie ładnie brzmi po naszemu, napisałbym zamknięta. Ciekaw jest jak będzie grał ten subik na Eminence.

Skomentuj

Zamieszczone przez Żółwik Zobacz posta
                              Myślę że około 200x100 [mm] w pionie
                              Myślę że 170x100mm będzie lepiej wyglądać.

Jeszcze będą monitorki Bociana.
                              Jutro dam opis swój i Jego.

Skomentuj

Siemanko.
                                Pobrałem dzisiaj aplikację dedykowaną na smartfony (Audio Video Show 2017) z zasobów ,,Sklep Play" i na 4p w Sobieskim nie ma zaznaczonego pokoju 408. Może jakaś szybka interwencja do admina aplikacji?

Skomentuj

Jaki lakier Państwo sobie życzą? :flapper:

Skomentuj

Ten po prawej jest ,,dostojniejszy" ☺

Skomentuj

Zamieszczone przez Żółwik Zobacz posta

Fajne, strzałki nie ma więc może stać na sprzęcie jak i na dywanie.

Skomentuj

W zeszlym roku przynioslem router, bo zapomnielicie o sieci :) Mikrofon pomiarowy na statywie z unijigiem, niezlozonego malego suba na wystawke.
                                        Moge jeszcze przytargac na wystawe uniampa300E w zeszlym roku gral w STX-ie. Mam tez sporo smieci DIY a ze z wawki jestem to wezme co chcecie, cewki, rezystory, kondensatory jakies glosniki, duze male, rozny sprzet pomiarowy, jakies plytki prototypy itd. itp.

Dziewczyny tez moge gdzies podwiesc Ale nie obiecuje, ze dotre z nimi na czas hehe :)

Gokar o ktorej mam byc? Tak jak w zeszlym roku o 6:30? :)

Skomentuj

O super że napisales. WIdzimy sie ponownie

Skomentuj

Czaruję...
                                          X