Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

My na Audio Show 2017

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Haha spoko

- - - - - aktualizacja - - - - -

Dodam tyle, że planowałem w tym roku zajrzeć na Audio Show, ale zawsze coś. W przyszłym roku sie spotkamy😉👊

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
      bede niestety/stety z dziewczyna

Wasze kobiety juz wiedza ze to bedzie blad... ale ona jeszcze nie wie i nikt jej nie wytlumaczy
      To zależy od kobiety, jak lubi słuchać muzyki to powinna przetrwać i nawet się dobrze bawić :)

Pamiętam (2007r lub 2008r) jak Qestera żona z którą spotykaliśmy się co jakiś czas na korytarzu w Sobieskim, opowiadała o sprzęcie, dźwięku który słyszała w jakimś tam pokoju... Ona nie była tam z przypadku :)

Skomentuj

no wlasnie. One nie byly z przypadku. moja bedzie z ciekawosci :p chyba za duzo tych dziewczyn bylo na fotkach :/

Skomentuj

A jaki jest plan? Przyjeżdżacie się rozstawić w czwartek wieczorem?

Skomentuj

Tak :) w czwartek jak co roku już ekipa się zbiera :) ja będę koło 1 w nocy ale Marian pewnie wcześniej :)
            <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Ja z Bocianem chcemy być jak najszybciej.
              Czekamy jeszcze na info od której godziny pokój będzie dostępny.

Skomentuj

Ja teraz bede w piatek wieczorem, musze byc w piatek jeszcze w pracy... ale na afterek sie załapie ?
                DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Ja mam wolny czwartek to tez bede wczesniej.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                    Ja z Bocianem chcemy być jak najszybciej.
                    Czekamy jeszcze na info od której godziny pokój będzie dostępny.
                    Dawaj znać to postaram się dostosować :)

Skomentuj

panowie, da sie tam wjechac na chwile do garazu? czy musze sie rozladowac przed hotelem?
                      nie sa ciezkie ale troche sprzetu bedzie

Skomentuj

Jak będzie miejsce to tak, ale ten parking jest płatny 10zł za godzinę.
                        Z drugiej strony warto dać te 10zł (bo przecież dłużej nie będziesz się wypakowywał) i mieć spokój.
                        Last edited by marian; 06.11.2017, 18:36.

Skomentuj

Przed hotelem bedzie full miejscs w czwartek w nocy :) przed wejsciem głównym. Sprawdzone :)
                          <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Panowie, orientuje się ktoś gdzie najbliżej i najlepiej zostawić auto przy Narodowym na strzeżonym w sobotę?

Skomentuj

Po prostu na Narodowym :)
                              Jest parking na samym stadionie: Parking podziemny. Wjazd od strony ul.Wybrzeże Szczecińskie. Koszt 25zł/dzień.

Skomentuj

Ale to nie jest strzeżony?

Skomentuj

Płatny, niestrzeżony z tego co piszą w regulaminie.

Skomentuj

Wrzuciłem parę groszy, nie wiem czy zajrzę bo ostatnio kompletny brak czasu.
                                    Będę czy nie, MOCNO TRZYMAM KCIUKI ZA WAS!

Skomentuj

No to bileciki kupione, nocleg dogadany :) Do zobaczyska :)
                                      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Mała zajawka na przyszły weekend :)

Skomentuj

Chyba jedna muszę zajrzeć 😃

Skomentuj

Czaruję...
                                          X