Na razie to nie wygląda abyśmy w ogóle w tym roku się wystawili, nie uzbieraliśmy nawet 1000 zł.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
My na Audio Show 2017
Collapse
X
-
Zamieszczone przez czart Zobacz posta
https://www.youtube.com/watch?v=e_ooxjzzR0o
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaNa razie to nie wygląda abyśmy w ogóle w tym roku się wystawili, nie uzbieraliśmy nawet 1000 zł.Last edited by Meteo; 30.09.2017, 18:43.
Skomentuj
-
Karol - po zakonczeniu uruchom następna zrzutkę z kwota pomniejszona.
Ja tez wypłata po 10 tak wiec, akurat będzie.
Dozbieramy, jak nie to sukcesywnie będę wspierać.
Niestety fb zablokował min opcje płatnej promocji, cholera wie czemu.
Będziemy dalej marudzić
Szkoda z tylu ludzików co mamy na forum, koledzy nie wrzuca chociaż 5zl.
Ale tak to już jest z ‚organizacjami’ non profit.
Skomentuj
-
Wydłużyłem czas zrzutki. Mój błąd przy uruchamianiu. Nie zauważyłem czasu końca, ale teraz już jest ok.
Rok temu pamiętam, że też trochę nam zeszło więc ogólnie się nie martwię. Damy radę.
Odnośnie muzyki... Może tidal??<iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gokar83 Zobacz postaOdnośnie muzyki... Może tidal??
Myślę że trzeba ustalić listę i niech sobie gra, bo zastanawianie się co włączyć następne jest bardziej męczące i stresujące niż wnoszenie sprzętu do Sobieskiego.
Ile razy się zdarzyło że nie było co włączyć, więc włączało się ''byle jaki" utwór z nieposegregowanej listy, a po chwili ludzie wychodzili z pokoju bo utwór był po prostu słaby muzycznie jak i dźwiękowo.
W poprzednich latach nie było kiedy przesłuchiwać utworów przed rozpoczęciem wystawy, mam nadzieję że tym razem chociaż godzinkę na to znajdziemy.
Skomentuj
-
Do wystawy zostało 38 dni.
Postanowiłem nie robić otwartych obudów (potem problem co z nimi zrobić, a warsztat mały), za to jak zdążę to będą monitorki lub mini podłogówki (w zależności w jakim litrażu najlepiej zagra midbas) LOW END :)
Przypominam przyjezdnym o tym temacie: https://diyaudio.pl/showthread.php/2...VideoShow-2017
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaZa to jak zdążę to będą monitorki lub mini podłogówki (w zależności w jakim litrażu najlepiej zagra midbas) LOW END :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Meteo Zobacz postaGorzej jak nie zagra jak LOW END
Ale nie wiem czy zdążę bo głośniki do mnie dopiero jadą.Last edited by marian; 10.10.2017, 11:41.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postanie mozna :(
rok temu koledzy wplacali kase np mi i przelewalem na konto zrzutki
Skomentuj
-
Panowie, patrząc na tą listę:
Zamieszczone przez marian Zobacz posta1. Gokar - hybryda (?), DAC (?), laptop (?)
2. marian + Bocian - monitorki DIY Usher S-520, kable, otwarte konstrukcje kolumn, absorbery + stojaki, stoliki (te co rok temu), oświetlenie, dobre piwko
3. Micwoj - monitory na fgx i pcx, stoliki
4. Paweł S. - kolumny omnipolarne (?), monitorki 14 MCX+ ALX (?), plexi do etykiet
5. Meteo - hybryda IOTA-CD, końcówki mocy na pokaz (?)
6.Tomekk - 3way (Audax, Vifa, SB + MB), Sub LAB12 + Hypex DS8.0, bufor do suba, końcówka mocy na OPS5, striming live
Gokar mógłby przywieźć hybrydę, ale tylko jako zapasowy wzmacniacz w razie co, ponieważ on już jest sygnowany.
Meteo, czy ten Twój IOTA-CD będzie tylko na pokaz czy będzie działał?
Potrzebne były by dwa wzmacniacze główne.
Kolumn będzie sporo ale jak na razie nie ma czym ich zasilić :)
Micwoj, rozumiem że przywozisz stoliki?
Ile dokładnie sztuk?
Potrzebny był by czarny materiał na ich przykrycie.
Paweł S., przypomnij ile masz tych plexi do etykiet i jakich są wymiarów.
No i czy przywieziesz Uniampa.
Kable...
Jeśli ktoś ma jakieś fajne kable do pokazania (osłuchania) to niech przywiezie.
Kto mógłby przywieźć jakiś fajny (dobry) odtwarzacz CD?
Zamieszczone przez LubMich Zobacz postaJa mogę wziąć CD880 Philipsa - ma wyjście cyfrowe..
Zamieszczone przez LubMich Zobacz postatak już od siebie DAC-a Soekrisa z maliną
Co do muzyki to zainteresowanych prosił bym o zgranie max. 30 utworów na pendrive, które waszym zdaniem brzmią świetnie i można by je włączyć na AVS.
Zrobimy setlistę z najlepszych utworów.
Reszta muzyki będzie włączana z Tidala i z płyt (naszych lub zwiedzających).
Skomentuj
Skomentuj