Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

We were back ... Nowe zamówienie glosników z Holandii.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wiec jaka objetosc rekomendujecie??
    W zestawie glosnikow ostinato 2000 esa pakuje je w ok. 29 l .....
    Nie mam przyzadow do specjalistycznych pomiarow ... ani nawet tych glosniczkow na ktore czekam:P ... wiec zdam sie na wasze zdanie tylko sie wypowiedzcie ...
    Pozdrawiam:)

Skomentuj

Bartek Kastelik.

Zrób wiekszą obudowe z możliwością dodania przegrody aby zmniejszyć objętość do 16litrów , a jak to bedzie grało???tu i tu bedzie grało a co ci bedzie bardziej odpowiadało to sam ocenisz.

Skomentuj

stodal -> nastepne zamówienie będzie i to niedlugo! bede napewno ja,Ty,może Vip i jeszcze jedna osoba.

głośniki niedlugo przyjdą :)

[ Dodano: 2005-11-13, 11:57 ]
        Bartek Kastelnik ->

najlepsza obudowa pod m18wh to 21-22l i rzadnej innej nie rób.

[ Dodano: 2005-11-13, 12:00 ]
        Placek,ile chcesz za m18wh

Skomentuj

Gipsy nie chcce dzielić skóry na niedźwiedziu. Niech dotrą jak najszybciej xt18.czekam na nie z utęsknieniem.Muszę dogadac się z kims z Wawy na przesyłke od Ciebie.Będzie wszystko ok to pierwsze co zrobie to puszcze info na forum o sprzedaży.

Skomentuj

ok,rozumiem ...

A chcecie tak abym puścił jedną pakę do Wawy ? Czy w jakiś inny rejon gdzie są conajmniej 2 osoby? Poco wysyłać 2 razy,jak bilet mpk wyjdzie taniej . Co Wy na to?

Ps.Już organizuję następne zamówienie,bo są chętni ,heh nieźle ... ale korzystajmy z tego!

Skomentuj

jak ktos jest ze szczecina to moge polaczyc przesylke

Skomentuj

HEJA!!!\
                Mnie pasuje jedna przesylka do Wawy.
                Uwazam ze paczke powinien dostac ten kto najwiecej zainwestowal. Jesli pozostalym z Wawy to pasuje.

Jak juz wczesniej pisalem mieszkam na bemowie. Krece sie w okolicy Marszalkowska Banacha Centrum wiec nie powinno byc problemu z odbiorem paczki.

A kiedy maja byc glosniki wyslane?
                Juz doszly?

Dogadalem sie z kudlatym wiec jesli ktos jeszcze z Wawy chce sie podlaczyc do naszej przesylki to prosze kierowac wnioski do mnie.

Pozdrawiam

Skomentuj

ja mieszkam rowniez w Warszawie na Mokotowie, wiec odbior osobisty glosnikow bylby jak najbardziej git.

Skomentuj

masz gg?
                    jak tak to podaj to sie dogadamy

Skomentuj

Stodal ale przecież Ty nic nie zamawiałeś a zamawiać będziesz :)

jedna osoba wpłaci mi niedługo pieniądze na następne zamówienie,w które wchodzę też ja (są juz 2 osoby),może jeszcze Vip będzie

Skomentuj

masz gg?
                        jak tak to podaj to sie dogadamy

taaaa.... ale prosze o zglaszanie sie osob z obecnego zamowienia (oczekujacych na przesylke)

gipsy powiedz co z przesylka. Jest juz u ciebie?

Skomentuj

ej co tak szybko mialo byc zapare miechow:/... wtakim tepie nie zarobie ehhh myslalem ze w okolicach styczen/luty...no nic trudno moze beda nastepne

Skomentuj

gipsy2, skad ma byc te zamowienie? i jakie marki beda dostepne? szukam czegos fajnego w przystepnej cenie do suba...

Skomentuj

Gipsy było by super gdybyś puścił do Wawy jedną paczkę - KTO JEST Z WAWY NIECH SIĘ ODEZWIE !!!

A może szybciej by poszło gdyby nadać konduktorską PKP - ktoś na dworcu daje konduktorowi i ktoś w Wawie odbiera ??

Skomentuj

Zamieszczone przez gipsy2
                                Stodal ale przecież Ty nic nie zamawiałeś a zamawiać będziesz :)

jedna osoba wpłaci mi niedługo pieniądze na następne zamówienie,w które wchodzę też ja (są juz 2 osoby),może jeszcze Vip będzie
                                A to przepraszam, myslalem ze moze chodzi o te nowe zamowienie. A no oczywiscie zamawiac bede.

pozdrowka

Skomentuj

dobry pomysl tylko ze....
                                  wyjdzie zarabiscie drogo.

pkp zdziera na konduktorskich potworna kase. To juz lepiej jak ktos sie bryknie po to do krakowa. Moge to zrobic ale.... troche szkoda czasu.

Z 2 strony to mozna poczekac te pare dni az poczta zalatwi sprawe za nas. Po co kombinowac?

wniosek. Chyba poczekamy te pare dni. Jak juz czekamy pare tyg to 4 dni nic nie zmieni... (tyle idzie priorytet z Krakowa-z nadaniem itp).

Placek podaj swoj gg to sie dogadamy w sprawie wspolnej paczki.

Skomentuj

pare dni priorytet ??? priorytety maja to do siebie ze po wyslaniu przed 16ta sa na miejscu na nastepny dzien no chyba ze sie myle :P
                                    pozdrowka

Skomentuj

Mylisz się :) Paczka z głośnikiem idzie do 3 dni :) przynajmnie zawsze tak było w moim przypadku.

Skomentuj

dobra dobra....

ale paczka musi zostac zapakowana nadana wyslana itp. :)
                                        chodzilo mi o ten czas

Skomentuj

"Przesyłki priorytetowe - kategoria przesyłek przewożonych najszybszym środkiem transportu i mających pierwszeństwo w procesie opracowywania i doręczania przed przesyłkami ekonomicznymi. Przesyłki krajowe o nazwie Priorytet powinny zostać dostarczane następnego dnia roboczego po dniu nadania jeśli zostaną przez Państwa nadane do godziny:
                                          - 17.00 na terenach miast wojewódzkich,
                                          - 16.00 na terenach miast powiatowych,
                                          - 15.00 w pozostałych miejscowościach (na poczcie)."
                                          zrodlo www.poczta-polska.pl
                                          u w moim przypadku jezeli byly spenione warunki zeby wyslac przed dana godzina przesylki zawsze mialem w domu nastepnego dnia

btw. gipsy pytanko mam czy miales od ralpha info o tym ze wyslal paczke ??
                                          pozdrawiam
                                          tomekk

Skomentuj

Czaruję...
                                          X