Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

We were back ... Nowe zamówienie glosników z Holandii.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ja już pisałem, ale powtórzę żeby było czytelnie !
    XT19TD - 2szt.
    XT18WH - 2 szt.
    SLS-263 - 1 szt.
    Jednoczesnie proszę organizatora o wrzucenie listy potencjalnych chętnych i ile z nich wpłaciło kasę. Ciekaw jestem czy dotrzymamy terminu realizacji ??

Pozdrawiam

Skomentuj

Witam .
      2 szt. M18WH-08-08
      2 szt. PL27tg-35-06
      1 szt. SLS 10
      Kasa już dawno wpłacona !
      Pozdro.

Skomentuj

2 szt. XG18WH-00-08
        2 szt. XT25TG-30-04
        Pieniążki wpłacone.

Skomentuj

witam.
          1 szt. sls 12
          kasa już powinna być na koncie

Skomentuj

jutro ide do banku :)

Skomentuj

witam.
              Sorry ze nie na priva ale nie moge się do Ciebie Gispy dodzwonić.
              Daj znać co z moją przesyłką bo się przeprowadzam w sobotę 14.01.2006 i może do mnie nie dotrzeć!
              Pozdro.

Skomentuj

witam.
                czy ktoś wie co z zamówieniem ,bo ani listy wpłat ,ani zamówień,ani wpisów na ten temat.Bo jeżeli kasa jest jeszcze w ING to ja pod wplywem nacików kobiety musze zmienić sls 12 na troche mniejsze sls 10.
                Pozdrawiam

Skomentuj

gipsy daj znak życia, bo widzę że nie tylko ja zyję w nerwach.

Skomentuj

Coś się to zaczyna przedłużać !

Skomentuj

gipsy to tez czlowiek i ma w zyciu wazniejsze sprawy niz charytatywna dzialalnosc na DIY..... troche zrozumienia

Skomentuj

wiśnia wyluzuj bo nie znasz sytuacji.

Skomentuj

znam kolege gipsy2 i wiem ze nie ma zabardzo czasu na codzien

looz

Skomentuj

A ja z nim współpracuję 3 miesiace :P
                            Luzik Wiśnia, każdy wie o co chodzi, nie tylko zamówieniem z Holandii się żyje :P
                            Gipsy jak będziesz mieć czas to odpisz bo bardzo czekam na info od Ciebie.

Pozdro

Skomentuj

Witam mam pytanie moze tu szybciej i konkretniej mi poradzicie, kupuje 2xM18wh i chce to połaczyc z morelem mdt29 jestem na stawiony na 2,5 drogi ale cały czas mowi mi ze dwudrozne w konfiguracji MTM beda lepsze c Wy na to? i moze jakies konkretne (sprawdzone) propozycje połaczenie M18 i mdt29? wiem ze np Dali 470 jest robiona na M18 i 2,5 drogi tylko tam wysoki to Seasa ale nie ma do nich schematu zwrotkimoze ktos takowy posiada?

Skomentuj

sprawe z xxx zalatwiona

przelew poszedl czekam na paczki

Skomentuj

Witam
                                  Może ja trochę nie w temacie, ale kiedy można się spodziewadź kolejnego zamówieniw z holandi, bo na te się niestety nie załapałem:(

Skomentuj

ja tez o to samo zapytam, mam nadzieje ze w okolicach 2-3 miesiecy cos bedzie;]

Skomentuj

ależ oczywiście że kolejne zamówienie bedzie :)

Skomentuj

Gipsy a czy mógłbyś troszeczke bardziej przybliżyć termin zamówienia. Czy raczej na dzień dzisiejszy trudno to ustalić?

Skomentuj

D25AG05/06 available 06/02, 4 pcs. stock but labeled as HT300
                                          XT19TD05/04 available 06/02, 4 + 2 pieces missing now
                                          XT18WH09/08 available 06/02, 1 piece missing now
                                          HDS205 excl. out of production, not available anymore!!
                                          27Tbc/g available again beginning of february.

JAK WIDZICIE TO PILNE WIEŚCI! JUŻ WIDAĆ ŻE NIEKTÓRYCH GŁOŚNIKÓW WOGULE NIEBEDZIE A CIĘŻKO TEZ BEDZIE DOSTAĆ NIEKTÓRE VIFY !!! WOGULE NIE MA XT19, I LICHO JEST Z RESZTĄ .... PROSZĘ DZWONIĆ DO MNIE I MÓWIĆ CO MAM ZROBIĆ!!!

Skomentuj

Czaruję...
                                          X