Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Okazje na ALLEGRO !!!

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

poszło 199 sztuk, czyli prawdopodobnie to miała być cena, a 14 to ilość sztuk

jeżeli jednak to dojdzie do skutku i ktoś będzie rozbebeszał głośniczki to ja przygarnę jedną-dwie satelitki z chęcią do zabawy, oczywiście za opłatą

Skomentuj

Ooo i tak zapewne bylo!

Skomentuj

jak ktos z Was kupil na zapas rowniez z checia odkupie za rozsadna cene jeden komplecik :)

Skomentuj

http://www.bp.net.pl/index.php/szczegoly/124710 na stronie sklepu glosniki sa po 235zl.

Skomentuj

aż mi żal tego handlowca co wystawiał tą aukcję :( a mieli 100% pozytywnych komentarzy, jutro się to zmieni ;p;p;p jak będą dzwonić po klientach że to pomyłka.

Skomentuj

Dajcie spokój, każdy się może pomylić więc nie zachowujcie "nie ludzko" ponieważ wszystko fajnie dopóki się to komuś zdarza a jak już nam to co innego?

Kiedyś miałem taką sytuację, że jakiś sprzedawca na Allegro sprzedawał GTX 590 za 700 zł, zadzwoniłem do tego pana od aukcji i porozmawiałem mówiąc, że zapewne się pomylił w aukcji i aby to zmienił żeby nikt czasem nie kupił i wymagał sprzedaży chociaż sam desperacko szukałem drugiej takiej karty to zachowujmy się jak na ludzi przystało, pomyłki się zdarzają i jakby mi się tak zdarzyło to mam nadzieję, że wpadnę na osobę, która to zrozumie i problemu nie będzie robić.

Skomentuj

Ja kiedys musialem sprzedac cos za naprawde ulamek ceny, nie bylo dyskusji.
                Zabaczymy co sie stanie, poki co cisza, ale raczej nie ma co liczyc na gwiazdke

Skomentuj

Około rok temu, jeden ze sklepów foto wystawił chyba 5 lustrzanek bodaj 60D około 1000zł taniej. Zanim sie połapali 2-3 juz były sprzedane:) Sklep sprzedał po zaniżonej cenie towar... pracownik zapewne musiał pracować 2 miesiące za darmo....

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz posta
                    A jak zamiast kliknac 2 zestawy kliknałem 12 będzie młyn ....
                    w razie czego chętnie przygarnę jeden komplet!

Skomentuj

Tak jak było mówione. telefon z przeprosinami juz dostałem
                      Ludzie nie piszcie ze chcecie 1-2-3 komplety ode mnie taniej... wiadome ze aukcja to sciema....

Skomentuj

Nie na temat...
                        Tak jak było mówione. telefon z przeprosinami juz dostałem
                        Ludzie nie piszcie ze chcecie 1-2-3 komplety ode mnie taniej... wiadome ze aukcja to sciema....
                        no to sprawa załatwiona! dzięki

Skomentuj

"Głośników nie było w tej cenie, zaistniał błąd, który właśnie wyjaśniamy.
                          Gdy tylko uda się wyjaśnić przyczyny zaistnienia takiej sytuacji odpowiednie wyjaśnienia zostaną rozesłane do wszystkich kupujących."

Skomentuj

Ciekawi mnie tylko fakt, ile osób się uprze i będzie walczyć o głośniki... :)

Skomentuj

A już się przestraszyłem się że mnie coś minęło a tu przez badziewne logitech tyle szumu

Skomentuj

a ja do konca roboty cieszylem sie ze nie dostalem maila...

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                                  A już się przestraszyłem się że mnie coś minęło
                                  ja też ale widze, ze nie ma świąt jeszcze

chciałem tylko zapytać na przyszłość: kto zamówił komplet więcej dla mnie ? :d
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Panowie nie podoba mi się sposób w jaki to załatwili... Przepraszam nie wystarczy wiedząc ze to ich wina... powinni dac jakis rabat, nie wiem myszka do kompa za darmo... coś nie gra...

Skomentuj

Nie ładnie, nie ładnie.
                                      Walcz! :biggrin:
                                      marcinsywala.pl
                                      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Panowie nie podoba mi się sposób w jaki to załatwili... Przepraszam nie wystarczy wiedząc ze to ich wina... powinni dac jakis rabat, nie wiem myszka do kompa za darmo... coś nie gra...
                                        no....
                                        albo laptopa jakiegoś
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Można walczyć...myślę, że może to być jednak bez sensu. Od czasów sprzedaży samochodów za "złotówkę" i sporów sądowych Allegro nauczyło się jak wymigać się z odpowiedzialności i wprowadziło odpowiednie podpunkty w regulaminie. Osobiście sprzedałem pojazd na Allegro w normalniej cenie bez jakiegokolwiek błędu. Kupujący jednak się rozmyślił i kontakt z nim ucichł. ( Najpierw kliknął KUP TERAZ - a potem się rozmyślił ) Formalnie niby nic prostszego - kupił to kupił. Jednak Allegro napisało do mnie wyjaśnienie. Dział w jakim wystawiłem przedmiot ma charakter ogłoszeniowy i kupowanie ( KUP TERAZ ) nie ma charakteru wiążącego. Jeżeli jedna ze stron rozmyśli się - transakcja zostaje przerwana.

Takie samo wyjaśnienie może pojawić się w innym dziale Allegro... i nic się nie zdziała.

Skomentuj

Czaruję...