Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

drift na parkingach

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

wybaczcie za lekki offtop ale jak to zobaczylem to mi szczeka opadla...

Niechodzi mi tu o to jak sie slizga,ale o moc tego auta...

Skomentuj

Tasior, chcesz powiedzieć że niby to moja padaka ma coś takiego jak moc? :lol:

Bo jeśli o mnie w ogóle chodzi to nie ma sie za bardzo czym podniecać, narazie jest tak: http://video.google.pl/videoplay?doc...53335814638494
      a już niedługo będzie tak:
      http://video.google.com/videoplay?do...69846980286139 i to już można określić że taki samochód ma "moc" :mrgreen:

Skomentuj

Wybacz Viper :P

link sie nie "wklepał"

http://video.google.pl/videoplay?doc...&q=general+lee

Skomentuj

Zamieszczone przez Viper
          a już niedługo będzie tak:
          http://video.google.com/v...469846980286139 i to już można określić że taki samochód ma "moc"
          o ile nie przywłaszcze sobie tego c20xe który u mnie w garażu stoi i chwilowo ma bliżej do mojego tico niż do Twojego lanosa :P
          W zamian silnik 0.8 z tikacza dostaniesz, 2 taki dokupisz i będziesz v6 miał
          Jak znajde jakiś patent na przymocowanie aparatu w samochodzie to może i ja się pochwale filmem dziś

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
            i ja się pochwale filmem dziś
            No to czekamy na tikaczo drifta :wink: I lepiej nie kombinujta z tym v6 z kilku garaży :mrgreen:

Skomentuj

kurcze - niestety tico nie ma ruchomych zagłówków jak lanos i nie dało się w ten sposób aparatu zamontować, statyw mimo usilnych prób przymocowania wszystkim co się nawinęło do czegokolwiek majdał się jak cholera :/
              Więc jeszcze dziś filmów nie będzie, ale jako zachęte powiem że kurcze,
              co jak co ale tico genialnie jeździ po lodzie ,deklasuje lagune, uniaka zdecydowanie
              BTW - polecam parking przy obi na radzymińskiej :)

Skomentuj

hehe i ja dzisiaj smigalem ale nie nagralem nic bo bateria padla:P jak beda warunki to jeszcze cos nagram i pokaze wam jak sie tylno napedowcem robi zakrety;]
                btw. Takero moze sprobuj do lusterka przypiac?:]

Skomentuj

Sniegiem pare dni temu ladnie dosypalo na slasku, ktos cos juz probowal w tym roku? :)

Skomentuj

Drift po sniegu to niestety jak dla mnie jest smieszne bo co innego to wprowadzic w poslizg na przyczepnej nawierzchni i ten poslizg kontrolowac. Osobiscie jeszcze nawet nie mam prawka ale nie chwalilbym sie takimi osiagnieciami jak ten lanos bo to jest po prostu smieszne, bok i zatrzymanie w poprzek :razz:
                    Pozdrawiam!!!

Skomentuj

A w pilke nozna tez nie ma sensu sobie kopac bo to nie swiatowa liga? :)
                      Wiadomo ze nikt Ci tu nie zarzuci tokyo driftem, bo niby czym i gdzie mialby to uczynic
                      Jak sie lubi jezdzic samochodem to takie zabawy na sniegu sprawiaja radosc i tylko o to chodzi :)

Skomentuj

Jasne potrafi to dostarczyc wiele frajdy, ale zeby od razu pokazywac to?? hmm dla mnie to nie ma sie czym chwalic :razz:
                        Pozdrawiam!!!

Skomentuj

http://www.youtube.com/watch?v=KQZbxExIOU4
                          :mrgreen:
                          (tylko ze to niema nic wspolnego z driftem w koszalinie :/ )

Skomentuj

Tanner, ja mam okazje przez 12 godzin dowozić pizze po śląsku to się bawię...

Skomentuj

Zamieszczone przez dulin7
                              Drift po sniegu to niestety jak dla mnie jest smieszne bo co innego to wprowadzic w poslizg na przyczepnej nawierzchni i ten poslizg kontrolowac. Osobiscie jeszcze nawet nie mam prawka ale nie chwalilbym sie takimi osiagnieciami jak ten lanos bo to jest po prostu smieszne, bok i zatrzymanie w poprzek :razz:
                              Jeśli dla Ciebie drift - nawet na śniegu to zaciągnięcie na pałę rękawa i zatrzymanie się w poprzek to możę i rzeczywiście...
                              Zanim zaczniesz oceniać kto jest śmieszny jako kierowca zrób wpierw prawko - wtedy pogadamy, bo póki co to nie bardzo jest o czym , tym bardziej że Viper jest jednym z lepszych kierowców jakich znam :P

Skomentuj

Wg mnie fajnie naprawde fajnie jest jest tylko wtedy jak się ma auto RWD

Skomentuj

To co? Nie będziesz oglądał filmów na telewizorze bo fajnie, naprawę fajnie jest tylko w kinie?

Skomentuj

No to teraz, jak nikt mnie nie pojedzie ze nie smigam 5 zakretow na torze w jednym poslizgu moge pokazac urywek z filmiku ktory z kumplami pare dni temu nakrecilismy cyfrowka
                                    http://youtube.com/watch?v=2mAgClq14NA
                                    W sumie to tylko ten manewr fajnie wyglada na monitorze, ciezko w ogole sfilmować takie rzeczy, bo wszystko pieknie fajnie z wewnątrz sie wydaje a na filmie nic specjalnego nie widac itp... :)
                                    eXe, a to na pewno, tylko gorzej z dostępem do takiego wozu Przynajmniej u mnie :)

Skomentuj

melisław, na szczęście mam napęd na tył :mrgreen:, maluch bo maluch ale na śniegu nie zastąpiony.
                                      Przeczytaj dobrze co napisałem, naprawdę fajnie jest, czyli z przednim napędem też może być fajnie ale to nie to samo. Twoje porównanie z kinem i telewizorem jest bardzo trafne.

Skomentuj

Ja sie w tym roku juz tez bawilem na sniegu :p
                                        tanner slabo cos :P

Skomentuj

Slabo slabo, pierwszy raz sobie tak pojezdzilem

Skomentuj

Czaruję...
                                          X