Słuchajcie, oddaję honor temu głośnikowi. Znalazłem ustawienia, złożyłem całość i to jest to czego prawie oczekiwałem. Znaczy prawie ponieważ boję się tylko o głośnik bo poza tym to łeb urywa.
Jak zarzucę utworem to aż się na wymioty niemalże zbiera. Schodzi w dół bardzo ładnie a do tego cewką nie wali. Jak zajrzę do bagażnika to nie słychać dużego basu, ale jak usiądę na miejscu kierownika to niemalże przysłowiowy łeb z płucami odpada.
No i fajnie.
Pamiętaj tylko że mimo iż nie uderza o nabiegunnik (nie słychać aby uderzał), musisz uważać na niego aby się nie rozkleił, a tego tez nie słychać z miejsca kierowcy.
Panowie jaki bass reflex do obudowy 30l strojniej na 30 Hz ? Ewentualnie do 25 L tez ma 30hz ?
Prosił bym o pomoc bo nie mam komputera żeby uruchomić win isd.
Twoja jest świetna i bardzo mnie kusi chciałem uprościć sprawę i wytargać dziurę na br bo to jednak łatwiejsze ale jak przeglądnąłem twój poradnik w którym podałeś nawet wymiary płyt do wycięcia to nie wiem czy nie podejmę tematu :) ktoś chyba pytał już o to bo przeglądałem cały temat. Kosz nie jest za blisko tunelu?
Myślałem o kolanku ale już widzę zabawę z tymi rurami kanalizacyjnymi :cool: chyba skuszę soe na twój projekt.
Gdzie kupiłeś taka maskownice ? Nie wiem czy jakoś inaczej można by ładnie wykończyć front. Lubię jak widać membranę ale nie kojarzę jakiś pierścieni.
Lubię jak widać membranę ale nie kojarzę jakiś pierścieni.
Zawsze możesz zastosować taką maskownice jak ja u siebie.
Na aukcjach są róże wymiary więc spokojnie znajdziesz na tego stx'a, jest całkiem solidnie wykonana :)
Skomentuj