Byłaby jeszcze szansa na jakąś aktualizacje w sofcie? Chodzi o czasowe wygaszenie wyświetlacza. Tak by po 30sec lub 1min postał się świecić? Fajnie by było dodać to do opcji co 30,60,300,600s.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
2 kanałowy preamp na PGA2320
Collapse
X
-
Może kiedyś :)
Generalnie dla mnie ten projekt jest zakończony, ale nie neguje możliwości większych lub mniejszych aktualizacji w przyszłości. W przypadku wykrycia jakiegoś krytycznego błędu postaram się go naprawić, ale jeśli chodzi o same funkcyjne aktualizacje, to na razie nic nie planuję, ponieważ mam co innego do roboty.
Skomentuj
-
Trochę szkoda. Bo nie wiem czy to moja wina czy tak się zrobiło po ostatniej aktualizacji,ale gdy robimy coś pilotem wyświetlacz się odświeża, wygląda jak rysowanie tekstu na nowo. Wydaje mi się czy w poprzedniej wersji nie było to aż tak zauważalne.
I mój odwieczny problem że przy próbie zmiany głośności zamiast zmienić głośność zmieni się źródło... nie jest to częste,ale jest od samego początku. Używam RC5. Zmiana pilotów nic nie daje, gdzieś się to jakoś zawsze zmieni.Volumio -> Amanero -> AK4490 -> SENCOR SA-6630 -> JVC 10"
Skomentuj
-
Zamieszczone przez nik156 Zobacz postaTrochę szkoda
Zamieszczone przez nik156 Zobacz postaBo nie wiem czy to moja wina czy tak się zrobiło po ostatniej aktualizacji,ale gdy robimy coś pilotem wyświetlacz się odświeża, wygląda jak rysowanie tekstu na nowo. Wydaje mi się czy w poprzedniej wersji nie było to aż tak zauważalne.
Zamieszczone przez nik156 Zobacz postaI mój odwieczny problem że przy próbie zmiany głośności zamiast zmienić głośność zmieni się źródło... nie jest to częste,ale jest od samego początku. Używam RC5. Zmiana pilotów nic nie daje, gdzieś się to jakoś zawsze zmieni.
Z drugiej strony może zwiększenie rozdzielczości próbkowania sygnału z pilota rozwiązałoby ten problem. Z RC5 jest taki problem, że ten protokół nie ma żadnych danych kontrolnych. Może ostatni bit słabo łapać i czasami zmieniać z 1 na 0 i odwrotnie. Spróbuj sobie jakoś te przyciski oddzielić od siebie, ponieważ zazwyczaj przyciski blisko siebie mają numery kodów +1 i -1 względem siebie. Niestety w danej chwili zgaduję, ponieważ nie wiem dokładnie gdzie leży problem.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Woder Zobacz postaTeraz jest pięknie. Powiekszony OLED polecam gorąco!
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Skomentuj
-
http://allegro.pl/wyswietlacz-oled-l...020809673.html Podłączenie takie samo jak przy zwykłym lcd tylko bez pinów do kontrastu i podświetlenia.
Skomentuj
-
gavron04, miał taki do sprzedania napisz do niego.
http://diyaudio.pl/member.php/24055-gavron04Volumio -> Amanero -> AK4490 -> SENCOR SA-6630 -> JVC 10"
Skomentuj
Skomentuj