Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Illuminatus

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Hmm można się tylko domyślać dlaczego brak ich w gotowych

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
      Nie ma to nie ma. Nie ma obowiązku pokazywania konstrukcji w gotowych. Po co drążyć temat?
      Last edited by LuSzTi; 23.02.2014, 16:56.
      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

przecież są :lol:

Skomentuj

Przecież widać, ze sa :)
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
            UWAGI MODERATORA
            Nie ma to nie ma. Nie ma obowiązku pokazywania konstrukcji w gotowych. Po co drążyć temat?
            Kto drąży temat ? ja tylko zapytałem, Kilka konstrukcji binganta już jest więc ciekaw jestem czemu tej nie ma w dziale gotowych konstrukcji .

Skomentuj

No ale jest :) W tym właśnie wątku je przedstawia, wszyscy widzą co tam siedzi, a pomiarów i zwroty i tak nie udostępni, bo za projekt zapłacił.
              Jak bingant przedstawiał swoje kolumny od A do Z.. było źle, teraz jak pokazuje niewiele też źle. Forum wariuje ostatnio :)

Skomentuj

Zieloni powinni siąść za kurtyną obalić wspólnie dużo substancji dobrze schłodzonej o mocy właściwej i sobie powyjaśniać co trzeba a całą rezstę trzymac krótko za ... za te no "wtyki"
                Wystarczy że na innych forach robi się ostatnio jak na Onecie - niefajnie , wielu traci a nikt nie ma z tego korzyści czyli ogólny bilans in minus .

Skomentuj

Ja nie wiem co tu się dzieje.. Schemat zwrotki jasne, rozumiem ale pomiary pokazać przecież można, oraz kilka zdjęć ( wiem o co Ci chodzi , że ktoś wjedzie na binganta że fotki za ładne że z "fotoszopy" bla bla... jak będziemy tak dalej to już nikt nic nie pokaże...
                  To sie robi jakaś patologia, wszystko wrzucane do jednego wora i teraz przez Lusztiego nikt nie wrzuci gotowej konstrukcji, przez Pogromce nikt nie wrzuci nic na tonsilach... no ludzie... w jakikolwiek dział nie wejdę to czuję się jak w dziale humor bo to wszystko robi się śmieszne

---------- Post dodany o 04:08 ---------- Poprzedni post o 04:04 ----------

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                  ..
                  Jak bingant przedstawiał swoje kolumny od A do Z.. było źle, teraz jak pokazuje niewiele też źle......)
                  Dla mnie było dobrze, można podpatrzeć co nieco, ale jak ktoś ma ból dupy z powodu umiejętności fotograficznych i stolarskich kolegi binganta to jego problem.
                  Last edited by Rfck; 25.02.2014, 05:06.

Skomentuj

Nie na temat...
                    to jakieś powiększone RR4?

Skomentuj

Ogólnie, to chciałem pokazać tylko maskownice, raczej jako ciekawostkę. nawet reszty zdjęć chyba bym sam od siebie nie wklejał, bo to ciągle ta sama bajka :)
                      Tak ruffpl, to jest zmodyfikowana RR4 AkustyKa, w sekcji basowej zamiast dwóch aluminiowych Revelatorów, Kisiel dał trzy papierowe. Taki był plan klienta.

Skomentuj

Zamieszczone przez bingant Zobacz posta
                        Ogólnie, to chciałem pokazać tylko maskownice, raczej jako ciekawostkę. nawet reszty zdjęć chyba bym sam od siebie nie wklejał, bo to ciągle ta sama bajka :)
                        Tak ruffpl, to jest zmodyfikowana RR4 AkustyKa, w sekcji basowej zamiast dwóch aluminiowych Revelatorów, Kisiel dał trzy papierowe. Taki był plan klienta.
                        A jak to jest połączone tzn te basowce ( chodzi mi o sposób połączenia równolegle/szeregowo ? jaką mają wynikową impedancję ?

Skomentuj

Zamieszczone przez Rfck Zobacz posta
                          A jak to jest połączone tzn te basowce ( chodzi mi o sposób połączenia równolegle/szeregowo ? jaką mają wynikową impedancję ?
                          Moze podobnie jak w dipolu D3

Skomentuj

Prosto z taśmy :)

Skomentuj

Bingant opowiedz cos o tych kolumnach
                              Sa jakieś kolumny ktorych nie dalbys rady sklonowac :)

Skomentuj

rob pelno zdjec i wrzucaj je w duzej rozdzielczosci!
                                beda do kalendarza

Skomentuj

To sa skrzynki ktore aktualnie chcialbym aby u mnie staly :)

Skomentuj

ja takie budki chcę do moich kolumn :crying:

Skomentuj

Psujesz mi humor!

Skomentuj

Zamieszczone przez bart37 Zobacz posta
                                        Bingant opowiedz cos o tych kolumnach
                                        Sa jakieś kolumny ktorych nie dalbys rady sklonowac
                                        od góry: 18-ka illuminator, R3004 i aluminiowy revlator 26-ka
                                        zwrotnica by Yoshi :)
                                        lakier kość słoniowa + na wierzchu poliuretan w połysku, fotki dzisiaj kiepskie

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                        rob pelno zdjec i wrzucaj je w duzej rozdzielczosci!
                                        beda do kalendarza
                                        na tą okoliczność zrobię lepsze

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                                        To sa skrzynki ktore aktualnie chcialbym aby u mnie staly
                                        nie siedź przed kompem, tylko marsz do warsztatu :)

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                                        ja takie budki chcę do moich kolumn
                                        patrz dwa wersy wyżej

Zamieszczone przez dan124 Zobacz posta
                                        Psujesz mi humor!
                                        mnie te grzmoty popsuły go wiele razy :)

Skomentuj

Zamieszczone przez bingant Zobacz posta
                                          na tą okoliczność zrobię lepsze
                                          ostatnie jest dobre - zaladuj w wiekszej rozdzielczosci
                                          brakuje nam zdjec :(

Skomentuj

Czaruję...
                                          X