Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
SB17CAC35-8 + SB26CDC-C000-4 lub CRC NAC NRX MFC STC ADC 2,5 drożny - projekt by Branża
Collapse
X
-
Zamieszczone przez borys Zobacz posta
marian
Zeby sie tylko nie okazalo ze skonczysz przedemna
Ja jeszcze nic nie mam pociete :(Nie na temat...Ciekawe co dzieje się z moimi:). Ma początek jest pomysł na mini monitory z 12cm ceramikiwm od SBA.
A jak tweetery okażą się ok. to ożenię je z accutonLast edited by sylvek; 21.12.2018, 13:08.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez borys Zobacz postamarian
Zeby sie tylko nie okazalo ze skonczysz przedemna
Ja jeszcze nic nie mam pociete
A Ty o jakim projekcie piszesz?
Też chcesz złożyć te kolumny?
Skomentuj
-
Nie na temat...Płyty mam do odbioru jutro, więc myślę że do końca roku coś zagra :)
4l mały monitor o wymiarach podobnych do RLS Callisto .
Myślałem jeszcze nad 3way z tym
http://www.sbacoustics.com/index.php...-sb15sfcr39-8/
Ale na razie głośnika chyba nie ma.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaMyślałem jeszcze nad 3way z tym
http://www.sbacoustics.com/index.php...-sb15sfcr39-8/
Ale na razie głośnika chyba nie ma.Last edited by dolphin123; 23.12.2018, 18:06.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz posta
- albo formatki A i B są za szerokie o 6 mm (190-2*3-2*18=148)
- albo szerokość kolumny powinna być 196 mm (154+2*18+2*3=196)
- albo boczne ścianki nie będą oklejone HDF (154+2*18=190), ale z rysunku na logikę biorąc wynika, że HDF powinien być.
Może Autor skomentuje?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez cezarc Zobacz postaA tak z ciekawości, jak dobrałeś wymiary formatek? Bo jak się oparłem o rysunek z wymiarami, to mi wyszło, że:
- albo formatki A i B są za szerokie o 6 mm (190-2*3-2*18=148)
- albo szerokość kolumny powinna być 196 mm (154+2*18+2*3=196)
- albo boczne ścianki nie będą oklejone HDF (154+2*18=190), ale z rysunku na logikę biorąc wynika, że HDF powinien być.
Obudowę kleimy na boku, a co za tym idzie nie musimy boków oklejać HDF-em.
Zamieszczone przez cezarc Zobacz postaale z rysunku na logikę biorąc wynika, że HDF powinien być.
Nie rozpisywałem wszystkich formatek ponieważ uważam, że taką konstrukcję nie kopiuje totalny amator i tyle informacji ile jest zawartych w rysunku, wystarczy.
Widok od frontu dodam jak tylko rozrysuje.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaObudowę kleimy na boku
Jeśli ktoś będzie zainteresowany, mogę po aktualizacji wrzucić wymiary kompletu formatek.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez cezarc Zobacz postaJeśli ktoś będzie zainteresowany, mogę po aktualizacji wrzucić wymiary kompletu formatek.
Skomentuj
Skomentuj