Owata musi wypełniać cały przekrój tunelu, nie może być luźna. Nawet lepiej będzie nieco ściśnięta. Zerknij na zdjęcia z pierwszej strony.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Iglaki MLTL na STX W.12.100.8.MC + T.9.100.8.MS. Pierwsze DIY.
Collapse
X
-
W imieniu Pawła S. Wrzucam zdjęcia uzbrojonej przeze mnie przedseryjnej pary Iglaków. Wykończenie w fornirze wenge na to lakier matowy. Ma być jeszcze teak. Czy coś jeszcze to niech Paweł się wypowie. Ja póki co zbieram szczękę z podłogi. Na jednym ze zdjęć za iglakami stoją moje FX200. Powiem tak: naprawdę spójne świetne brzmienie. W tym przypadku wypełnienie 9 warstwami owaty 300 15-18mm. Żona wpadła na pomysł że mam wywalić FX200 i mogą zostać Iglaki Pokłony składam autorowi za projekt i jego udostępnienie. Z niecierpliwością czekam na większą wersję Iglaków na W.18 V3. Bez odsłuchu zrobię ją w ciemno. Myślę że dzięki temu projektowi zarażę DIY audio przynajmniej jednego albo dwóch swoich znajomych którzy do tej pory kręcili nosem że to droga zabawa.
- 7 polubień
Skomentuj
-
Chyba najbardziej cieszy mnie informacja, że będziemy mieli kolejnych diyowcow :) Fajnie, że dźwięk przypadł Wam do gustu! To jeszcze bardziej zachęca do pracy nad Iglakami 2.0.
Wyjście tunelu najprościej zamaskować przyklejając rzadką gąbkę-bulpren na silikon.Last edited by Pogromca mitow; 22.02.2025, 19:25.
- 1 lubię
Skomentuj
Skomentuj