Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

coś a'la Avalony ;)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Michał K.
    Dawid-SS, tiaaa, wpadnij, teraz bedzie gladszy lakier, wysokie tony beda sie lepiej slizgac po obudowie
    też tak myślę, napewno doda to i prędkosci :mrgreen: :mrgreen: :razz: A co do zjazdu to trza będzie, ale pomieszczenie audiofilskie szukaj :mrgreen: wezme mate na wygłuszenie scian :mrgreen:

Skomentuj

załatw lepiej jakieś porządne podstawki pod kable, puścimy przez 4x120mm^2 :P

a dzwiek bedzie taki szybki ze ucieknie zanim go uslyszysz :mrgreen: :mrgreen:

koniec offtopa

Skomentuj

niestety nie wyglada to fajnie dla mnie po lakierowaniu... :???: Doslownie to co dobry czas temu mialem w subie na 27-150-4-SS, nie bylo za pieknie... :???:

Skomentuj

dolphin123, wydaje CI sie, zmeczony jesteś, prześpij się i jutro coś powiedz :mrgreen: (o ile dobrą nogą wstaniesz) :razz: )

Skomentuj

Dawid-SS hehe :lol: bejcowanie w ten deseń przerabiałem kilka razy zaczynajac diy i fornirujac tylko wtedy debem.. aczkolwiek fornir nie byl tak ladnie uslojony jak ten od flodinsa. bez bejcy ten fornir duzo lepiej sie wg mnie prezentuje, ale znowu wchodzimy na temat indywidualnego gustu... :wink: tu jestem na nie jesli chodzi o wykonczenie.. Sam ksztalt i przetworniki jaknajbardziej od poczatku miod i orzeszki.

Skomentuj

w bezbassowym ustawieniu w moim pokoju :P

Skomentuj

ale to sie marnuje... :/ pokaz wiecej fot bo niewiele mozna z tego jednego powiedziec

Skomentuj

więcej zdjęć będzie gdy dorwe lepszy aparat bo te foty nawet po części nie są w stanie zobrazować prawdziwego wyglądu tych paczek :P

Skomentuj

niby z gowna bata nie ukrecisz ale sprobuj manualnie ustawic aparat jesli mozesz i da sie zobaczyc cos, bo to srednio obrazuje

Skomentuj

więcej zdjęć będzie gdy dorwe lepszy aparat bo te foty nawet po części nie są w stanie zobrazować prawdziwego wyglądu tych paczek :P
                      E tam kolego, każdym, naprawdę każdym aparatem da się zrobić całkiem dobre zdjęcie. Trzeba tylko pamiętać, by nie kierować tak jak Ty ostrej wiązki światła na fotografowany obiekt- stąd odbicie na kolumnie. Postaw paczki w innym miejscu i pokombinuj bo niejeden z nas jest ciekawy jak to wygląda w szczegółach coś niedawno uczynił:)

Skomentuj

Zamieszczone przez marjano82
                        Michał K. napisał/a
                        więcej zdjęć będzie gdy dorwe lepszy aparat bo te foty nawet po części nie są w stanie zobrazować prawdziwego wyglądu tych paczek

E tam kolego, każdym, naprawdę każdym aparatem da się zrobić całkiem dobre zdjęcie. Trzeba tylko pamiętać, by nie kierować tak jak Ty ostrej wiązki światła na fotografowany obiekt- stąd odbicie na kolumnie. Postaw paczki w innym miejscu i pokombinuj bo niejeden z nas jest ciekawy jak to wygląda w szczegółach coś niedawno uczynił:)
                        Sam sobie lataj z tymi paczkami po takim małym pokoju:P Jedna waży ok. 60kg...
                        Może jeszcze w tym tygodniu dorwe aparat to pokaże conieco, może wkońcu dodam je do własnych konstrukcji. Ale jak narazie motywacji brak.

Skomentuj

Sam sobie lataj z tymi paczkami po takim małym pokoju:P Jedna waży ok. 60kg...
                          Może jeszcze w tym tygodniu dorwe aparat to pokaże conieco, może wkońcu dodam je do własnych konstrukcji. Ale jak narazie motywacji brak.
                          To okno lekko przysłoń by tak nie świeciło ostro na paczki. Zawsze możesz użyć taczki albo dorobić kolumnom gumowe kółka jak przy wózkach z TESCO :P
                          Ale nawet na podstawie tego słabego zdjęcia widać ze robota pierwsza klasa i bardzo ciekawy efekt wyszedł.

Skomentuj

Kolejny postęp prac(wniesienie do domu, nie lada gratka :!: he he :mrgreen: ) Michał, Ty masz problem, jak kolumny były pod oknem to było dudnienie teraz jak są tak to znów basu niema, więc musisz poprosić ładnie mamę żeby jednak udostępniła ten większy pokój :mrgreen: Na odsłuch musowo :!: :mrgreen: Wg mnie wygląda to swietnie, ciekaw jednak jestem efektu na żywo, no i mogło by być ciemniejsze na boku jeszcze.

Skomentuj

No wlasnie pomieszczenie.... :) Szkoda ich jak juz pisalem. Na Twoim miejscu wybierajac zestaw, ktory bede skladal zdecydowalbym sie na cos mniejszego co w zupelnosci zaspokoi niewielkie pomieszczenie... Jakas drozsza 15tke czy 18tke w dwoch drogach.

Skomentuj

Panowe ciągle zapominają :P Od lutego czeka je 28m2 :)

Skomentuj

Wiecznie tam mieszkał przecież nie będzie a sprzęt naprawdę jest na lata moim zdaniem. Więc teraz trzeba się tylko parę lat pomeczyć..i będzie gites:)

[ Dodano: 2009-10-15, 17:36 ]
                                  Panowe ciągle zapominają Od lutego czeka je 28m2
                                  dokładnie o tym mówiłem...

Skomentuj

Skomentuj

No wygląda to nieźle, wolał bym zobaczyć kolumny juz z przetwornikami w świetle dziennym a nie pokoju z zasłoniętymi żaluzjami :razz: W lutym zobaczmy, pomacamy, posłuchamy :mrgreen:

Skomentuj

Do mnie niestety to nie przemawia... :sad: Naturalny orzech dużo lepiej by sie prezentowal wg mnie.

Skomentuj

Mi się podoba - żywsze kolory dużo lepiej trafiają w moje gusta. Naturalny orzech był dla mnie jakiś taki mdły.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X