Zamieszczone przez Michał K.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
coś a'la Avalony ;)
Collapse
X
-
Dawid-SS hehe :lol: bejcowanie w ten deseń przerabiałem kilka razy zaczynajac diy i fornirujac tylko wtedy debem.. aczkolwiek fornir nie byl tak ladnie uslojony jak ten od flodinsa. bez bejcy ten fornir duzo lepiej sie wg mnie prezentuje, ale znowu wchodzimy na temat indywidualnego gustu... :wink: tu jestem na nie jesli chodzi o wykonczenie.. Sam ksztalt i przetworniki jaknajbardziej od poczatku miod i orzeszki.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Michał K.więcej zdjęć będzie gdy dorwe lepszy aparat bo te foty nawet po części nie są w stanie zobrazować prawdziwego wyglądu tych paczek :P
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marjano82Michał K. napisał/a
więcej zdjęć będzie gdy dorwe lepszy aparat bo te foty nawet po części nie są w stanie zobrazować prawdziwego wyglądu tych paczek
E tam kolego, każdym, naprawdę każdym aparatem da się zrobić całkiem dobre zdjęcie. Trzeba tylko pamiętać, by nie kierować tak jak Ty ostrej wiązki światła na fotografowany obiekt- stąd odbicie na kolumnie. Postaw paczki w innym miejscu i pokombinuj bo niejeden z nas jest ciekawy jak to wygląda w szczegółach coś niedawno uczynił:)
Może jeszcze w tym tygodniu dorwe aparat to pokaże conieco, może wkońcu dodam je do własnych konstrukcji. Ale jak narazie motywacji brak.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Michał K.Sam sobie lataj z tymi paczkami po takim małym pokoju:P Jedna waży ok. 60kg...
Może jeszcze w tym tygodniu dorwe aparat to pokaże conieco, może wkońcu dodam je do własnych konstrukcji. Ale jak narazie motywacji brak.
Ale nawet na podstawie tego słabego zdjęcia widać ze robota pierwsza klasa i bardzo ciekawy efekt wyszedł.
Skomentuj
-
Kolejny postęp prac(wniesienie do domu, nie lada gratka :!: he he :mrgreen: ) Michał, Ty masz problem, jak kolumny były pod oknem to było dudnienie teraz jak są tak to znów basu niema, więc musisz poprosić ładnie mamę żeby jednak udostępniła ten większy pokój :mrgreen: Na odsłuch musowo :!: :mrgreen: Wg mnie wygląda to swietnie, ciekaw jednak jestem efektu na żywo, no i mogło by być ciemniejsze na boku jeszcze.
Skomentuj
Skomentuj