[ Dodano: 2009-03-17, 02:21 ]
Mam małe pytanko, czy BR68x220 z polinka nie będzie miał zbyt małej średnicy do głośnika 10"?? Dodam, że port będzie umieszczony na tylnej ścianie.
[ Dodano: 2009-03-17, 02:21 ]
Mam małe pytanko, czy BR68x220 z polinka nie będzie miał zbyt małej średnicy do głośnika 10"?? Dodam, że port będzie umieszczony na tylnej ścianie.
Co do b-r to na pewno za mały, chyba że będziesz cicho słuchał.
Zamieszczone przez DIGIPROCOMP
Ten BR z Polinka 68x220 to tak naprawdę 60x220.
Nie wiem czy mówimy o tym samym, ale jeśli tak to na pewno ma więcej niż 60mm. ja swój mierzyłem i 60 to on ma, tyle że na końcu, a przeciez ten b-r się rozszerza
Czyli to kilka mm więcej będzie, pewno z 63mm
Jesteście pewni, że jak go wyprofiluje z drugiej strony i będzie on na tylnej ścianie kolumny to będzie go słychać? Aby dać większy musiałbym go sporo wydłużyć a wtedy będzie problem.
Tak jak mówie - jak nie będziesz zbytnio katował to moze da radę. zreszta dobrze że jest z tyłu, czyli nawet jak to nie bedzie to przeszkadzać tak bardzo. Sprubuj a sie przekonasz. Bo jak nie mozesz dać większego to i tak nie masz co się zastanawiać, chyba że zrobisz katowy b-r
dolphin123, także jestem ciekaw jak 27TFFC wypadnie przy MDT-29. Jak licho to będę kombinował z wymianą go na coś lepszego. W weekend już się może przekonam.
Strasznie widać łączenia, mam nadzieje, że to kurz i po lakierowaniu będzie dobrze. Przez cały czas zastanawiałem się dlaczego twoja kolumna jest taka kobylasta (szeroka) a Ty masz CA26 a nie CA22 :oops:
Strasznie widać łączenia, mam nadzieje, że to kurz i po lakierowaniu będzie dobrze. Przez cały czas zastanawiałem się dlaczego twoja kolumna jest taka kobylasta (szeroka) a Ty masz CA26 a nie CA22
Widać łączenia bo fornir nie jest jeszcze należycie wyszlifowany :) Tak, mam CA26RFX. Na żywo wcale nie są kobylaste, szczególnie jak je wczoraj postawiłem na cokołach :mrgreen:
Skomentuj